Witam
Dostałem warna za oto taki wpis
Tak jestem więc wytłumacz mi jak ustawić NATURALNE kolory @Dreedzik, wiem że lampa to zło więc jej nie zakładam nawet na sekunde a mimo to mam obraz taki jak na screenie. Niby przyciemniłeś obraz, wygląda nieco lepiej ale to jak z deszczu pod rynne bo gdy przyjdzie noc to kompletnie nic nie widać i musisz znowu bawić się ustawieniami, nikt nie wmówi mi że te zródła światła są za***iście rozwiązane bo są po prostu słabe by nie powiedzieć tragiczne
Ten portal to chyba jakieś jaja.
Po pierwsze, słowo którego użyłem nie było skierowane w stronę X gracza, po prostu chciałem bardziej nadznaczyć słowo "fajne", słowo nie obraża nikogo
Po drugie, trudno nazwać takie słowo wulgaryzmem
Po trzecie, nasz tak uwielbiany przez wszystkich Guru w co drugim newsie używa mocniejszych wulgaryzmów a mimo to wciąż jest z nami.
Po czwarte, zachęcam wszystkich do korzystania z innego portalu MMO który już tutaj się ogłaszał bo ten za niedługo będzie portalem katolickim pod banderą PiSu. Już teraz nie można nawet napisać że Guru i tak jest za***isty bo on swoimi newsami ożywia portal, na tym portalu nie można już nawet porządnie kogoś pochwalić, smutne
Pozdrawiam wszystkim administratorów i naszego redaktora Guru oprócz moderatora Yamiji, odwalają kawał zajebistej roboty