M4tty jestem pewien że nawet jak by był i tak znajdą się ludzie którzy będą używać tych słów i w razie czego będą pisać kolejne zażalenia i wykłócać się "czemu to słowo jest zabronione jak ja takiego cały czas używam" lub " a takie słowo to nawet w telewizji używają" cóż według mnie oczywiste jakich słów nie należy używać.
Moderator Yamiji
Mnie zastanawia tylko jedna rzecz czemu wulgaryzmy są dozwolone, a za błędy ortograficzne nie ma nic. Osobiście wole przeczytać zdanie gdzie zamiast przecinku jest użyty popularny "kurczak" niż jak jakiś idiota napiszę "puki", "ktury" czy inne orty od których oczy wypala.
Błędy językowe są objęte regulaminem i nagminni niszczyciele mogą zostać nagrodzeni punktami:
4.5. Na forum obowiązuje poszanowanie dla języka polskiego, dlatego użytkownicy powinni starać się zachowywać zasady gramatyki, ortografii i interpunkcji (nawet, jeżeli cierpią na dysleksję - jest wiele przeglądarek, które posiadają opcję automatycznego sprawdzania pisowni). Brak znaków diakrytycznych jest dopuszczalny w postach. Kreowanie niezrozumiałych wypowiedzi wskutek zbyt licznych błędów językowych zostanie nagradzane ostrzeżeniami według aktualnej drabinki kar.
Nie rozumiem, dlaczego ciągle toczy się tutaj dyskusja na rozwiązany już temat. Osoby postronne wrzuciły swoje trzy grosze, administrator zapoznał się z opiniami, a Yamiji postąpił zgodnie z regulaminem. Było to już wielokrotnie wałkowane, więc temat zamykam.
Witam
Dostałem warna za oto taki wpis
Tak jestem więc wytłumacz mi jak ustawić NATURALNE kolory @Dreedzik, wiem że lampa to zło więc jej nie zakładam nawet na sekunde a mimo to mam obraz taki jak na screenie. Niby przyciemniłeś obraz, wygląda nieco lepiej ale to jak z deszczu pod rynne bo gdy przyjdzie noc to kompletnie nic nie widać i musisz znowu bawić się ustawieniami, nikt nie wmówi mi że te zródła światła są za***iście rozwiązane bo są po prostu słabe by nie powiedzieć tragiczne
Ten portal to chyba jakieś jaja.
Po pierwsze, słowo którego użyłem nie było skierowane w stronę X gracza, po prostu chciałem bardziej nadznaczyć słowo "fajne", słowo nie obraża nikogo
Po drugie, trudno nazwać takie słowo wulgaryzmem
Po trzecie, nasz tak uwielbiany przez wszystkich Guru w co drugim newsie używa mocniejszych wulgaryzmów a mimo to wciąż jest z nami.
Po czwarte, zachęcam wszystkich do korzystania z innego portalu MMO który już tutaj się ogłaszał bo ten za niedługo będzie portalem katolickim pod banderą PiSu. Już teraz nie można nawet napisać że Guru i tak jest za***isty bo on swoimi newsami ożywia portal, na tym portalu nie można już nawet porządnie kogoś pochwalić, smutne
Pozdrawiam wszystkim administratorów i naszego redaktora Guru oprócz moderatora Yamiji, odwalają kawał zajebistej roboty