Witam
Jako iż w fpsbanana nie ma plików, szukam modeli broni, jak można się...domyślić, modeli do Counter Strike 1.6. Cieszyłbym się, gdyby były podane screeny Szukam następujących modeli:
-Famas
-SG552
-AWP
-P90
Witam
Jako iż w fpsbanana nie ma plików, szukam modeli broni, jak można się...domyślić, modeli do Counter Strike 1.6. Cieszyłbym się, gdyby były podane screeny Szukam następujących modeli:
-Famas
-SG552
-AWP
-P90
Jako iż w fpsbanana nie ma plików
Możesz to rozwinąć? Bo możliwość ściągania modeli na stronie jest.
Modele broni? Ale standardowe czy niestandardowe?
Możesz to rozwinąć? Bo możliwość ściągania modeli na stronie jest.
Podobno jakiś haker się włamał i usunął wszystkie pliki modeli tylko i wyłącznie z CS 1.6. To prawda, są modele, ale mi nie odpowiadają
Modele broni? Ale standardowe czy niestandardowe?
Niestandardowe
Wystarczyło chwilkę poszukać :
Link Do pobrania: http://www.speedyshare.com/files/21336904/modele_by_staszek.rar
Skan: Niestety bez saknu ale możesz wejść na virustotal
Jeśli instalka to instalujesz do folderu z csem
A jeśli do wypakowania to do cstrike/models pliki .mdl, pliki .spr do sprites, otwierasz bronie/skiny programem Half life model viewer.
File not found. It has been either deleted, or it never existed at all.
Jeśli instalka to instalujesz do folderu z csem A jeśli do wypakowania to do cstrike/models pliki .mdl, pliki .spr do sprites, otwierasz bronie/skiny programem Half life model viewer.
Czemu masz mnie za zielonego? Sprawiłem takie wrażenie?
Witam
-Famas
-SG552
-AWP
-P90