Witam,
jako że przez ok ostatnie 2 lata jest krucho z mmorpgami, postanowiłem że przekwalifikuj swoje umiejętności i przejdę na stronę moba. Na chwilę obecną, myślę że są to jedne z prężniej rozwijających się gatunków. Moje 11 letnie doświadczenie w grach mmo pozwoliło mi nauczyć się takich aspektów jak samodyscyplina, zaangażowanie czy postawienie gracza i przyjaźni z nim na najwyższym miejscu, nie patrząc na sprzęt czy okoliczności. Postanowiłem, że stworzę grupę osób, która by mogła wspólnie bawić się w wymienionych tytułach. Dla osób które nie znają tych gier, przedstawię je skrócie.
WOH - Nietypowa MOBA, a raczej MMO-ARENA stworzona na podstawie uniwersum Warhammera. Rozgrywka polega na rywalizacji 3 drużyn, każda 6 osobowa. Istnieje kilka trybów, m.in. Deathmatch, Capture the Flag, Point Capture, Relic Capture.
Link do oficjalnej stronki: klik
SMITE - MOBA 3D osadzona w mitologicznym świecie.
Klucze: klik
DOTA2 - Kontynuacja słynnego pierwowzoru fanowskiej MOBA - DOTA. Rozgrywka pozbawiona całkowicie item shopa, w którym znajdują sie tylko i wyłącznie kosmetyczne kostiumy i edytory wyglądów.
Wygraj gifta: klik
HON - Pierwszy tytuł MOBA bazujący się na oryginalnym DOTA. Początkowo gra była p2p jednak z przyczyn finansowych przeszła na f2p.
Wykluczam tworzenie grupy grającej w LOLa, ze względów oczywistych i nie podlega to żadnym dyskusjom. Nie liczy się wiek, nie liczy się doświadczenie (każdy kiedyś zaczyna(ł)). Jako że komunikowanie poprzez czat tekstowy w tym rodzaju gier jest dosyć kłopotliwe, proponuję skype i nie wykluczam przejście na TS3 z chwilą rozszerzenia grupy.
Profil STEAM
Przynależność do grupy wymaga posiadania konta steam, które
można zarejestrować i ściągnąć pod linkiem.