Gatunek: RPG,RTSSprzęt: Laptop Acer V3-772G i7-4702MQ 2.2GHz, GTX 760M, 8 GB ram DDR3Cechy: poszukuję mmo najlepiej nontarget, rzut może być izometryczny lub 3d bez różnicy, a grafika żeby nie raziła po oczach, czy to zbytnio pastelowymi kolorami czy też starą grafiką, gra może być b2p, aczkolwiek nie p2p, i najważniejsze aby posiadała klasę w stylu summonera.Przypadły mi do gustu: Last Chaos, Runes of Magic, Shaiya, RappelzNie przypadły mi do gustu: Rift, Aion, Tera online, Ostatnio mam wielką chęć pograć klasą summonera podobną do Runes of Magic czy Last Chaos, albo z petami w stylu Rappelz gdzie aby zdobyć to musisz pokonać, nie przepadam za klasami summonera typu necromancer przyzywanie zwłok itp., Najgorzej stworzony Summoner jakiego spotkałem To Blade and Soul jak dla mnie powinni go usunąć, na klasę przywoływacza jedynie pasuje tam Warlock, jednakże w BnS nie gram nudzi mnie po kilku dniach.
Może rift? Summoner to opcja dla każdej z 4 klas . Mag ma nawet 2 drzewka z sumonami(nekro/elemental) cler(wróżka/satyr) warrior(dinozaur)rouge(wilk/gryf/raptor/dzik)