MMORPG z małą instalką :)

Gatunek: MMORPG/MMO Anime

Sprzęt:
Procesor: AMD A10-7890K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G (Rdzenie: 2)
Pamięć: 11 GB (DDR3)
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (4 GB)
Karta graficzna: AMD Radeon R7 Graphics (1 GB)
Dysk: ST1000DM 003-1SB102 SATA Disk Device (932 GB)
Dysk: ST332041 8AS SATA Disk Device (298 GB)
System operacyjny: Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
[Ocena wydajności:]
AMD A10-7890K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G: Bardzo wysoka (miejsce w rankingu: 372 z 2339)
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti: Bardzo wysoka (miejsce w rankingu: 81 z 1401)
AMD Radeon R7 Graphics: Bardzo wysoka (miejsce w rankingu: 162 z 1401)

Cechy; Szukam MMO z fajnym craftingiem, dobrze by był system petów , możliwa solo rozgrywka aż pod end game a jak już by było to okraszone anime jestem w niebie. Ważne a by waga gry nie przekraczała 10GB z łatkami.

Gry które mi sie podobały ; Diablo3/Rappelz( gralem przez 5lat w nią)/Elsword(grałem od początku pl wersji z przerwami)/Gram do teraz w Warface i Overwatch(po pracy pół godzinki na rozluźnienie)

Gry które mi się nie podobały ; WOW solo za dużo do ogarnięcia brak pl wsparcia , Tera tak samo , Blade of Soul grałem ale potem miałem przerwę i za dużo narosła łatka, grałem tez w ARK Survival i conan Exitels to samo za duże łatki.

PS. Dlatego nie aktualizuje ponieważ obecnie pracuje i mieszkam w NL gdzie zakupuje internet z LEBara po 10GBx2 na tydzień . Z czego połowa idzie na codzienne czynności.

Z góry dziękuje za przeczytanie moich wypocin i za pomoc . miło by było jak podacie tytuł gry i co jest w niej dobrego fajnego że warto w nią zagrać

Riders of icarus ma tylko 16 taki rappelz 2.0 może warto jednak dokupić pakiet i sprawdzić jest crafting jest łapanie mountow i petów możesz zagrać trickster to mała dziewczynka więc coś tam pedofilskiego jest xd

no niestety na steamie pokazuje że zajmuje 30GB ( 3x doładowania do lebara 90 euro ) To trochę jak dla mnie za dużo. Anime lubie bo taka grafika sie nie starzeje wole MILF-y

Przez launcher nexona 16 i pewnie te 14 jest rezerwowane ewentualnie mogę Ci wiadro internetu dać xd

Co to NL?

Nawet jak masz 10gb to najczesciej gry z mniejszymi Latkami laczaca sie przez neta I pobieraja w czasie rzeczywistym ;) nie ma zbytnio fajnych mmo do 10gb chyba ze tibia albo via www. Kup notebooka jakiegos gownianego by mial miejsce na dysku idz do McDonald’s albo innego fast fooda z darmowym netem sciagnij i wrzuc na glownego kompa wejdzie cie Taniej na dluzsza mete. Z gier z tym to napisales to archeage, black desert . Black desert praktycznie gra solo , sa pety, mounty, domki , duzy crafting , pety I inne gowienka.

Jeśli chodzi o anime to chyba Nostale lub Mabinogi; No i jeszcze Dragon Nesta ale tutaj nie wiem jak z populacją + chyba dość sporo waży :)

Ok dzięki za info a te Warframe ktos grał na steamie ma 15,2GB wagi instalki ? podbno też jest popularna ? Zadowole tez się jakąś dungenówką z z ładnymi kombosami jak w Vindicitus :)

Co to NL?

NL-Nederland czyli po polsku Holandia

@DariuszNL1987co do wagi 15,2GB to jest to chyba waga instalki ale bez patchów

Wiem ale łatki raczej nie będą chyba tak obciążać mi neta:) Gdybym był w Polsce od razu bym ściągał gry które mi radziliście. Przeszukiwałem Steam w MMO ale problem jest nie mogę się pomylić z wyborem bo następną grę będe instalował za miesiąc. Myślałem o Tree of savior ale nie jestem do niej przekonany , dlatego mam gry nie mmo jak Skyrim edition of special ,Wiedzimina 2, fallouta 3 las vegas . Jak widać jeśli gra ma ciekawą rozgrywkę może być SF,dark fantasy,high fantasy,steampunk. Otwarty jestem na wszelkie propozycje. Bo w Ovewatch ssie w warface jeszcze gorzej palce mam zgrabiałe od pracy dlatego stawiam gry z rozwojem postaci. MOBA idzie teże licho grałem sporo w Smite i LOL-a . To może pomoże nakreślić jakieś tytuły ciekawe.

Z taką instalką to raczej starsze gry. Polecam Mabinoggi, jeśli nie zalezy ci na super grafice, i nie przeszkadzaja Ci postacie w stylu mangowym, to pobieraj śmiało. Jest wiele do robienia, nie da się nudzić, gdyz i solo jest co robic i w party. Gra nastawiona na wiele opcji. Do tego jest trudna, no i ping czasami zawodzi bo dostępna jest wersja NA, EU niestety juz nie ma. No chyba ze bardziej interesuje cie wersja azjatycka ;p
Druga propozycja to Metin 2, swego czasu król mmo razem z Tibia. Wiem ze jeszcze sporo osob pogrywa, więc czemu by nie spróbować.

Mówisz, że Diablo 3 ci się spodobało, więc spróbuj Drakensang Online, bardzo lekkie i nierzadko nazywane 'darmowym diablo', spróbuj :D

Gatunek: MMORPG/MMO Anime

Sprzęt:
Procesor: AMD A10-7890K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G (Rdzenie: 2)
Pamięć: 11 GB (DDR3)
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti (4 GB)
Karta graficzna: AMD Radeon R7 Graphics (1 GB)
Dysk: ST1000DM 003-1SB102 SATA Disk Device (932 GB)
Dysk: ST332041 8AS SATA Disk Device (298 GB)
System operacyjny: Microsoft Windows 7 Professional (64-bit)
[Ocena wydajności:]
AMD A10-7890K Radeon R7, 12 Compute Cores 4C+8G: Bardzo wysoka (miejsce w rankingu: 372 z 2339)
NVIDIA GeForce GTX 750 Ti: Bardzo wysoka (miejsce w rankingu: 81 z 1401)
AMD Radeon R7 Graphics: Bardzo wysoka (miejsce w rankingu: 162 z 1401)

Cechy; Szukam MMO z fajnym craftingiem, dobrze by był system petów , możliwa solo rozgrywka aż pod end game a jak już by było to okraszone anime jestem w niebie. Ważne a by waga gry nie przekraczała 10GB z łatkami.

Gry które mi sie podobały ; Diablo3/Rappelz( gralem przez 5lat w nią)/Elsword(grałem od początku pl wersji z przerwami)/Gram do teraz w Warface i Overwatch(po pracy pół godzinki na rozluźnienie)

Gry które mi się nie podobały ; WOW solo za dużo do ogarnięcia brak pl wsparcia , Tera tak samo , Blade of Soul grałem ale potem miałem przerwę i za dużo narosła łatka, grałem tez w ARK Survival i conan Exitels to samo za duże łatki.

PS. Dlatego nie aktualizuje ponieważ obecnie pracuje i mieszkam w NL gdzie zakupuje internet z LEBara po 10GBx2 na tydzień . Z czego połowa idzie na codzienne czynności.

Z góry dziękuje za przeczytanie moich wypocin i za pomoc . miło by było jak podacie tytuł gry i co jest w niej dobrego fajnego że warto w nią zagrać