Mmotv

Zapraszam do oglądania oraz komentowania pierwszego materiału stworzonego przez MMOTV. Jakość może nie jest najlepsza, szczególnie obrazków lecz dopiero startujemy. Już niedługo nowe materiały, zapraszam do oceniania.

MMOTV i Batman Arkham Asylum ? xD

Macie spory zapał, jak widzę, ale radziłbym dłużej doszlifowywać filmiki (pokazy slajdów), zanim zostaną wrzucone.

Lektor powinien popracować nad dykcją.

Pomysł bardzo fajny, gorzej z wykonaniem. Nieco starszy lektor podniósłby standard całości.

Ja tam do lektora nic nie mam, nie jest to Czubówna ale nie jest tragicznie. Ja mam tylko pytanie... czemu to co czytacie jest kropka w kropka z tym co jest w newsach mmorpg.org.pl?

@Ins4nity

Wiem o obrazkach, niestety ujmę to tak: było to robione na szybko. Flesz z 7 pokazany 9 Sierpnia także wiesz. Następne materiały będą lepsze :)

@Mr.Hania

Zapomniałem na koniec dodać jakby reklamy naszego forum. Chcemy z Wami potem podjąć "współpracę". Mam nadzieję że się na ową współpracę zgodzicie, na pewno podniesie to prestiż forum o ile my nie będziemy nawalać :)

Następnym razem podaj źródło newsów(mmorpg.org.pl) i pozytywnie nas zareklamuj.

Idzie Wam bardzo dobrze, ale wiem, że może być lepiej. Pzdr!

Co mi sie nie podoba:

-Lektor ( Ciut starszy glos by sie przydal).

- Wykonanie filmikow (a raczej slajdow). Nie lepiej zgrac jakiegos gameplay? Albo dac ladniejsze screeny i w wiekszej ilosci?

Co mi si epodoba:

-pomysl:)

Popracujcie nad tym, bo moze byc ciekwie:).

Po pierwsze, dajcie spokój z youtube bo o ile tam filmiki będą do obejrzenia to o tyle ja nie widzę tam nic poza zwykłą amatorszczyzną. Zadbajcie o swój design. Jeżeli coś robicie, róbcie to porządnie. Po drugie, znajdzie starszego lektora. Przykładem może być Mr. Hania. Wiecie jak on się na lektora nadaje? :P No i po trzecie, styl w jakim jest to wykonane, słaby. Jeżeli opowiadacie o grze, puśćcie trailer, gameplay czy coś w ten deseń... Byle żebym wiedział, że mówicie o tym o czym myślę.

To może ja coś od siebie dodam jako zwykły użytkownik :P

-Angielska wymowa:

Totalnie rozbroiło mnie "2 moons" (Tu mans)... czyta się to bardziej "Tu muns".

Drugą rzeczą jest Item mall... Wiem, że wiele osób to tak czyta, lecz jeśli chcesz, aby twoje MMOTV było hmmm.... dobre, zadbaj o lepszą wymowę. Czyta się to bardziej "Ajtem Mol"... Ew. "Item Mol".

Kolejna uwaga to zdenerwowanie lektora. Było to czuć, mówił szybko i tak... skrępowanie. Lektor musi mówić to luźno, niezbyt szybko, by wszyscy ludzie go rozumieli. Musi jednak zachować pewną prędkość. Lektor musi dużo gadać ^^ Czy starszy głos by się przydał? Nie wiem, dopóki nie usłyszę dobrze wypowiedzianego artykułu... To była rozgrzewka sądząc po komentarzach autora.

Pomysł rzeczywiście dobry, lecz póki co, tylko pomysł. Mam nadzieję, że prędko was ułyszę i zobaczę w lepszych "strojach".

Ciekawy pomysł, nawet bardzo. Jednak jestem bardziej za gameplay niż screen.

Ale zapału i pomysłów Wam nie brakuje, więc tak trzymać.

O lektorze już napisano, a więc ja już nie muszę. O pomyśle, że jest ciekawy też napisano. Mi się nie podoba sprawa związana z newsami. Trzeba było Nas poinformować, a więc to wyszło troszkę nie ładnie. Ale to nie ja jestem od newsów, a więc to nie ja powinienem mieć o to pretensje. W związku z tym, że chcecie podjąć współprace z naszym forum, to nie ma wielkiego problemu. O podjęciu współpracy decydują admini, ale ja bym na ich miejscu się na to zgodził.

Ten Flesz, jak pisałem był robiony w niedziele, piątkowy. Dlatego ten pokaz slajdów itd. jest kijowy. Co do Gameplay'ów, byc może je zrobimy, lecz jest to tylko flesz, tzn. przelecenie newsów w całego dnia. Jeżeli dorwę kogoś z adminów, zresztą zaraz na PW napiszę i mam nadzieję że się dobrze zgadamy. Lektor sobie dziś obejrzy Wasze komentarze i mam nadzieję że coś zmieni w wymowie. Flesz jest tylko jednym z wielu materiałów jakie będą. Był robiony na szybko, wiem że źle wyszedł, lecz był też robiony na próbę żeby sprawdzić czy jest to warte. Dziękuje bardzo za wszystkie komentarze :)

Zapraszam do oglądania oraz komentowania pierwszego materiału stworzonego przez MMOTV. Jakość może nie jest najlepsza, szczególnie obrazków lecz dopiero startujemy. Już niedługo nowe materiały, zapraszam do oceniania.