Już kiedyś pisałem, moderator może się pomylić i nic mu za to nie grozi, użytkownik czasem nie zdąży czegoś wyedytować, bo w niecała minutę zarabia warna, czasem na prawdę za jakieś głupstwo, a wiadomo kilka warnów i banan.
Czasem, tak jak na innych forach wystarczyło by przed daniem warna PW wysłać z prośbą o wyjaśnienie, edycję, ewentualnie ostrzeżenie, ale nie lepiej z automatu po kolei warn za warnem, jak by to jakiś konkurs był, całkowity brak elastyczności u tych naszych moderatorów, przynajmniej u większości, bo są osoby, które na prawdę są w porządku i akurat do nich nic nie mam.
Podsumowując temat i tak nic nie zmieni warny będą jak były i nikt tu nikogo ze stanowiska nie będzie usuwał, odkąd tu jestem nie pamiętam, żeby ktoś tu z hukiem stanowisko stracił, no chyba, że sam zrezygnował.
ps xaorus ma bana zainteresowani wiedzą dlaczego i tego perma nie dostał z automatu tylko małą afera się musiała zrobić, żeby łaskawie "mógł" go dostać - tak to by jak zwykle rozeszło się po kościach, bo przeciezż jest VM, w sumie perma dostał na forum ale na portalu dłuższy czas moderował, nie wiem jak teraz
ps2. ja stąd mykam bo temat śmieszny i już któryś z kolei o tym samym XD