MoH/CoD/Wolf

Głos na CoD`a! Za wspaniałą fabułę w każdej części!

Zapomniałeś dodać do przejścia w 5h.

@Mietek

CoD i duży realizm? WTF ?

Call of Duty to najlepsza seria FPS-ów zgadzam się, ale bez przesady. Nie jest ona wcale taka wspaniała i idealna jak twierdzicie. Ta seria miała kilka porażek tak jak np. MP w najnowszym CoD'zie.

Co do MoH to ciekawa seria, chociaż nie aż tak udana i popularna jak Call of Duty. Mimo wszystko, miło się gra.

W wolfa nie grałem, nie będę się wypowiadał. Może w przyszłości zagram.

Wybrałem Call of Duty. Najlepsza seria strzelanek wszech czasów. Duży realizm, fajna kampania, dobra grafika, lecz dobrze zoptymalizowana. Wolf jak dla mnie zbyt science-fiction...

CoD nie ma nic wspolnego z relizmem ale to juz inna bajka :)

Zapomniałeś dodać do przejścia w 5h. @MietekCoD i duży realizm? WTF ?Call of Duty to najlepsza seria FPS-ów zgadzam się, ale bez przesady. Nie jest ona wcale taka wspaniała i idealna jak twierdzicie. Ta seria miała kilka porażek tak jak np. MP w najnowszym CoD'zie. Co do MoH to ciekawa seria, chociaż nie aż tak udana i popularna jak Call of Duty. Mimo wszystko, miło się gra. W wolfa nie grałem, nie będę się wypowiadał. Może w przyszłości zagram.

Co do MP w najnowszym CoDie to powiem ze i tak i nie. Porazka za to ze Steam nadaje watunki hostingu.. co ciekawsze wybiera na podstawie kompa a nie przeustowosci lacza(w sumie taki problem moze byc tylko w PL bo inne kraje moga sie pochwalic laczami super szybkimi na przecietnego mieszkanca), brak dedykow, przekombinowane atuty jak i "serie ofiar". Ale za to mapy sa wieksze... Mnie w CoD4 dobijalo jak gralo na malej mapce Crash 30 osob... Przeciez tak nie dalo sie w ogole grac. Ciekawe tryby gry(kociol jest poprostu naprawde kotlem :D ). I w koncu pomysleli o tym ze penetracja pociskow jest rozna dla roznych trybow broni... Smiech mnie ogarnial jak Seria z P90 przebijala 3 sciany :).(mowa o CoD4). A grywalnosc CoDa bierze sie z tego ze producenci potrafili zrobic ciekawy SP jak i bardzo dobry i grywalny Arcadowy MP.

Co do MoH... seria baardzo udana... ale ten pacyfik i Airborne kompletnie im nie wyszedl.

Co preferujesz ? wybierz i napisz uzasadnienie w poście !

Ja wybrałem MoH'a pewnie dlatego że na nim się wychowałem ;)