Gatunek: MMORPG/MMO Anime
Sprzęt:
Procesor: AMD A10-7890K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G (Rdzenie: 2)
Pamięć: 11 GB (DDR3)
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (4 GB)
Karta graficzna: AMD Radeon R7 Graphics (1 GB)
Dysk: ST1000DM 003-1SB102 SATA Disk Device (932 GB)
Dysk: ST332041 8AS SATA Disk Device (298 GB)
System operacyjny: Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
[Ocena wydajności:]
AMD A10-7890K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G: Bardzo wysoka (miejsce w rankingu: 372 z 2339)
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti: Bardzo wysoka (miejsce w rankingu: 81 z 1401)
AMD Radeon R7 Graphics: Bardzo wysoka (miejsce w rankingu: 162 z 1401)
Cechy; Szukam MMO z fajnym craftingiem, dobrze by był system petów , możliwa solo rozgrywka aż pod end game a jak już by było to okraszone anime jestem w niebie. Ważne a by waga gry nie przekraczała 10GB z łatkami.
Gry które mi sie podobały ; Diablo3/Rappelz( gralem przez 5lat w nią)/Elsword(grałem od początku pl wersji z przerwami)/Gram do teraz w Warface i Overwatch(po pracy pół godzinki na rozluźnienie)
Gry które mi się nie podobały ; WOW solo za dużo do ogarnięcia brak pl wsparcia , Tera tak samo , Blade of Soul grałem ale potem miałem przerwę i za dużo narosła łatka, grałem tez w ARK Survival i conan Exitels to samo za duże łatki.
PS. Dlatego nie aktualizuje ponieważ obecnie pracuje i mieszkam w NL gdzie zakupuje internet z LEBara po 10GBx2 na tydzień . Z czego połowa idzie na codzienne czynności.
Z góry dziękuje za przeczytanie moich wypocin i za pomoc . miło by było jak podacie tytuł gry i co jest w niej dobrego fajnego że warto w nią zagrać