MOBA - LoL, DOTA 2 i SMITE - community

Witam.

Tak samo ja w temacie. Jak jest z community w tych grach ?

Patrzyłem dużo o tych grach i chciałbym sobie w jedną z nich pograć na stałe, każda z tych gier ma ciekawe rozgrywki itp. Ale mi chodzi tu taj o społeczność gdzie jest spora w jakim MOBA ?? i jak z nią jest w danym MOBIE ?

Wielkie dzięki. xD

Wszędzie są flamerzy, wkońu to MOBA :D. Nie szukaj community a dobrego teamu albo poprostu ludzi do gry.

Na stałe najbardziej nadaje sie rzecz jasna LOL>Dota>Smite>Inne

Na stałe najbardziej nadaje sie rzecz jasna Dota>LOL>Smite>Inne

fixed*

A tak na serio, to SuchCio dobrze prawi, w każdej z tych gier znajdą się jacyś napinacze. Z tym, że w Docie najczęściej narzeka się jednak na Rosjan, a w LoLu na Polaków. Z czasem znajdziesz grupę ludzi z którymi dobrze Ci się gra i nie będziesz już musiał grać z randomami, więc zamiast na community skup się na samej grze i tym czego od niej oczekujesz.

lol oczywiscie na EuW wydaje mi sie, ze zdecydowanie dzieci z "Bólem d*py" i chyba troche większy ogar, często można trafić też na fajnych ludzi ;] Więc polecam lola jak najbardziej, ale community troche odstrasza, no ale mówie Europe West jest mniej polaków ale zawsze sie jakiś dzieciak znajdzie co uważa się za pępek świata i to ON nie robi żadnych błędów

W dote 2 chyba za mało zagrałem aby Ci o tym powiedzieć, ale spam ma czały czat rosyjską cyrylicą jest okropny

@Darkyy

Od tego w Docie jest opcja mute, że jak widzisz jakiegoś napalonego ruska który ciągle spamuje to sobie go wyciszasz.

@UP W lolu też :)

Prawdę mówiąc z ruskiem się szybciej dogadasz niż z takim dzieciakiem :l

Witam.

Tak samo ja w temacie. Jak jest z community w tych grach ?

Patrzyłem dużo o tych grach i chciałbym sobie w jedną z nich pograć na stałe, każda z tych gier ma ciekawe rozgrywki itp. Ale mi chodzi tu taj o społeczność gdzie jest spora w jakim MOBA ?? i jak z nią jest w danym MOBIE ?

Wielkie dzięki. xD