MMORPG Z Dobrym pvp

Witajcie. Jestem chyba już starym wyjadaczem. Szukam jakiegoś tytułu gdzie pvp jest dobrze rozwinięte ponieważ na tym chce się skupić. Nie chciałbym tez aby gra była p2w . Język najlepiej Polski ale Angielski również może być. Tytuł najlepiej FTP ale B2P w granicach rozsądku i bez potrzeby kupowania pierdyliarda dodatków. Pomijam jakieś gry przeglądarkowe z turowym systemem walki te gdzie bijemy się w czasie żeczywistym są ok ale aby nie miały pvp avatar vs avatar na auto i jazda;/.
Gry w jakie już grałem:
mt2, Aion ,Tera ,B&S < (bardzo fajne ale za słaby sprzęt). Kritika, DFO.Możliwe że coś pominąłem.

Specyfikacja sprzętowa.
win 7 32bit
i3-2370m 2,40
4gb ram
AMD Radeon HD 7600M

Black desert online

1lajk

Człowieku polecasz mu BD na takim sprzęcie? po co? on BD to tylko na YT moze zobaczyć z takim kompem

Zobacz moze triala Albion Online

5lajków

BDO i dobre pvp, Ty chyba z konia spadłeś.

5lajków

Oldschool runescape, tyle że grafika przedpotopowa i musisz poświęci dużo czasu na rozwinięcie konta i zdobycie sprzętu. Ale przez 16 lat grania w mmo nie widziałem lepszego pvp i solo i grupowego. Gra p2p z trialem, ale premium kupujesz in game za śmieszne grosze.

od siebie polecę 4story został już tylko 1 priv serwer ale jeszcze Postoi https://en.p4story.com/ gierka nastawiona na pvp akurat z twoim sprzętem będzie śmigała

Poleciłbym ci BlackDesert, dlatego że to obecnie najlepszy dotąd MMORPG ale twój sprzęt na to nie zezwala, także wróćmy do klasyków i zagraj w Tibię, bo jeśli chodzi o PVP ta gra nie ma sobie równych a na twoim sprzęcie będzie śmigało aż miło

4lajki

Tibia, pograsz na ultra w 4k i 60 fps na takim sprzecie i to w czasie “żeczywistym”.

2lajki

POLECAM ! Albion online , po ogarnięciu gry i znalezieniu dobrej Gildii gra staje się bardzo przyjemna . Gra oferuje pełną swobodę i praktycznie cała jest do użytku graczy chodzi o to że w grze wszystko należy do graczy sklepy , miasta , zamki . Nie przedłużając wracając do tematu PvP jest dość przyjemne i zazwyczaj stawia na masowe PvP GvG po minimum 15 vs 15 tocząc tematyczne PvP nie musisz zmieniać całej postaci chcąc zawalczyć inną klasą , Oczywiście chcą stoczyć większe PvP należy posiadać porządniejszą Gildię . Jeżeli gra Cię zainteresuje pisz do mnie na PW podeślę Ci próbnego Triala na 7 dni i jeżeli będziesz miał chęć wprowadzę do gry :slight_smile:
Powodzenia

1lajk

wszystko co wymienili to crap! nie ma nigdzie fajnego pvp HAHA ! darkensang działa sprawdz…

dobre pvp i pve , inne niz wszystkie jakie grałeś , pewnie np. Atlantica online, do wyboru masz koło 50-70 “bohaterow” kazdy team w grze praktycznie jest inny tak samo jak skille itemy crafty moby questow wiecej niz w wowie chociaz tak samo nudne, ale PVP i PVE takiego nigdzie nie znajdziesz o poniważ to Ty decydujesz jakim teamem grasz i co sekunde mozesz go zmieniac, nie jak w innych grasz warkiem i strasz nim 1313123123123123 razy tego samego skila :stuck_out_tongue: milej gry polecam for funn gre , na rok w zupelnosci starczy zebys ciagle cos nowego odkrywal, a jest jeden system pvp w którym liczy sie tylko skill a nie EQ :slight_smile:

Dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Co to bdo to wiadoma przyczyna. Tibia jakos mi nie potchodzi. Myślę nad albionem? Czy to tytuł b2p?. Jeszcze jedna sprawa nie lubie turowego systemu walki. Znalazlem jeszcze to warhammer online return of reckoning. Istnieje podobno jakis priv? Ktos cos wie?

Dobre PVP to Mortal online albo teraz wychodzi też Mortal Royale

Jak mniemam glowne serwer padly? Jak z populacja tego priva bedzie 500 ludzi?

Albion Online jest B2P z częściowym systemem P2P. To znaczy kupujesz grę i możesz grać kiedy chcesz ale w grze występuje system premium (możliwość kupna za walute w grze) bez którego gra jest raczej nieopłacalna. Status premium na chwilę obecną nie jest problemem dzięki Daily Bonusom jeśli grasz z 30min dziennie

może neverwinter ? pamiętam że ciekawe było pvp

Nie wiem czy masz jakieś doświadczenia z World of Warcraft, ale myślę, że wpasowałby się w twój gust. Zwłaszcza wczesne dodatki. Jak wersja retail jest płatna, tak community na serwerach prywatnych (z oczywistych powodów nie mogę ci tu żadnego podać) jest bardzo rozbudowane. Masz 2 frakcje, World pvp, Battlegroundy, Areny, reputacje do wbijania. Jest co robić. Jeżeli Cię zainteresowałem to pisz PM, pomogę coś znaleźć.

Chyba w to gralem. System 2 klasowy?

W neverwinter online PVP jest martwe. Brak balansu, skopany system dobierania graczy, pay to win. Istnieją gildie ukierunkowane na PVP ale bez wkładu finansowego nie licz, ze coś na PVP ugrasz. Najczęściej dobierze cie do meczu z takimi graczami, którzy zdejmą cie na hita, ty nawet ich nie draśniesz. Nie polecam, bardzo się rozczarujesz.

1lajk

Najlepsze PvP jest w C9. Tylko, że nikt już chyba w to nie gra…