Mody

bardzo diwi mnie zachowanie moderatorow na tym forum co chwile warny...za byle co...naprawde jest to zalosne zachowanie z waszej strony.

No ale popatrz, piszesz głupi post, w złym dziale i do tego robisz wszelkie możliwe błędy.

Masz rację, powinni po prostu banować na zawsze.

No ale popatrz, piszesz głupi post, w złym dziale i do tego robisz wszelkie możliwe błędy.Masz rację, powinni po prostu banować na zawsze.

po 1 pirimo nie zrobilem zadnego bledu po 2 napisalem poprzedni w dobrym dziale po 2 nie ucz mnie po 3 jezeli chcesz zemna porozmawiac na moj temat wejdz na ts

mod_ico.png
Mam wyliczać błędy interpunkcyjne? ;p - Kubox
po 1 pirimo nie zrobilem zadnego bledu po 2 napisalem poprzedni w dobrym dziale po 2 nie ucz mnie po 3 jezeli chcesz zemna porozmawiac na moj temat wejdz na ts
 Mam wyliczać błędy interpunkcyjne? ;p - Kubox 

przykro mi ale to nie zadne pismo urzedowe wypracowani ani nic w tym stylu. dziekuje skonczylem mozna zamknac 2. w sieci nie obowiazuja polskie znaki.:)

mod_ico.png
Teraz powinieneś dostać za double post. - crracked

Nie jestem do końca pewien, czy nie obowiązują, ale człowieku jesteśmy cywilizowanymi ludźmi!

po 1 pirimo nie zrobilem zadnego bledu

Jesteś pewien?

bardzo diwi mnie zachowanie moderatorow na tym forum co chwile warny

Mnie też bardzo "diwi", że myślisz że nie zrobiłeś błędu. :D

Temat został zamknięty. Powód: Skończyłeś, to zamykam.

bardzo diwi mnie zachowanie moderatorow na tym forum co chwile warny...za byle co...naprawde jest to zalosne zachowanie z waszej strony.