Moblie mmo

Witam.

Poszukuję jakiejś ciekawej gry na androida, jednak poszukuję czegoś specyficznego jeżeli chodzi o ten typ gier.

-> Zminimalizowane, a najlepiej brak P2W. Może być jakaś pseudo waluta za realny hajs, ale by była możliwa też do zdobycia ing.

-> Rywalizacja między graczami. Nie lubię gier typu simsy, jakieś klocki gdzie tylko zabijamy czas 4fun.

-> Odpadają gry typu HIT. W MMO to mogę na kompie sobie pograć.

Do tej pory przypadły mi do gustu gry typu Brave Frontier, Chroisen ( lubie takie rpg ale brakuje mi tam pvp.), Dragon mania legends (zanim wprowadzili ligi i upgrade'y, co zrobiło z tego p2w dla mnie).

Preferuje właśnie jakieś gry, gdzie się ma jakąś postać i się ją rozwija. Klikanka, cokolwiek. Obym nie musiał siedzieć godzinami w telefonie :D

Idle monster, clumsy hero, Endless Castle, Hidden city, Raid Hq, Single : Dungelot: shattered lands, Jetpack Fighter, Xenowerse

Idle monster, clumsy hero, Endless Castle, Hidden city, Raid Hq, Single : Dungelot: shattered lands, Jetpack Fighter, Xenowerse

Idle monster - zerknę, widzę że to jakaś nowa gra chyba bo ma na google play tylko 5 tysięcy pobrań?

Clumsy Hero - Mam to obecnie na moim tele, ale mam dziwne wrażenie że trzeba siedzieć godzinami i klikać by zmarnować punkty akcji. Chyba, że potem jest coś ciekawszego, bo obecnie jestem na poziomie farmienia 400/500 golda/run a do upgrade trzeba 4k.

Hidden city to coś nie w moim stylu. Tam wgle jest jakieś Pvp?

Raid Hq - nie widziałem, zerknę.

Endless castle wygląda jak takie mmo, tylko na tel. A wole pograć np. w l2.

Vainglory - aktualnie najlepsza MOBA na urządzenia mobilne,

WOT Blitz - w zasadnie to samo co na PC, dużo graczy, co prawda jest konto premium, ale WG robi częste akcje gdzie można je zdobyć za darmo, np. w misjach dziennych itp.

Hearthstone - opisywać chyba nie trzeba ;)

Warspear online - MMORPG trochę podobne do Tibii, grafika 2D, dużo graczy (w tym sporo z Polski), questy, dungi itp.

PS. Dodam jeszcze, że trzy z wymienionych wyżej tytułów (WOTB, HS, Warspear) to gry cross-platformowe i można w nie grać również na PC.

Rucoy Online, 2d, old-school, max grind, hardcore pvp

Najlepsze mobilne MMO moim zdaniem to Avabel Online. Gierka jest naprawdę dopracowana, ma ładną grafikę, oraz rozbudowany system klas. A jeśli podoba Ci się Brave Frontier to spróbów Final Fantasy Brave Exvius, podobna gierka.

Polecam Rucoy Online.

Polecam Clash of Clan

- Gierka typu wojna

Gre można pobrać na Sklep play i na app store

coc_logo.png

Witam.

Poszukuję jakiejś ciekawej gry na androida, jednak poszukuję czegoś specyficznego jeżeli chodzi o ten typ gier.

-> Zminimalizowane, a najlepiej brak P2W. Może być jakaś pseudo waluta za realny hajs, ale by była możliwa też do zdobycia ing.

-> Rywalizacja między graczami. Nie lubię gier typu simsy, jakieś klocki gdzie tylko zabijamy czas 4fun.

-> Odpadają gry typu HIT. W MMO to mogę na kompie sobie pograć.

Do tej pory przypadły mi do gustu gry typu Brave Frontier, Chroisen ( lubie takie rpg ale brakuje mi tam pvp.), Dragon mania legends (zanim wprowadzili ligi i upgrade'y, co zrobiło z tego p2w dla mnie).

Preferuje właśnie jakieś gry, gdzie się ma jakąś postać i się ją rozwija. Klikanka, cokolwiek. Obym nie musiał siedzieć godzinami w telefonie :D