MMORPG wbijanie lvl przez wykonywanie questów

Witam szukam MMORPG w którym wbija się lvl przez wykonywanie questów czy różnych eventów razem z innymi graczami

Może być f2p b2p p2p

Głownie grałem w gry gdzie max lvl to kwestia kilku dni a questy za bardzo nie dają nic do lvl jak już to dla samych itemów się je robi

Tutaj pytanie do graczy The Lord of the Rings Online czy zmieniła się mechanika walki w tej grze ? po najnowszych filmikach nie widzę za dużo zmian :frowning: grałem zaraz po jej starcie później podchodziłem z 6 razy ale ta walka mnie dobijała w tej grze chyba najgorsza z wszystkich MMORPG jakie grałem :slight_smile: a szkoda bo lotr to bardzo dobra gra fabuła czy wygląd świata jest bardzo dobrze wykonany a ze jestem fanem Tolkiena to tym bardziej chciałem grac ale co wchodzę gram max 2 miesiące i kończę przez ten system walki

Oczywiście zdobywać lvl przy zabijaniu mobów tez można ale głownie by gra była oparta na wykonywaniu questów

Secret world legends- Gra w sumie tylko oparta na questach. Robisz questy questy i docierasz do endgame’u i robisz kolejne questy

Dungeons & Dragons Online, Secret World Legend.

Guild Wars 2

Zdecydowanie The Elder Scrolls Online - MMORPG z fabuła. Nikt Cie tu raczej po 5 rzep nie wyśle

ESO, Secret World Legends i Star Wars The Old Republic - w tych grach będziesz miał multum questów

World of Warcraft również polega na wykonywaniu questów, tylko tutaj masz wybór. Możesz questować, robić dungeony, pvp. Wszystko to daje Ci expa.