Jak ja kocham tych wszystkich oszołomów co to wszędzie widzą p2w... A zwłaszcza w grach w które nie grają albo które im się nie spodobały
Jestem oszołomem, który pisze o P2W? Wklejam jakieś forumułki? XD Jakbyś się trochę orientował na tym forum, to byś wiedział, co pisałem w temacie "BDO P2W" i po jakiej stronie stałem. Gdzie tutaj napisałem o tym P2W? Nie umiem czytać? A Ty te P2W to mi z awataru wywróżyłeś? Bo na pewno nie z postu wyżej.
A teraz co do formułki - skąd ty wytrzasnąłeś te 200 zł na start? Pytam z ciekawości. Gram w gre od premiery i po za 50 zł które gra mnie kosztowała na starcie nie wydałem ani jednego grosza a mam : 8 postaci, z czego 6 ma stroje, 3 główne mają po 2 stroje, mam 3 pety t3 i 2 pety t4, value packa na kilka miesięcy w pearl inventory, udźwigu 600 za loyalitki + questy, łącznie koło 800LT, sloty w inventory wszystkie odblokowane. Ale oczywiście jak chcesz mieć to wszystko pierwszego dnia swojej gry... to okej, te 200 zł może i cię to kosztować
200 zł na start? Same pety to taki wydatek. Jak chcesz mi powiedzieć, że ma bez nich grać i zdobędzie je z marketu, to Ci mogę tylko pogratulować dużej wiary. Grasz od premiery, tak? To sam powinieneś już sobie odpowiedzieć na to pytanie. Raz, że kiedyś było łatwiej (nawet stroje stały luźno na markecie), to dwa - czas robi swoje. Nie wyobrażam sobie, żeby ktoś teraz miał bez petów popierdzielać, bo mu jakiś buc z forum napisał, że z marketu je wytrzaśnie. 800LT? Przecież to jest nic. Nie hejtuję tej gry, sam w nią gram, ale jest jakiś kapitał, który musisz zainwestować na początek. Ten, kto myśli inaczej (bo np. gra od premiery i ma XD), to jest w błędzie. Równie dobrze mogłeś mu napisać, że może za 2 lata się dorobi tego co Ty i nic nie wyda przy tym.
Ekhm, ekhm... czy wy wklejacie te formułki jak jakieś boty? Raz że sam mam "tylko" 4 gb na LAPTOPIE i spokojnie gram na medium. I to nawet na world bossach, masz taką opcję koleżko jak "ukrywanie zbędnych postaci" - po kiego masz widziec 100 graczy? Wystarczy byś widział 10, a reszty nicki w powietrzu. I nie, to nie przeszkadza w czerpaniu przyjemności z walki z bossem, no ale racja, jak ktoś nie umie poświęcić 2 minut na przeczytanie opisu opcji graficznych...
I powinieneś po raz kolejny wiedzieć, że super Ci ta gra nie chodzi. Jak nie masz SSD'ka, to mapy ładują Ci się milion lat. Zresztą wspomniałem:
Do tego autor nic nie napisał o swojej karcie graficznej.
Nie wiem, źle coś napisałem?
Zresztą ciekaw jestem jak definiujesz te "spokojne granie" na tym medium. 20-30 fps na pustych spotach? Proszę Cię. Może opowiesz coś więcej o swoim sprzęcie?