MOBA- cos typu LOL

w loco niezbyt przyjemnie sie gra przyznam szczerze. według mnie to gra pay to win bo ci lepsi bohaterowie są za realna kase :/ a ja czegoś takiego nie znosze. a nawet pomijając to w co drugiej grze jest taka sama postać jak ja :/ nielubie grać przeciwko samemu sobie... LOCO to nie moj styl. czyli pewnie smite też mi się nie spodoba...

pobieram bloodline champions

Loco jest straszne. P2w i rundy po 2 godziny. Co do moby to polecam Dote2. Ciężko zdobyć klucz ale gra się świetnie. Strasznie skillowy

Smite, Dota 2, LOCO :D

Dużo jest tych gierek :D

odkopałem temat i oświadczam że SMITE to król MOBA. gra jest wyrąbana to taka lepsza wersja LOCO. a nie ma nic bardziej klimatycznego niż epickie nawalanki samym zeusem czy też hadesem mitycznym bogiem :D a to dopiero BETA!!! temat można zamknąć rozwiązanie znalezione: SMITE JEST PRO

odmeldowuje sie

PS. bez urazy Leman ale po prostu wole SMITE niż twoje LOCO . bardziej przypadło mi do gustu ^^ me gusta przeszedłem na złą strone mocy :D

Mi sie bardziej LoCo Podoba :D Może dlatego że jak jeszcze było że sie Itemy (Tokeny zakładało) nie wiem czy teraz jeszcze to jest to byłem najlepszy ;D Dużo to dawało, a teraz troche zmienili ale źle nie jest ;D tylko chyba mało osób zapewnie gra, i ci grają którzy potrafią więc dla nowych to będzie klapa

niewidze na forum specjalnej zakladki na moba wiec napisze tu. poszukuje fajnego MOBA. teraz gram w lola ale zaczyna mnie do szalu doprowadzac ilosc trolli , noobow , feederow , neosow... listy niema konca. wiec jakie byscie mi polecili dobre DARMOWE(!) moba. nie uzywam item shopu wiec musi byc darmowa(oczywicsie item shop moze byc) myslalem nad bloodline champions , czy to cos fajnego?

PS. UWAGA mam pytanie poboczne. w lolu gram na serverze EU nordic & east. czy na innych servach też jest tyle trolli? bo lol jest bardzo fajna gra i szkoda mi bedzie jej pozucic. wiec czy na innych serwach lola tez jest tyle noobkow? take zeby sie dalo wmiare normalnie grac.ktory polecacie?