Mmorpg turowe

Czy jest jakies godne uwagi mmorpg polegajace na walce turowej?

Chodzi mi o cos podobnego do gry : Arena of Heroes ... Bardzo mi sie podoba lecz jest closed beta dla tych co zakupili founder pack na ktory mnie nie stac . A co do Open Bety to nie wiadomo jeszcze kiedy wgl bedzie.

Odrazu mowie nie podoba mi sie Atlantica Online , jest to sztywna gra , w ktorej niema nic co by moglo mnie przytrzymac na dluzej .

sprawdzilem te Taern ... slaba gra , z grafika sprzed kilku/nastu lat .. bez zadnych efektow .. nudna ... Jakies inne propozycje?

Dofus? Może to Ci się spodoba? ^_^ Od razu mówię, że sam bezpośrednich doświadczeń z tym tytułem nie mam. Niestety są tu jakieś popierdzielone płatności, więc nie wiem czy wchodzi to w grę. Zawsze możesz sobie obejrzeć materiały :

http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=6001

http://www.dofus.com/en

Tez nie ;/

Dofus jak najbardziej moje 1 mmo spędzone ponad 4 lata i niczego nie żałuje po za patchem 2.0 zmieniającym grafikę :/. Ale walki turowe genialne zrobione jeżeli chodzi o płatności to jest tutaj jedynie premium zmiana wyglądu postaci itd (kosmetyki) premium daje ci szerszy wachlarz możliwości expienia oraz zwiększa maks. poziom craftu, możliwość noszenia tarcz i petów oraz możliwość dołączenia do 1 z 2 frakcji Bonta - Aniołki, Brakmarian - Diabełki. Max. lvl to 200 expi. wbicie capa nie zajmie na pewno ci tygodnia tylko o wiele więcej. Jeżeli grasz z kumplami lub w fajnej gildi instancje są na prawdę przyjemne. Dodatkowo premium można kupić za kasę w grze. typowy gridownik rzadko kiedy sięgniesz po quest .abonament wynosi 25 zł/ miesiąc 50/ 3 miesiące o ile się nie myle

Możesz spróbować Margonem.

Duel of Champions jesli lubisz karcianki

Atlantica Online

@UP

Odrazu mowie nie podoba mi sie Atlantica Online , jest to sztywna gra , w ktorej niema nic co by moglo mnie przytrzymac na dluzej .

Napisz : Szukam MMO, bo jak ktoś tu zajrzy to poprostu zamknie temat. Ja dołączam się do Dofusa.

Pocieszę Cię, developerzy nawiązali już partnerstwo z "wieloma" popularnymi stronami o grach MMO (jak mniemam), więc niedługo będą giveaway'e, a posiadacze statusu Founder dostaną kilka key'ów dla rozdania. Do tego mają dać key'e ludziom, którzy uczestniczyli w OBT, ale to raczej tylko tym, którzy dużo się udzielali.

Stary a czego ty wymagasz od gry turowej....??

Dobre turowe MMO to Banner Saga: Factions na Steamie, Pox Nora też nie jest złe i Ecol Tactics Online z tego co pograłem w CBT nie jest złe. Fajny klimat Final Fantasy Tactics, a jutro bodaj zaczyna się open beta więc warto spróbować, tym bardziej, że to jest przeglądarkowa produkcja.

http://poxnora.stati...ny.com/index.do a w ecol tactics nie oplaca sie zaczynac grać...ta gra szybko zniknie z rynku.

A co do arena of heroes byc moze niedlugo mozna bedzie znow pograc osobiscie kupilem founder packa ale czasem warto poczytac ich forum.

Hi all,Friendly neighborhood Rask here. I want to tell you where we are at with the game in getting more Arena battles going!After the highly successful Open Beta Preview Weekend, we put the game into Closed Beta (which at this point only includes Founders). This has caused difficulty in finding real time matches for people because of the limited number of Founders that we have (and they are spread out over the globe in different timezones.) This is what we are doing this week to address it and bring in more closed beta testers:- We initiated partnerships with many prominent gaming websites that will be giving out Silver Founders Packs as giveaways which should increase the population significantly over the next several days/weeks. - We are in collaboration with two major partners to promote Founders sales in the next couple weeks.- The Sneaky Games team will be taking turns playing games throughout the day and into the night to try to match with folks as well.- Immediately, we are also looking at letting people that participated in Open Beta Weekend into the Closed Beta (no Founders pack, just a Closed Beta Key). - There was a idea in Forums (thanks corn!) to give some Closed Beta Keys to Founders so they could distribute to friends. I am looking into this possibility and will have more tomorrow!- Finally, Asynchronous games are very close to being ready for rollout. That will guarantee matches and number of players will be less critical as you can matchmake and as soon as someone else does at anytime you will match and play a game together. And you can run multiple Asynch games at a time.In short, we are aware games are hard to find and we are working on solutions so everyone can play! Expect improvements and a new patch in the next several days - thanks for the support (and patience) as we get the Closed Beta ramped up. See YOU in the Arena!!-Rask

Czy jest jakies godne uwagi mmorpg polegajace na walce turowej?

Chodzi mi o cos podobnego do gry : Arena of Heroes ... Bardzo mi sie podoba lecz jest closed beta dla tych co zakupili founder pack na ktory mnie nie stac . A co do Open Bety to nie wiadomo jeszcze kiedy wgl bedzie.