Mobilny spec melee

Dyzajhas - SUPER !! bardzo mi pomogłeś.

Ale widze ze dobrze ogarnasz rifta. Moglbys zrobic poradnik do klas takich jak Rogue i Mag ? I dac im buildi pod pvp, pvpe. Chodzi mi zebys tak fajnie opisal kombinacje maga i rogue tak jak zrobiles to wyzej.

Jak bedziesz miec czas oczywiscie.

Bo mnie ciekawi build rogue dla pve, ogolnie zeby jak najwiekszy dps wyciagnac.

W ogole to Mag w tej grze nie jest zbyt OP ?

Ale widze ze dobrze ogarnasz rifta. Moglbys zrobic poradnik do klas takich jak Rogue i Mag ? I dac im buildi pod pvp, pvpe. Chodzi mi zebys tak fajnie opisal kombinacje maga i rogue tak jak zrobiles to wyzej.

Powiem ci, że już wczoraj myślałem, żeby zrobić temat zbiorczy z buildami pod każdą klasę oraz jej opisami. Tylko to zajmie mi trochę czasu.

W ogole to Mag w tej grze nie jest zbyt OP ?

Nie. Akurat jeśli chodzi o balans to wszystko się wyrównuje po tym 30+ lvl jak pisałem ci wyżej. Np. na levelach 50-55 najbardziej OP jest rogal marksman z critem. Natomiast 55-59 najbardziej OP jest Assasin. Ale wszystko się wyrównuje po tym 60lvl. I to na nim liczy się wreszcie skill + taktyka, a nie siła postaci.

Cześć wszystkim. Jako iż moja przygoda z Riftem dopiero się zaczyna (Bloodrion PvP) i żadna z moich postaci nie jest jakoś wykoszona, to mam pytanie. Jestem doświadczonym graczem PvP WoWa (2400 3v3 na globalu) a moim mainem był Warrior. Zastanawiam się jaką klasą melee najprzyjemniej będzie mi się grać. Zależy mi przede wszystkim na bardzo dużej mobilności, porządnych obrażeniach oraz niezgorszym survi. Nie trawię postaci, która stoi rok w CC, nie zadaje DMG tylko smyra przeciwnika bądź składa się na trzy strzały.