Witam, chciałbym stworzyć grupę, z którym przyjemnie przemierzałoby się światy MMORPG' ów.
Coś o sobie?
W tym roku skończę 19 lat, w MMORPG mam ogromne doświadczenie. Moim topowym MMORPG'iem jest Linegae II.
Nie mam nic przeciwko prywatnym serwerom jak i offowym. Szukam ludzi do dobrej zabawy.
Kogo poszukuję?
Ludzi konkretnych i sumiennych. Osób, które jeśli się deklarują to dotrzymują słowa i zostają.
Mile widziane doświadczenie w grach tego typu.
Nasz cel?
Grupa miałaby na celu osiąść na odpowiadającym każdemu MMORPG'u i przyjemne wspólne spędzanie w nim czasu.
Stworzyć "PARTY" jak to w MMO bywa, czyli tank, DPS, support i przemierzanie takim set-up'em wybranego tytułu.
UWAGA! Rozpatrzę także propozycje dołączenia do jakiejś grupy osób. UWAGA!
Chętnych zapraszam na PW lub do wypowiadania się w temacie. Kiedy zbiorą odpowiednią dla mnie liczbę osób zasiądziemy na TS'ie czy innym komunikatorze i omówimy co i jak.
[MMORPG] Stworzenie stałej grupy
Nie ma sensu tworzyć ogólnej grupy, lepiej na początku skupić się na jednym tytule i z powyższymi kryteriami, odbierać do niego graczy. Jestem chętny, o ile mmorpg, który wybierzecie będzie mi odpowiadał 18 lat, duuuuże doświadczenie w grach tego typu.
Też mogę dołączyć. Aktualnie interesuje mnie teso, więc jestem na tak jeśli ten tytuł wybierzecie. Mam 23 lata, duże doświadczenie z mmo.
Pozdrawiam
Takich grup jest juz kilka i sam 1 taka prowadze
Zamaist dzielić nas bardziej i tworzyć kolejną grupe dołączcie do obecnych
co lepsze ?
10 grup po 10 os
cz
4 grupy po 25 ?
@up 10 grup po 10, a nawet 20 grup po 5. Duże grupy to już gildie, które i tak dzielą się na mniejsze gdzie grają same. Większe grupy to tylko na raidy, pvp zergi.
A co to za różnica ? nei zawsze grasz w 3 osoby czasami potrzeba ci z 12 i co wtedy ? granie z randomami albo szukanie wiekszej grupy
Rogu ty juz masz za duzo typa do dyspozycji. Daj sie wykazac innym. Ale fakt im mniejsza ekipa tym lepsza i bardziej zgrana. Powodzenia zycze
Popieram Oynokiego, małe grupy skupiają się bardziej na sobie i są bardziej zżyte co skutkuje pozytywnymi odczuciami z gry, natomiast w dużych grupach uwaga skupia się na kilku osobach, ja ich nazywam "samcami alfa", którzy potrafią prowadzić grę i mają kilku swoich bliskich kumpli i tu się skupia cała uwaga, a tak jak wspomniałem małe grupy osiągają tą pełnie radości z gry.
-------------------- EDIT ----------------------
Widzę, że chętni się znajdą, więc pozostaje wybrać tytuł. Ja proponuję niezmiennie Lineage II, Tera Online. Także czekam na wasze typy.
Ja byłbym za Terą, ale na RU serwerze, który niedługo startuje
Chętnie przyłącze się i jak kolega powyżej jestem za Terą RU. Wspólny start, wszyscy od 0 i można budować gildię od nowa. Grałem wcześniej w Terę od GF i Enmasse ent.
Tak jak wspomniałem, ja również jestem chętny na Terę! W najbliższym czasie załatwię team speaka. Wszyscy chętni na grę w Terę proszę o priv!
Nie polecam TERY. Wbilem max lvl troszku pofarmilem eq itd i nuda wiało. End Game slaby ale przetestowac mozecie. Ja proponuje TESO lub D3.
Ok, widzę, że nikt nie wybrał teso poza mną. W takim razie ja odpadam. Życzę powodzenia w grze, trzymajcie się
Z olbrzymią chęcią pograłbym w TESO, ale niestety nie chciałbym wydawać pieniędzy na grę. Rzadko to robię, a jak już to musi być niezła okazja natomiast Teso, to nie mały wydatek. Z tego co mi wiadomo.
Dzisiaj kupiłem za 20euro w sklepie
Witam, chciałbym stworzyć grupę, z którym przyjemnie przemierzałoby się światy MMORPG' ów.
Coś o sobie?
W tym roku skończę 19 lat, w MMORPG mam ogromne doświadczenie. Moim topowym MMORPG'iem jest Linegae II.
Nie mam nic przeciwko prywatnym serwerom jak i offowym. Szukam ludzi do dobrej zabawy.
Kogo poszukuję?
Ludzi konkretnych i sumiennych. Osób, które jeśli się deklarują to dotrzymują słowa i zostają.
Mile widziane doświadczenie w grach tego typu.
Nasz cel?
Grupa miałaby na celu osiąść na odpowiadającym każdemu MMORPG'u i przyjemne wspólne spędzanie w nim czasu.
Stworzyć "PARTY" jak to w MMO bywa, czyli tank, DPS, support i przemierzanie takim set-up'em wybranego tytułu.
UWAGA! Rozpatrzę także propozycje dołączenia do jakiejś grupy osób. UWAGA!
Chętnych zapraszam na PW lub do wypowiadania się w temacie. Kiedy zbiorą odpowiednią dla mnie liczbę osób zasiądziemy na TS'ie czy innym komunikatorze i omówimy co i jak.