Cześć, które Waszym zdaniem mmorpg w klimatach post-apo albo sci-fi jest najlepsze? Te klimaty wow/fantasy już dawno mi się przejadły i myślę nad spróbowaniem czegoś nowego. hmm? :>
MMORPG z klimatem post-apo/sci-fi
Spróbuj twego The Secret World
Ja polecam sevencore (beta) ewentualnie fallen earth (ale raczej sie pogubisz na poczatku, tak jak ja xD[chociaz raz wyszlo mi bokiem to ze samouczka olalem ])
Sevencore przypada mi do gustu, jakieś info nt. bety?
fallent earth - zbyt hardkorowe jak na mnie, znudze się pewnie szybko, chociaż widok fps mi sie bardzo podoba no i klimat
secret world - platne, odpada chociaz powiem szczerze sprawdzilbym
Hellgate - współczesny świat po zniszczeniu dokonanym przez inwazje demonów.
Requiem Memento Mori - zniszczony świat, wypełniony mutantami, które powstały w wyniku wojny domowej w trakcie której doszło do wypadku z bronią biologiczną masowego rażenia (dodam jeszcze że gierka jest bardzo krwawa).
Shin Megami Tensei Imagine - połączenie magi z sci-fi (broń biała oraz magia połączona z współczesną bronią palną)
Polecę Ci sevencore i dział "szukam mmo"
Aha i
jakieś info nt. bety?
http://www.mmorpg.org.pl/news/zobacz/Sevencore-pierwsze-zaproszenia-rozes%C5%82ane-Ale-zaraz-zaraz
póki co mój wybór padł na Bount Hounds Online - mam nadzieje, ze sie nie rozczaruje i ze nie jest to czysty grinder ;d
Lekko odbiegnę od tematu.
Jak jest w Requiem z populacją i różnorodnością umiejętności i ekwipunku ? Gra się całkiem nieźle prezentuje na gamplay'ach i chcę wiedzieć czy warto ściągać
Tylko że w Seven Core wystartowała też wersja SEA. Był o tym news więc można grać spokojnie
Seven core to gra taka jak inne...latające krowy, strzelające słonie , ogień z d*py, czary i inne pierdoły = NUDY. Mnie męczy dalej ten secret world ale troche szkoda mi kasy
Cześć, które Waszym zdaniem mmorpg w klimatach post-apo albo sci-fi jest najlepsze? Te klimaty wow/fantasy już dawno mi się przejadły i myślę nad spróbowaniem czegoś nowego. hmm? :>