MOBA-Gaming [WOH/SMITE/DOTA2/HON]

Witam,

jako że przez ok ostatnie 2 lata jest krucho z mmorpgami, postanowiłem że przekwalifikuj swoje umiejętności i przejdę na stronę moba. Na chwilę obecną, myślę że są to jedne z prężniej rozwijających się gatunków. Moje 11 letnie doświadczenie w grach mmo pozwoliło mi nauczyć się takich aspektów jak samodyscyplina, zaangażowanie czy postawienie gracza i przyjaźni z nim na najwyższym miejscu, nie patrząc na sprzęt czy okoliczności. Postanowiłem, że stworzę grupę osób, która by mogła wspólnie bawić się w wymienionych tytułach. Dla osób które nie znają tych gier, przedstawię je skrócie.

WOH - Nietypowa MOBA, a raczej MMO-ARENA stworzona na podstawie uniwersum Warhammera. Rozgrywka polega na rywalizacji 3 drużyn, każda 6 osobowa. Istnieje kilka trybów, m.in. Deathmatch, Capture the Flag, Point Capture, Relic Capture.

Link do oficjalnej stronki: klik

SMITE - MOBA 3D osadzona w mitologicznym świecie.

Klucze: klik

DOTA2 - Kontynuacja słynnego pierwowzoru fanowskiej MOBA - DOTA. Rozgrywka pozbawiona całkowicie item shopa, w którym znajdują sie tylko i wyłącznie kosmetyczne kostiumy i edytory wyglądów.

Wygraj gifta: klik

HON - Pierwszy tytuł MOBA bazujący się na oryginalnym DOTA. Początkowo gra była p2p jednak z przyczyn finansowych przeszła na f2p.

Wykluczam tworzenie grupy grającej w LOLa, ze względów oczywistych i nie podlega to żadnym dyskusjom. Nie liczy się wiek, nie liczy się doświadczenie (każdy kiedyś zaczyna(ł)). Jako że komunikowanie poprzez czat tekstowy w tym rodzaju gier jest dosyć kłopotliwe, proponuję skype i nie wykluczam przejście na TS3 z chwilą rozszerzenia grupy.

Profil STEAM

logo_mobag.png

Przynależność do grupy wymaga posiadania konta steam, które

można zarejestrować i ściągnąć pod linkiem.

Imię: Kacper

Poziom: umiarkowany/zaawansowany

Mikrofon: Tak

Preferowane gry: DotA 2

Imię: Dawid

Nick w grze(smite)- vanziom

Poziom: zaawansowany

Mikrofon: Brak ale przez skypa mogę gadać(przez tel)

Preferowane gry: Smite

Imię: Piotr

Poziom: zaawansowany

Mikrofon: tak

Preferowane gry: Dota 2

Imię: Adrian

Preferowane gry: SMITE

Imię: Adam

Poziom: umiarkowany

Preferowane Dota 2

@bump

Dodałem informacje o profilu Steam grupy, który jest obowiązkowy. Będą tam wszystkie informacje, a także forum grupy. Jak pewnie można się domyślać, tutaj mam mniejszą kontrolę nad spamerami i innymi osobami które nie potrafią się zachowywać. Liczy się głównie zabawa, więc takie zabezpieczenie w pewnym stopniu się przyda.

Imię: Maciej

Preferowane: Dota 2

Imię: Sylwek

Poziom: Początkujący

Mikrofon: Niestety nie mam, ale zaopatrzę się najszybciej jak potrafię.

Preferowane: DoTA2

Niestety takie osoby jak Curenor, Bladek, Magar, Koneser są skreślane na starcie. Trzeba było się zachowywać. Nie szukam ludzi którzy zepsują klimat. Sry, następnym razem zastanowić się 3 razy zanim się coś napisze.

Imię: Dawid

Imie: Mateusz

Poziom: Początkujący (W Moba gram dopiero od 3 dni)

Preferowane: Dota 2 ewentualnie Smite jeżeli otrzymam keya

Skype: Nie mam, i instalować nie zamierzam, program źle wpływa na mój komputer, preferuję TS3

Co do preferowanych postaci, to pykał bym jakimś supporterem/healerem. Wysłałem także nazwę steama na PW :)

Imię: Kacper

Poziom: Początkujący/umiarkowany (Nie za dobrze mi idzie, ale się uczę)

Mikrofon: Na razie nie. Będę musiał naprawić komputer, oraz zaopatrzyć się w mikro.

Skype: menostake (do końca tygodnia nie mam na czym grać, więc i na skype mnie nie będzie)

(Steam: R3sp4wn)

Do końca tygodnia nie mam na czym grać, gdyż mój PC jest w naprawie. Będzie albo do końca tygodnia (oby) albo (niestety) dłużej. Gdy tylko będę miał PC z powrotem z wielką chęcią pogram.

Imię: Rafał

Preferowane gry: DOTA @

Skype: preferuje TS3 (mam kanał o dziwo o takiej samej nazwie co ta grupa)

Imię: Pawel

Poziom: Poczatkujacy

Preferowane gry: DotA 2

@bump

Uzupełniłem profil STEAM najpotrzebniejszymi informacjami. Swoje dane kontaktowe można zostawiać bezpośrednio w temacie do tego przeznaczonym. Ten temat potraktujemy jako informacyjny. Status grupy (nadal): publiczny otwarty.

@Samuraj13

Jakby dało jeszcze na tym TSie załatwić przynajmniej po 1 kanale na każdą grę (woh, smite, dota2, hon) to byłoby wspaniale. :)

Czekamy na jakieś info odnośnie serwera - najlepiej już na profilu steam (wiesz, raczej nie chcielibyśmy aby wchodziły przypadkowe osoby).

15-16 powinienem być już w domu.

i jak dalej sytuacja się rozwija bo jak na razie zatrzymaliśmy się na zbieraniu ludzi ?

Imię : Paweł

Poziom : zaawansowany/ umiarkowany

Mikrofon : t

Preferowane gry : HON/ DOTA 2

Imię: Bartosz

Poziom: zaawansowany/umiarkowany ( to od picka zależy nie ogarnę przecież wszystkich hero)

Mikrofon: oczywista oczywistość

Preferowane gry: Dota 2 (najbardziej)/ LoL (sprzedane konto z 30 więc trochę się grało teraz chyba 10lv)/ Smite (przegrane z 2 gry ale całkiem spoko)

Skype: To może podam jak przyjdzie czas bo mam jedno z imienia i nazwiska albo założę nowe. Inne komunikatory głosowe zawsze spoko - mumble vent i tsy nie ma problemu :)

Z chęcią przyłączę się do jakiejś ogarniętej grupy ludzi którzy chcieli by poświęcić trochę czasu na MOBA. Od siebie mogę zaoferować w DotA 2 spary z ogarniętymi graczami i tak samo w lolu z tym że lol NA.

warn_ico.png
Autor nie miał na myśli LOLa. - crracked

@QQi

Mam kanał na serwerze publicznym. Myślę, że nie było by problemu załatwić pod kanały :)

#Edit

Kanał ts załatwiony. Posiadamy 1 kanał główny, 5 kanałów pobocznych (4 to DOTA2, hon, woh, smite i 5 to rozmowy)