Również polecam czytać. Żeby nie wierzyć, że orientacja seksualna u człowieka to kwestia błędu genetycznego.
Moda na bycie tolerancyjnym
Może nawet i bym uszanował, gdyby ktoś nie nazywał tego homo propagandą ;]. I od kiedy spokojna dyskusja jest brakiem szacunku i tolerancji? No i sporo przeciwników (nie wszyscy, ale większa część, jak ten pan wyżej, ale do postów Ukrytego już troszkę przywykłem) plecie tak totalne głupoty, że aż brak słów i wręcz gardzi innym człowiekiem. Tego akurat nie uszanuję.Już nawet zbytnio nie rozpisuję się nad tym, że większość piszących w tym temacie myśli tylko o gejach, a lesbijki zostawia na uboczu.
I to jest właśnie hipokryzja.
Ukryty czy też Ja możemy być dla Ciebie idiotami, ze względu na to że mamy odmienne zdanie. Ale to Wy walczycie o tolerancje, więc dawajcie chociaż jakiś przykład. Bo z tego co ja widzę to oba obozy się nie tolerują, tylko że jeden z nich jest przeciwnikiem wszechobecnej tolerancji dla zboczenia.
I jak byś to inaczej nazwał, jak nie homo propagandą? Prawdopodobnie 99% społeczeństwa ma w d*pie gejów i lesbijki i nie interesuje ich co ludzie robią ze swoim ciałem. Więc po co te wszelkie poruszenie środowiska homoseksualistów i ich sojuszników? Po co te parady, protesty gdzie można na własne oczy zobaczyć obnażających się facetów na ulicy? Bo dla mnie jest to zwykła prowokacja.
I jak byś to inaczej nazwał, jak nie homo propagandą? Prawdopodobnie 99% społeczeństwa ma w d*pie gejów i lesbijki i nie interesuje ich co ludzie robią ze swoim ciałem. Więc po co te wszelkie poruszenie środowiska homoseksualistów i ich sojuszników? Po co te parady, protesty gdzie można na własne oczy zobaczyć obnażających się facetów na ulicy? Bo dla mnie jest to zwykła prowokacja.
Wyjaśniłem to w tym poście: http://mmorpg.org.pl/forum/topic/74409-moda-na-bycie-tolerancyjnym/?p=576514
W sumie mogę też powiedzieć kto u nas to w dużym stopniu przeprowadza, otóż IMO nikt inny jak Niemcy.
Widać w końcu wyciągnęli wnioski i nauczyli się, że walka zbrojna zwyczajnie nie popłaca - są lepsze metody by zdobyć jakieś państwo.
Moim zdaniem to jest chore żeby narzucać się i robic jakies pedalskie parady i pokazywać jacy to oni biedni i poszkodowani panoszą swoja propagande a potem sie dziwia ze ludzie ich nie akceptuja no bo sorry ale normalna rodzinna to chlopak i dziewczyna i to jest moje zdanie
I to jest właśnie hipokryzja. Ukryty czy też Ja możemy być dla Ciebie idiotami, ze względu na to że mamy odmienne zdanie. Ale to Wy walczycie o tolerancje, więc dawajcie chociaż jakiś przykład. Bo z tego co ja widzę to oba obozy się nie tolerują, tylko że jeden z nich jest przeciwnikiem wszechobecnej tolerancji dla zboczenia. I jak byś to inaczej nazwał, jak nie homo propagandą? Prawdopodobnie 99% społeczeństwa ma w d*pie gejów i lesbijki i nie interesuje ich co ludzie robią ze swoim ciałem. Więc po co te wszelkie poruszenie środowiska homoseksualistów i ich sojuszników? Po co te parady, protesty gdzie można na własne oczy zobaczyć obnażających się facetów na ulicy? Bo dla mnie jest to zwykła prowokacja.
Napisałem, że spora część, nie wszyscy. Poczułeś się tym urażony? Przepraszam, bo nie kierowałem tego ad persona, ale chyba o czymś taki efekt świadczy.
Nie licz, że będę tolerował szanował zwyczajną głupotę. Bo co innego nie być zwolennikiem równouprawnienia (o właśnie, to istotna sprawa, nie chodzi tu o bycie zwolennikiem homoseksualizmu, a zwolennikiem równouprawnienia), a być zwyczajnie nieobeznanym w temacie. Bo gadanie, że odmienna orientacja seksualna jest wynikiem błędu w genach, chorobą to zwyczajna głupota, bo geny nie mają tu nic do rzeczy. To tak samo jakby mówić, że wegetarianizm jest chorobą. A do tego gadanie, że powinno coś się z takimi "chorymi" ludzmi zrobić mówi samo za siebie.
Zatem nic dziwnego, że nie mam szacunku do takich ludzi, skoro oni również nie mają szacunku do innego człowieka, który nikomu nie zawinił. Obnoszenie się z takim podejściem podpartym dodatkowo niczym innym jak brakiem wiedzy wywołuje u mnie taki efekt a nie inny. Czy teraz moje stanowisko brzmi jasniej? Nie mam nic do ludzi o innych poglądach, jeśli potrafią je uzasadnić z sensem (co również część osób tutaj zrobiła i ok, przecież nikogo się nie czepiam, to zwykła dyskusja), nie są w żaden sposób agresywne i mogą egzystować, niekoniecznie w zgodzie, obok moich.
Propaganda (od łac. propagare – rozszerzać, rozciągać, krzewić) – celowe działanie zmierzające do ukształtowania określonych poglądów i zachowań zbiorowości lub jednostki, polegające na manipulacji intelektualnej i emocjonalnej (czasem z użyciem jednostronnych, etycznie niewłaściwych lub nawet całkowicie fałszywych argumentów).
Serio widzisz coś takiego? Czy ktoś ci wmawia "pchanie się wzajemnie w pupkę/seks bez penisa to super sprawa"? Nie wydaje mi się, bo w sumie nikomu czegoś takiego się nie wmawia. Chyba, że za wmawianie można uznać skrajnie lewackie media...ale to wciąż tylko media, więc hej.
Parady...Te manifestacje są właśnie prowokacją, zwróceniem uwagi - tak, o to w nich chodzi. Aby zwrócić uwagę na pewien problem w społeczeństwie. I sam ich nie lubię, chociaż to dlatego, że nie lubię jakichkolwiek parad. Widziałeś kiedyś kogoś, kto chodzi tak przez tydzień po ulicy? Nie, a pewnie mijasz też człowieka homoseksualnego. i wydaje mi się, że akurat zjawisko parady równości jest w tym wszystkim najmniej istotne.
Normalna rodzina to taka, gdzie nie ma molestowania, nikt nikogo nie bije non stop lub więzi w piwnicy. Orientacja tu nic nie robi czy ktoś ma przez nią większą czy mniejszą predyspozycję.
Xar twoja teoria spiskowa, że Niemcy chcą nas niby tym podbić jest rozwalająca. Serio trzeba się doszukiwać spisku we wszystkim? A może tak naprawdę to kosmici porywają ludzi, wstrzykują homoseksulany gen i z powrotem zrzucają na planetę, żeby powoli wytępić ludzi i zająć Ziemię.
No bo homoseksualizm istniejący od tysięcy lat to spisek repitilian by zniszczyć Polskę i polaków, nie wiecie?! Nie zdziwiłbym się, jakby reptilianie działali w lobby żydowsko-masońskim!
A teraz tak na poważnie. Niech mi jakiś światły konserwatysta wytłumaczy jedną rzecz, a mianowicie: jakich przywilejów domagają się homoseksualiści? Małżeństw? Skoro uważacie to za przywilej, to sami sobie (wg logiki, której i tak większość po tzw. prawej stronie nie używa) potwierdzacie, że wy jesteście grupą uprzywilejowaną, vide lepszą i że oni dążą tylko do równości.
Dalej, gdyby mieli zagwarantowaną równość w postaci zatwierdzonych prawnie związków, to nie musielibyście oglądać parad. Proste? Proste. W ogóle, to jest taki fajny przykład relatywizmu (idiotyzmu) prawicy: marsz niepodległości hurr durr, prawdziwi polacy, taki piękny, zła władza nie pozwala, nie szkodzi, że w naszych "szeregach" idą neo-naziści, skrajni nacjonaliści itp. i to już jest spoko, mamy prawo sobie maszerować hehe. Ale jeżeli na paradzie równości trafi się odsetek osób nazywanych przez was "pedałami", to im - jako całości - trzeba już zakazać prawa do manifestacji hehe.
I oczywiście, ja szanuję zdanie kogoś, kto się z tym nie zgadza... jeżeli ta osoba jest w stanie uargumentować konkretnie swoje zdanie, ale gdy czytam komentarze/posty/cokolwiek jednego i drugiego debila, że "pedałów trzeba wieszać", że "to choroba, trzeba leczyć", to po prostu z takimi idiotyzmami się nie dyskutuje, proste.
No tak, zapomniałem, że oni są przecież naszym dobrym wujem i pomagają nam z dobroci serca. Poza tym w UE jesteśmy równymi partnerami i nie jest przecież tak, że głównie zyskują na tym Niemcy, prawda? Gdzie tam kraj taki jak ich walczyłby głównie o swoje interesy... Przyjaźń jest ważniejsza. Miłość itp. Pieniądze? Niee...
Meh, najwyraźniej niektórzy są naprawdę naiwni...
"Jedynym przedmiotem studiów władcy powinna być wojna. Pokój powinien traktować wyłącznie jako moment oddechu (…), który ma mu umożliwić przeprowadzenie planów wojennych."
A w poście wyżej nie twierdziłem, że homoseksualizm to główny powód, temat jest dużo szerszy, aczkolwiek fakt - nie da się ukryć, że wyciąganie homoseksualizmu do rangi politycznego problemu, to jeden z elementów niszczenia państwa. Homoseksualizm sam w sobie nie jest zły - pisałem o tym w poście wyżej. Ale widzę niektórych wyobraźnia ponosi. Złe jest to do czego się go wykorzystuje, ot tyle.
Jeżeli końcówka twojego posta jest do mnie, to spokojnie - nie "piłem" w moim poprzednim do Ciebie, tylko do ogółu konserwatystów.
Myślę, że Niemcy mają teraz ważniejsze problemy niż ładować niepotrzebnie zasoby w podbijanie naszego państwa jakimiś dziwnymi metodami. To naprawdę zakrawać może na paranoje. Niemcy nie śpią, bo planują jak nas podbić, gdzie mają nieprzewidywalną Rosję obok, Grecję, która sobie jaja robi ze wszystkiego i Wielką Brytanię chcącą wyjścia z Unii i stawiającą kolejne warunki.
Co do samego tematu wojny to lepiej, żeby homoseksualiści mieli chociaż związki partnerskie, bo tak to wrogie państwo może im naobiecywać, że pod jego władza dostaną te przywileje i będą sabotować własny kraj dla tamtych korzyści. Ludzi łatwo kupić obietnicami.
Dokladnie, po za tym co do samych parad - To ja powiem ze nie chce parady wolnosci no bo jak to, straszenie armia praworzadnych obywateli? Ble. I co? Nagle zniesiemy wogole, wszystkie parady? spoko, ale jak wszystkie to wszystkie. Osobiscie nie jest za paradami homo, ale nie przeszkadza mi to jakos strasznie, niech sb robia co chca. Nikogo nie zmuszaja przeciez do bycia homo, zyjcie i dajcie zyc innym.
Co do niemiec, sam ich nie lubie ale bez przesady xD. Oni polsce poswiecaja mniej uwagi niz rosja na pojedynczego obywatela
Wiecie, w sumie też nie tylko Niemcy, bo z drugiej strony jesteśmy rozgrywani również przez chociażby Rosję (i nie tylko).
Ale Niemcy IMO chcąc nie chcąc w bardzo dużym stopniu.
A chodzi o nic innego jak kasę. I te metody opisane w filmiku który tam wyżej podesłałem to nic nowego - tak właśnie się to robi. Niby z pozoru błahe sprawy - jakieś tam walki o równouprawnienie itp, a jednak to ostatecznie wszystko się łączy w jedną całość.
Kirei w statusie podesłał filmik w którym znajdziecie trochę więcej informacji - wszystko w jednym miejscu, jeśli faktycznie nie szukacie nic na własną rękę:
Tu macie też zresztą powiedziane o powodzie dla którego z nami się to robi - czyli złożach znajdujących się pod naszym krajem, dzięki którym moglibyśmy stać się najbogatszym krajem świata - a na pewno Europy.
Gadajcie co chcecie, ale jak bym miał jak, to bym tępił to zjawisko niestety takowe ugrupowania to najbliżej w wawie :>.
Lubie Korwina miałem przyjemność go spotkać i z nim porozmawiać, jest trochę zakręcony i nie we wszystkim się z nim zgadzałem, ale co do podstaw o rodzinie ma rację.
Nie cierpię takiego zwyrodnienia, jak chcą to niech się ładują gdzie chcą, ale małżeństwo, wychowywanie i najważniejsze RODZENIE dzieci jest dla "normalnych" ludzi.
I z cała pewnością w Polsce jeszcze długo tak zostanie, być może wymrą wcześniej lub będzie nakaz przymusowego leczenia lub deportacji jakieś :>
Osobiście nie mam nic do pedałów, lesbijek, feministek o ile nie próbują wjechać mi do domu i mojego życia. Miłość to miłość, nikt nie zabrania homoseksualistom się kochać, jednak istnieje pewna granica którą LGBT wielokrotnie łamie. Parady równości które powinny być manifestacją mającą na celu pokazania że homoseksualisci w gruncie rzeczy to normalni ludzie pokazują coś zupełnie innego. Tęczowa flaga kojarzy mi się z DILDOSAMI, nagimi lub przebranymi w dziwne, o kontekście seksualnym stroje mężczyznami. I tu należy zadać pytanie co naprawdę jest ciemnogrodem, ludzie którzy popierają LGBT, tęczowe flagi, "wolną miłość" bo to modne czy ludzie którzy sprzeciwiają się temu ściekowi, niekiedy nazywanymi konserwami czy gimbopatriotami (strasznie krzywdzące określenie, w szczególności że ci którzy używają tych określeń sami podobno walczą zaciekle o równość i szacunek Oo). Ile ludzie tyle opinii, nie wiem w sumie czy warto marnować czas na takie dyskusje, 7 minut wyjęte bezpowrotnie z życiorysu
wszyscy tak popieracie niech sobie maja te swoje jakies prawa w końcu niby sie im to należy a tak na prawde nic im się nie należy ciekawe co zrobicie jak bd mogli dzieci adoptować czy nadal bedziecie tak toleracyjni jak wasze dziecko zapyta tato czemu te dziecko chodzi za rączke z dwoma panami?? co mu odpowiedziecie? ze ma dwóch ojców? parodia to się powinno tępić to jest zboczenie i tyle pierw legalizacja tego czegoś a potem adopcja dzieci może??? na szcześćie polska to nie ameryka i póki jest to co jest nigdy nie bd legalizacji tej propagandy
Dlatego ja wyjeżdżam z tego ciemnogrodu.
Ludzie w tym kraju są tak uprzedzeni i irytująco uparci, że nie widzą prawdy, nawet wtedy, gdy podsuwa się im ją pod nos.
Do tych wszystkich ludzi, którzy chcą homoseksualistów rozstrzelać, wieszać, wysyłać na bezludną wyspę, poddać kastracji, leczeniu w szpitalu psychiatrycznym etc. etc. - macie tak nudne życie, że zaglądacie obcym ludziom do łóżka? Mogę się założyć o co chcecie, że co najmniej jedna osoba z Waszego dosyć bliskiego otoczenia jest homo lub bi, a Wy o tym nawet nie wiecie.
Swoją drogą, śmieszne, że to katolicy są najbardziej zagorzałymi przeciwnikami homoseksualistów, a na to, że ich kochani księżulkowie za kościołem gwałcą ministrantów, przymykają oczy. Takie rzeczy tylko w Polsce.
Witam,
Wiem, że temat pewnie oklepany, a za pisanie takich rzeczy ten temat zostanie pewnie usunięty. Po prostu jak widzę co się dzieje na świecie to coś we mnie wrze. Czemu ludzie tak bardzo idą za jakąś chorą modą nawet jak jest ona zupełnie bezsensowna. Jak ktoś chce być pedałem to niech będzie, ale po ch*j się tak z tym obnosić? Czy ja chodzę po ulicy, wymachując jakąś flagą i krzycząc, że jestem hetero? Jakby homoseksualiści zachowywali się normalnie, jak wszyscy, nie próbując akcentować swojej orientacji na każdym kroku to nikt by nie miał z tym problemu. Patrząc na zdjęcia poniżej, widzicie różnicę? Heteroseksualni nie obnoszą się ze swoją orientacją i żyją z tym normalnie. Gejów i lesbijki traktuję tak samo, ale pedalstwo trzeba tępić. Jak się oczekuje normalnego traktowania to trzeba się normalnie zachowywać, to samo tyczy się również np. feministek. Nie chcę tu rozpocząć jakiejś gównoburzy w komentarzach więc liczę na konkretne wypowiedzi.