MOBA-Gaming [WOH/SMITE/DOTA2/HON]

@Samuraj

No to wspaniale. :) Myślę że pomału można zaludniać sloty i tworzyć jakieś ekipy. Ja na razie ogarniam WOHa, ale widzę że nikt nie skusił się na niego.

Moje nicki w woh/smite/dota2 to QQiCode i pomału zacznę ogarniać bo jak na razie super mi nie idzie. :D

Imię: Jacek

Poziom: Początkujący

Mikrofon: Tak

Preferowane: DoTA2 / HON

WOH - grałem supportem (Archivist), konto czyste - jeszcze bez tiera. :)

qqicode002.jpg

W sumie WoH nigdy mi nie szło za bardzo ale jakby były ze 3 osoby chętne to mogę spróbować :)

Imię : Dawid

Poziom : HoN(ujdzie), w dote grałem 2 razy xD

Mikrofon : jest

Preferowane gry : HON/ DOTA 2

Imię : Michał

Poziom :

a) DoTA 2 - około 200 rozegranych gier - mniej więcej tyle samo wygranych co porażek

b )HoN - grałem do czasu wyjścia Rally. Nieco ponad 1500 mmr

c) WoH - właśnie się ściąga

Mikrofon : jest

Preferowane gry : HoN,DoTA,WoH

Steam : minimotys (Nightmare.)

Imię : Bartosz

Poziom : Bardzo doświadczony - mogę coachować początkujących.

Gry : HoN i SMITE (obecnie byłem na etapie szukania kogoś do SMITE) dlatego napisałem.

Mikrofon jest - nie ma konta steam - niestety jest to niemożliwe. Istnieje możliwość gry bez tego ? :)

QQi mam z ciebie totalna zwale mnie skreslasz? jak ja nigdzie sie nie pcham wiec nie rozumiem co masz do mnie a btq nigdy razem nie gralismy wiec co ty mozesz wiedizec o klimacie i gra ze mna

zeby nie bylo off top

Konrad

wystarczajaco dobry by nie lamic

smite

jest mic

(nigdzie sie nie zapisuje pisze to zeby nie bylo kolejnego bana za offtop)

Imię: Krzysiek

Poziom: Średnio-zaawansowany :D

Preferowane gry: HoN, Dota 2

Micro jest

steam: sejah02

Przypominam że na profilu grupowym steam MOGA-Gaming podane są wszystkie informacje dot. komunikatora głosowego. Nie gramy komunikując się tekstowo, dlatego też obowiązkiem jest posiadanie mikrofonu (chociażby takiego za 3zł).

Witam,

jako że przez ok ostatnie 2 lata jest krucho z mmorpgami, postanowiłem że przekwalifikuj swoje umiejętności i przejdę na stronę moba. Na chwilę obecną, myślę że są to jedne z prężniej rozwijających się gatunków. Moje 11 letnie doświadczenie w grach mmo pozwoliło mi nauczyć się takich aspektów jak samodyscyplina, zaangażowanie czy postawienie gracza i przyjaźni z nim na najwyższym miejscu, nie patrząc na sprzęt czy okoliczności. Postanowiłem, że stworzę grupę osób, która by mogła wspólnie bawić się w wymienionych tytułach. Dla osób które nie znają tych gier, przedstawię je skrócie.

WOH - Nietypowa MOBA, a raczej MMO-ARENA stworzona na podstawie uniwersum Warhammera. Rozgrywka polega na rywalizacji 3 drużyn, każda 6 osobowa. Istnieje kilka trybów, m.in. Deathmatch, Capture the Flag, Point Capture, Relic Capture.

Link do oficjalnej stronki: klik

SMITE - MOBA 3D osadzona w mitologicznym świecie.

Klucze: klik

DOTA2 - Kontynuacja słynnego pierwowzoru fanowskiej MOBA - DOTA. Rozgrywka pozbawiona całkowicie item shopa, w którym znajdują sie tylko i wyłącznie kosmetyczne kostiumy i edytory wyglądów.

Wygraj gifta: klik

HON - Pierwszy tytuł MOBA bazujący się na oryginalnym DOTA. Początkowo gra była p2p jednak z przyczyn finansowych przeszła na f2p.

Wykluczam tworzenie grupy grającej w LOLa, ze względów oczywistych i nie podlega to żadnym dyskusjom. Nie liczy się wiek, nie liczy się doświadczenie (każdy kiedyś zaczyna(ł)). Jako że komunikowanie poprzez czat tekstowy w tym rodzaju gier jest dosyć kłopotliwe, proponuję skype i nie wykluczam przejście na TS3 z chwilą rozszerzenia grupy.

Profil STEAM

logo_mobag.png

Przynależność do grupy wymaga posiadania konta steam, które

można zarejestrować i ściągnąć pod linkiem.