Mobbles - Złap je wszystkie!

Witajcie!
Pragnę wam zaprezentować grę Mobbles

Miłośnicy gier Pokemon będą zadowoleni z tej produkcji!

Łapiemy tutaj Mobblesy, które znajdują się w naszej okolicy(za niektórymi będzie trzeba się nachodzic! biggrin.png). Złapane mobblesy karmimy,trenujemy(tutaj wygląda to jak typowe Tamagotchismile.png)
Możemy również walczyć i handlować z innymi graczami. Mechanika walki polega na niestety(lub stety) prostym systemie kamień-papier-nożyce.

Jeśli chcecie sprawdzić ową produkcje to zachęcam do wpisania podczas rejestracji moj nick Komuszon(dostane Mubblesa!) jako sponsora i dodatnie do friend list smile.png

Może to być interesująca gra.Tylko jestem ciekawy jak z tymi lokacjami, co ile występują te tzw. "Mobblesy".No cóż zostaje nam pobierać i sprawdzać. :D

Jestem w trakcie testowania. Zapraszajcie do Friend: beewasp

Mobblesy pojawiają się co jakiś czas w losowych miejscach.

Po co tej apce dostęp do moich wiadomości?

Ciekawe,ciekawe.Ta apka jest nawet na starsze telefony (galaxy ace 1 ),więc jestem zadowolony.

Po co tej apce dostęp do moich wiadomości?

Prawie każda apka w której można coś kupić poprzez sms, ma taką adnotacje. Ale spokojnie, nie musisz się tego obawiać.

Dużo neta zżera?

Neta potrzebujesz do GPS. Ja robię tak że w domu, albo na darmowych wifi spotach sprawdzam gdzie są Mobblesy, podchodzę w owe miejsce, włączam GPS, atakuje Mobblesa, po czym wyłączam. Niby jeszcze jak chcesz z kimś walczyć to też potrzeba.

Aczkolwiek ja mam skromny pakiecik z heyah do 10mb za 3zl i spokojnie styka :)

No to będę miał wreszcie jakiś powód żeby z domu wychodzić :D
Kamuszon masz jakieś wskazówki albo protipy dla początkujących?

Na początek proponuje czy to na Google Play, czy na FB podać swój nick w grze, i dodawać jak leci graczy do friend list. Dzięki temu będziecie mieli z kim walczyć i handlować. Na początek polecam zerknać tutaj http://mobbles-forum.com/viewtopic.php?t=108 żeby dowiedzieć się nieco więcej o występowaniu Mobblesów. Za gummy czy spoona niestety nic ciekawego niedostaniecie, dlatego warto przejść się :) Można też tak zrobić wy wymienić jakiegos nowego mobblesa, z kimś na np.10-13lvl Gummy czy Spoona, by nimi łapać z łatwością nowe Mobbly :)

Btw, koło północy pojawiają się nocne Mobby, które są dobrym towarem na trade :)

Wie ktoś czemu niby jestem w sierpnicy będąc z 2 miasta dalej?Mam włączony gps.

Da się jakoś pobrać grę na pc i przerzucić na kom, bo mam problemy z bezpośrednim pobraniem aplikacji ;_;

@EDIT; Pokazuje mi, że nie może naleźć urządzenia :C

Wie ktoś czemu niby jestem w sierpnicy będąc z 2 miasta dalej?Mam włączony gps.

Może w usługach lokalizacyjnych telefonu masz coś pozmieniane ?

Da się jakoś pobrać grę na pc i przerzucić na kom, bo mam problemy z bezpośrednim pobraniem aplikacji ;_;@EDIT; Pokazuje mi, że nie może naleźć urządzenia :C

Hmmm, myślę że jak poprosisz kogoś to wrzuci instalke z telefonu, aczkolwiek, dzisiaj i jutro ja nie dam rady.

Swoją drogą jeszcze 4 osoby wpiszą mnie jako sponsora i dostane takiego przystojniaka https://www.mobbles.com/website/mobble/Peyo :)

Tak więc tego, mógłby ktoś wrzucić instalke z telefonu? Odwdzięczę się sponsorem :D

*Wersja na androida

Dodawajcie mnie do znajomych to zdobędziemy razem achievementy.
Nick maqes

I co, udało wam się coś dzisiaj złapać ? :) Ja pod uczelnia złapałem tego oto Mobblesa https://www.mobbles.com/website/mobble/Kumbo

Już koniec waszego zainteresowania tą grą ? Hehe, wiem że nie jest ona dla hardcorowych graczy, ale mimo tego myślałem że komuś się spodoba ;)

Ja wlasnie ja pobieram. Chetnie zbadam jako fan wszystkich gier pokemonopodobnych :P.

Ja mam ciągle problem z tym gps,na mapach google wszystko jest ok,tylko w mobbles są błędy.Poza tym nie działa mi walka i trade,więc jak takie coś ma się dziać to ja dziękuje.