bardzo diwi mnie zachowanie moderatorow na tym forum co chwile warny...za byle co...naprawde jest to zalosne zachowanie z waszej strony.
Mody
No ale popatrz, piszesz głupi post, w złym dziale i do tego robisz wszelkie możliwe błędy.
Masz rację, powinni po prostu banować na zawsze.
No ale popatrz, piszesz głupi post, w złym dziale i do tego robisz wszelkie możliwe błędy.Masz rację, powinni po prostu banować na zawsze.
po 1 pirimo nie zrobilem zadnego bledu po 2 napisalem poprzedni w dobrym dziale po 2 nie ucz mnie po 3 jezeli chcesz zemna porozmawiac na moj temat wejdz na ts
po 1 pirimo nie zrobilem zadnego bledu po 2 napisalem poprzedni w dobrym dziale po 2 nie ucz mnie po 3 jezeli chcesz zemna porozmawiac na moj temat wejdz na tsMam wyliczać błędy interpunkcyjne? ;p - Kubox
przykro mi ale to nie zadne pismo urzedowe wypracowani ani nic w tym stylu. dziekuje skonczylem mozna zamknac 2. w sieci nie obowiazuja polskie znaki.
Nie jestem do końca pewien, czy nie obowiązują, ale człowieku jesteśmy cywilizowanymi ludźmi!
po 1 pirimo nie zrobilem zadnego bledu
Jesteś pewien?
bardzo diwi mnie zachowanie moderatorow na tym forum co chwile warny
Mnie też bardzo "diwi", że myślisz że nie zrobiłeś błędu.
Temat został zamknięty. Powód: Skończyłeś, to zamykam.
bardzo diwi mnie zachowanie moderatorow na tym forum co chwile warny...za byle co...naprawde jest to zalosne zachowanie z waszej strony.