A raczej jeden klucz, który można użyć 10 tysięcy razy (podobno jeszcze działa). Oto on:TwitchDG2Kopiujecie, wbijacie TUTAJ, logujecie się na konto EA Games, wklejacie kodzik i cieszycie się Dawngate, której serwery są już otwarte permanentnie (24/7), czy...
MOBA od EA Games wciąż w CBT, ale serwery działają już 24/7. Mamy również klucze, jeśli ktoś byłby chętny
Trzeba się przekonać czym to się je, bo połączenie EA i moba nie wróży nic dobrego. Nawet jeżeli gra była by miodna, bijąca wszystkie te słabsze i średnie produkcje na rynku, to dalej jest League of Legends, a niedługo będzie Heroes of the Storm. Z tego powodu sukces moby od EA nie ma racji bytu z samego faktu niezniszczalnego podium ARTSów, a także "kto widział aby na wielkich turniejach było więcej niż 2 moba ??". Po premierze dziecięcia Blizzarda, EA ma szansę pobić tylko DotA 2, co nie jest specjalną stratą. Tak czy inaczej, przekonamy się najwcześniej, dopiero po pierwszych testach HotSa.
EDIT
pierwsze wrażenia: z nowych rzeczy mamy na mapie dwie studnie dla każdej strony, do których miniony wrzucają wydobytą kasę z 3 kamieni (więcej minionów to większa kasa dla teamu na sekundę, gdzie jak nie zabijamy tych minionów dla przeciwnika, to potem będzie ich cała rzesza- trafiłem tak dzisiaj, to przestałem się dziwić, że w mid zaczęliśmy sromotnie przegrywać gdy mieli lepsze wydobycie po prostu przez ten cały czas, a sami przejmowali nasze studnie). Miniony parobki przeciwników można zabijać, gdzie same respawnują się po jakimś czasie. Same studnie przeciwników można przejmować, po czym nie da się ich odzyskać przez jakiś czas. Nawet fajna sprawa, bo z potworków parobków przeciwnika można zrobić sobie spota xD (nie wiem czy opłacalny w porównaniu do jugnle, ale neutralnych stworów jest więcej niż w takim LoLu).
Poza tym dwie drogi ataku fal naszych mobów, odnawiające się wieże na mapie i w sumie to tyle. Animacje średnie jak na EA, grafika marna jak na EA, ale dźwięki są jako tako i związany z nim klimat orientalny. Składanie itemów na zasadzie ścieżek wyboru itemka (raczej pasywnej runki z grafiką itema co jest sensowne, bo broń już nasza postać ma dawno, więc kolejne żelastwo powinno gdzieś się pojawić u boku czy coś, c'nie ? to a propo innych MOBA). Zawiłe jungle, pełno zakrętów itd. Mało klas jak na początek (wiadomo), skróty z LoLa, dodatkowe czary do wyobru w grze pod klawiszami 1 i 2 gdzie 3 i 4 to potiony. Reszta to samo co typowe MOBA.
Ogólnie pierwsze wrażenia okej, ale tylko dlatego, że grałem na początku typową nidalką połączoną z Sivir, co było przystępne i fajne. Ale gra nie zapowiada się na hocior, chociaż chętniej grałbym w to, niż w DotA 2.
A raczej jeden klucz, który można użyć 10 tysięcy razy (podobno jeszcze działa). Oto on:TwitchDG2Kopiujecie, wbijacie TUTAJ, logujecie się na konto EA Games, wklejacie kodzik i cieszycie się Dawngate, której serwery są już otwarte permanentnie (24/7), czy...