[MMORPG] Stworzenie stałej grupy

Witam, chciałbym stworzyć grupę, z którym przyjemnie przemierzałoby się światy MMORPG' ów.

Coś o sobie?

W tym roku skończę 19 lat, w MMORPG mam ogromne doświadczenie. Moim topowym MMORPG'iem jest Linegae II.
Nie mam nic przeciwko prywatnym serwerom jak i offowym. Szukam ludzi do dobrej zabawy.

Kogo poszukuję?

Ludzi konkretnych i sumiennych. Osób, które jeśli się deklarują to dotrzymują słowa i zostają.
Mile widziane doświadczenie w grach tego typu.

Nasz cel?

Grupa miałaby na celu osiąść na odpowiadającym każdemu MMORPG'u i przyjemne wspólne spędzanie w nim czasu.
Stworzyć "PARTY" jak to w MMO bywa, czyli tank, DPS, support i przemierzanie takim set-up'em wybranego tytułu.

UWAGA! Rozpatrzę także propozycje dołączenia do jakiejś grupy osób. UWAGA!

Chętnych zapraszam na PW lub do wypowiadania się w temacie. Kiedy zbiorą odpowiednią dla mnie liczbę osób zasiądziemy na TS'ie czy innym komunikatorze i omówimy co i jak.

Nie ma sensu tworzyć ogólnej grupy, lepiej na początku skupić się na jednym tytule i z powyższymi kryteriami, odbierać do niego graczy. Jestem chętny, o ile mmorpg, który wybierzecie będzie mi odpowiadał :) 18 lat, duuuuże doświadczenie w grach tego typu.

Też mogę dołączyć. Aktualnie interesuje mnie teso, więc jestem na tak jeśli ten tytuł wybierzecie. Mam 23 lata, duże doświadczenie z mmo.

Pozdrawiam

Takich grup jest juz kilka i sam 1 taka prowadze
Zamaist dzielić nas bardziej i tworzyć kolejną grupe dołączcie do obecnych

co lepsze ?
10 grup po 10 os
cz
4 grupy po 25 ?

@up 10 grup po 10, a nawet 20 grup po 5. Duże grupy to już gildie, które i tak dzielą się na mniejsze gdzie grają same. Większe grupy to tylko na raidy, pvp zergi.

A co to za różnica ? nei zawsze grasz w 3 osoby czasami potrzeba ci z 12 i co wtedy ? granie z randomami albo szukanie wiekszej grupy

Rogu ty juz masz za duzo typa do dyspozycji. Daj sie wykazac innym. Ale fakt im mniejsza ekipa tym lepsza i bardziej zgrana. Powodzenia zycze :)

Popieram Oynokiego, małe grupy skupiają się bardziej na sobie i są bardziej zżyte co skutkuje pozytywnymi odczuciami z gry, natomiast w dużych grupach uwaga skupia się na kilku osobach, ja ich nazywam "samcami alfa", którzy potrafią prowadzić grę i mają kilku swoich bliskich kumpli i tu się skupia cała uwaga, a tak jak wspomniałem małe grupy osiągają tą pełnie radości z gry.

-------------------- EDIT ----------------------

Widzę, że chętni się znajdą, więc pozostaje wybrać tytuł. Ja proponuję niezmiennie Lineage II, Tera Online. Także czekam na wasze typy.

Ja byłbym za Terą, ale na RU serwerze, który niedługo startuje :)

Chętnie przyłącze się i jak kolega powyżej jestem za Terą RU. Wspólny start, wszyscy od 0 i można budować gildię od nowa. Grałem wcześniej w Terę od GF i Enmasse ent.

Tak jak wspomniałem, ja również jestem chętny na Terę! W najbliższym czasie załatwię team speaka. Wszyscy chętni na grę w Terę proszę o priv!

Nie polecam TERY. Wbilem max lvl troszku pofarmilem eq itd i nuda wiało. End Game slaby ale przetestowac mozecie. Ja proponuje TESO lub D3.

Ok, widzę, że nikt nie wybrał teso poza mną. W takim razie ja odpadam. Życzę powodzenia w grze, trzymajcie się ;)

Z olbrzymią chęcią pograłbym w TESO, ale niestety nie chciałbym wydawać pieniędzy na grę. Rzadko to robię, a jak już to musi być niezła okazja natomiast Teso, to nie mały wydatek. Z tego co mi wiadomo.

Dzisiaj kupiłem za 20euro w sklepie :)

Witam, chciałbym stworzyć grupę, z którym przyjemnie przemierzałoby się światy MMORPG' ów.

Coś o sobie?

W tym roku skończę 19 lat, w MMORPG mam ogromne doświadczenie. Moim topowym MMORPG'iem jest Linegae II.
Nie mam nic przeciwko prywatnym serwerom jak i offowym. Szukam ludzi do dobrej zabawy.

Kogo poszukuję?

Ludzi konkretnych i sumiennych. Osób, które jeśli się deklarują to dotrzymują słowa i zostają.
Mile widziane doświadczenie w grach tego typu.

Nasz cel?

Grupa miałaby na celu osiąść na odpowiadającym każdemu MMORPG'u i przyjemne wspólne spędzanie w nim czasu.
Stworzyć "PARTY" jak to w MMO bywa, czyli tank, DPS, support i przemierzanie takim set-up'em wybranego tytułu.

UWAGA! Rozpatrzę także propozycje dołączenia do jakiejś grupy osób. UWAGA!

Chętnych zapraszam na PW lub do wypowiadania się w temacie. Kiedy zbiorą odpowiednią dla mnie liczbę osób zasiądziemy na TS'ie czy innym komunikatorze i omówimy co i jak.