Mmorpg.org.pl ZAGROŻONE !11

Odbyłem dzisiaj bardzo "poważną" rozmowę na gg i chciałbym się nią z wami podzielić:

125625: (16:21) a ile osób odwiedza wasz portal dziennie??Ja: (16:42) średnio 220018 tys odsłon dziennie125625: (16:42) mało:/a jak 18 ty to morze być a nie 2200Ja: (16:43) 2200 to unikalne odwiedziny18 tys odsłon dziennie125625: (16:43) czyli:/ to 2200 to co to??Ja: (16:43) według statystyk stat24(16:44) 2200-2400 zalezy od dnia np. wczoraj bylo w ciagu dnia na stronie 3150 odwiedzajacycha odslony to sa ze jeden odwiedzajacy np. przegladnie 20 podstron mojej strony albo wejdzie na nia 10 razy w ciagu dnia2400 to nie jest malo jak na ta tematyke125625: (16:45) a to mało ja na stronie gdzie mam reklame to po 10000 na jkakis mmoprg dziennieJa: (16:45) jaka strona :>125625: (16:45) nie powiemJa: (16:45) xDto nie mowtylko nie rozumiem czemu nie chcesz powiedziec skoro strona jest ogolnie dostepna w internecie ...125625: (16:46) to se znajdzJa: (16:46) jestem ciekaw jaka to strona skoro wsrod stron mmorpg moja jest liderempewnie Cie oszukali mowiac ile maja odwiedzin 125625: (16:46) liderem :/ raczej nie (16:47) tylko ze ta str to moja str:>Ja: (16:47) wpisz sobie na google : mmorpgwpisz na onecie: mmorpg125625: (16:47) iiiiiiiiiiiiiiJa: (16:47) no i co ze tego ze twoja strona ?125625: (16:47) to ze wiem ile jest odwiedzinJa: (16:47) nie chcesz pokazac ?dlaczego ?125625: (16:47) nie nie chce!!Ja: (16:47) wiesz ile masz odwiedzin nie odrozniajac odslon od unikalnych odwiedzin ?125625: (16:48) wez sieJa: (16:48) (16:49) ale wez podaj adres :>chce poznac lidera mmorpg125625: (16:49) nieJa: (16:49) jestesmy konkurencja ... chce wiedziec z kim walcze125625: (16:49) dlatego nie powiem Ja: (16:49) to nie mownarazie 125625: (16:50) paapgrasz w metin2??

Hehe widać bardzo wysoki poziom intelektualny rozmówcy ;) ja stawiam wiek około 10 lat :)

No poziom intelektualny nie za wysoki :D według mnie góra 9lat :)

Nom, ciekawe. Zaraz porozmawiam z naszym wykształconym kolegą :)

Jeśli o mnie chodzi to może zbyt mądry nie jestem ale takich głupot nie pisze :-D

Uff cóż za kontrowersja! Macie poważną konkurencję jednym słowem ;-) Ja naszemu koledze daję 10 lat. A na tak na marginesie - witam wszystkich użytkowników. Pierwszy dzień na forum :-)

Jak juz napisali stawiam ze to byl 9 latek , badz jakis 15 latek z niedotlenieniem ?..

wkurzaja mnie ci gowniarze co maja po 9 lati buszuja po niecie :/

Internet powinnien byc od np. 11 lat badzp owinni robic krotki test IQ xd

Jakby robili krotki test IQ to pewnie niejedna dorosła osoba mogla by mieć problemy ;)

Trzeba namówić TPSA aby przy zamawianiu Neostrady był krótki kwestionariusz osobowości. Przy okazji przydałby się krótki sprawdzian z ortografii,kultury, korzystania z google, czytania ze zrozumieniem. Po takich zabiegach urząd Moderatora odszedłby do lamusa. Jednak sądzę, że tpsa słabo by na tym wyszła :P

Co wy on może mieć nawet 13 lat , wiecie jakie teraz te dzieciaki powalone są normalnie dno , co sie z tym światem dzieje .....

@up: no tpsa by na tym straciło , a co do korzystania z google to wiele osób sie może w ogóle nie znać na necie i co by mieli nie dostać ? a co do ortografii to trudna sprawa bo sam mam dwujeczki i jedyneczki z dyktand a jestem w 1 gim na szczęście używam mozilli

Używasz Firefoksa, nie Mozilli (to inna przeglądarka ;)). A ten filtr w nim zawarty to bardzo fajna rzecz - dzięki niemu poćwiczyłem ortografię i z trójek podniosłem się do piątek (czasami czwórek)! Jeszcze tylko by coś do interpunkcji dali, bo walę tych przecinków co niemiara, niekoniecznie wtedy kiedy trzeba...

Stronka jest bez wątpieniem liderem. Niestety opisy gier mmorpg są bardzo mało wyczerujące. Tak naprawdę to spis a nie przewoodnik po mmorpg. Szkoda, że nie ma tu dokładnych opisów gier mmorpg. Plusy i minusy. Ciekawie by też było gdyby niczym w CD-action gra dostawała mini recenzję i ocenę np. 7/10. Zdaję sobie jednak sprawę, że to wymaga masę pracy.

Pozdrawiam.

Jakiś czas temu dodałem Traviana i jego niewielki opis, ale Chmarus coś nie dodał. A IMHO, rzeczywiście jakieś opisy by się przydały. W wolnym czasie mogę coś o niektórych tytułach napisać i myślę, że niejeden użytkownik portalu (tudzież forum) też.

co jak co ale od razu widac ze gosciu dzieciak, wkoncu gdby miał ten portal tyle uu to w google byłby widoczny lub nam znany

Co do dodawania gier wysyłanych przez formularz proszę mi uwierzyć, że to jest istna męka!! Większość zgłoszeń wygląda tak:

Nazwa: GladiusUrl: www.gladius.pl/register.php?id=cwaniaczekOpis: Fajna gra przez przegladare podobna do Diablo

Po drugie wpisów jest około 5 dziennie z tego 98% się powtarza lub opisy są skopiowane z innych stron.

Ja dodałem napisany przeze mnie. Ale jeśli te opisy tak wyglądają, to rzeczywiście lepiej, żeby ich nie było. Nie wiem czy mój się nie nadaje, ale wyglądał tak (opis tavian3.pl):

Nie będę się rozpisywał na temat zmian wprowadzonych w "trójce", opiszę pokrótce czasy, styl rozgrywki i fabułę (!).* Do wybrania mamy jedną z trzech dostępnych plemion: rzymian, german i galów. Każde z nich ma inne cechy i specjalizuje sie w czym innym.* Na start dostajemy niewielką osadę, którą stopniowo rozwijamy. Każdy budynek ma swój poziom, aby wybudować jakiś trzeba osiągnąć odpowiedni poziom poprzedniego - jak w każdym tego typu MMO.* Oprócz samej infrastruktury osady zwiększamy poziomy pól surowców - drewna, gliny, żelaza oraz zboża. To ile mamy pól surowców zależy od terenu i położenia.* Dodatkowo mamy możliwość "dopalenia" wydobycie poprzez odbijanie dolin/oaz.* Z czasem jedna osada przestanie nam wystarczać i założymy kolejną.* To co odróżnia Traviana od Ogame to restart serwera. Po pewnym czasie gry dołącza nowa rasa - Natarowie, sterowani przez serwer, a w raz z nimi wiedza na temat budowania Cudu Świata. Zabawa polega na przejęciu planów konstrukcyjnych, zdobyciu jednej z natarowych osad oraz budowa cudu. Sojusz, który wybuduje Cud Świata na setny poziom jako pierwszy - wygrywa serwer. Zabawy jest przy tym co niemiara - różne strategie aby rozgryźć wroga, ogromne starcia itp. No i po restarcie zawsze mamy szanse być najlepszymi na serwerze.* Oprócz tego do dyspozycji gracza dostępna jest izometryczna mapa, która umożliwia podgląd swoich oraz sąsiednich osad.* Za prawdziwe pieniądze lub ściąganie nowych graczy możemy kupić Złote Monety, które dają dostęp do różnych bonusów.Polecam wszystkim przetestowanie tej gry wszystkim tym, którzy jeszcze nie mieli przyjemności spróbować swoich sił w starożytnym wyścigu zbrojeń.

Opis jest jak najbardziej ok. Gra nie została dodana ponieważ przez ostatnie 8 dni nie wykonywałem swoich obowiązków ;)

Nie chcę `spamić`(i tak to robię, ale nie za dużo xD) ale gostek który do was pisał ma 15 lat, dowód:

http://nasza-klasa.pl/profile/4405005

Jest tam wpisane jego gg, a nawet jest numer telefonu ! Chmarus, jeśli ci zależy, telefon w łapkę i dzwonisz z kitem, że pomożesz dostając informacje o stronie.

Ps. Pomogę ci ją zniszczyć ... joke ;P

Ach ta inteligencja. Widać , że starsi zafundowali mu neostrade pod choinkę... Najlepszy był tekst po koniec " Grasz w metin2??" :D

No ja nie mogę... Czy wy nie macie wyczucia jakiegoś taktu...? Było - minęło. Koleś zrobił jeden błąd, a wy mu chcecie wypominać do końca życia. Bez przesady. A już grzebać w prywatnych profilach to taki szczyt szczeniactwa. Zamykam temat zanim Wam jeszcze głupsze pomysły do głowy przyjdą...