MoH/CoD/Wolf

Co preferujesz ? wybierz i napisz uzasadnienie w poście !

Ja wybrałem MoH'a pewnie dlatego że na nim się wychowałem ;)

Wybralem wolfa,bo od niepamiętnych był na kompie.

WOLF bo wciagnal mnie na dlugo i to klasyk.

Wybrałem Call of Duty, dlatego, że była to pierwsza moja gra, w którą się tak wciągnąłem i grałem przez neta :P

Ja wybrałem Call Of Duty. Jest najlepsze a zwłaszcza Call Of Duty 2 moim zdaniem to była jedna z najlepszych gier z tego typu.

Ja wybrałem Wolfa Klasyk grałem na gameboyu a teraz czekam na nową część Po prostu 2 słowa "Gra Legenda"

Wolfestain.

Uzasadnienie

Jedna z pierwszych gier FPP w jakie grałem za łepka, kampania miodzio.

napisz uzasadnienie w poście !

Jak widać, ludzie lubią wypełniać ankiety, jednak są zbyt leniwi, by uzasadnić wybór..

Z reguły jest tak, że nawet jeśli ktoś nie ma zdania, podpisze się pod większością.. i tak jest zapewne i teraz.

Przewaga CoD'a może wynikać zarówno, ze świetności tej gry, jak równierz może być czystym przypadkiem i bezmyślnością ankietowanych.

Daj kamienia!!!

IMO.

seria Call of Duty bije wszystkie Medale i wolfy na łeb.

o ile seria CoD i MoH kiedyś były na równym poziomie (wolf zawsze odstawał), o tyle teraz przewaga CoD'a jest znaczna, za sprawą świetnej CoD:MW, która wprowadza sporo świeżości, oraz genialnego multiplayera w niej, oraz w piątce. Jeśli dodać do tego nadchodzącą wielkimi krokami MW2..Cod RoXX.

ja oddałem głos na COD ale tylko ze względu coda4.

Bije all fps-y na głowe a do tego eszcze czeka nas COD MW 2

Oddałem głos na CoD, bo seria trzyma poziom, MoH niestety ma tendencje spadkową, ale pierwsza cześć swego czasu była masakrą, z 5 razy chyba ją przechodziłem.

Ja zdecydowanie z tych gier preferuje serie Call of Duty.

Powód: Wyrównanie każdej części. Każda kolejna nie odstaje od poprzedniej. A nawet każda kolejna jest coraz lepsza.

Jak widać, ludzie lubią wypełniać ankiety, jednak są zbyt leniwi, by uzasadnić wybór..Z reguły jest tak, że nawet jeśli ktoś nie ma zdania, podpisze się pod większością.. i tak jest zapewne i teraz.Przewaga CoD'a może wynikać zarówno, ze świetności tej gry, jak równierz może być czystym przypadkiem i bezmyślnością ankietowanych.Daj kamienia!!!IMO. seria Call of Duty bije wszystkie Medale i wolfy na łeb.o ile seria CoD i MoH kiedyś były na równym poziomie (wolf zawsze odstawał), o tyle teraz przewaga CoD'a jest znaczna, za sprawą świetnej CoD:MW, która wprowadza sporo świeżości, oraz genialnego multiplayera w niej, oraz w piątce. Jeśli dodać do tego nadchodzącą wielkimi krokami MW2..Cod RoXX.

Ja wybralem CoDa ale tylko dla tego ze z tych 3 pozycji faktycznie trzyma jako taki poziom. Defakto MoH ostatnio sie troche znudzil.. bo ile mozna walkowac 2 wojne... ale nie byl taka klapa(jak dla mnie) jak CoD5... Ktory jest poprostu denna gra na maxa. Gra kozysta wylacznie z popularnosci poprzednich serii CoDa... a Tak to jest mizerna powtorka z CoD2.

Co do wszystkich tych gier... Sa dla mnie to srednie gry... z prostych powodow... sa to gry arcadowe... ktore pozwalaja sie nam wcielic postac Rambo i biegac przez pola minowe kolo granatow dobiedz do jakies oslony i wyplewic dziesiatki niemcow... Blagam was ale takie gry napawaja mnie ogromnym smiechem... Ja rozumiem ze sa one robione w taki posob by wygladaly jak film czy cos... ale zachowajmy odrobine realnosci... To tylko moja opinnia :)

Kazdego bawi co innego. Jeden bedzie si ejaral symulatorem (ktoremu trzeba posiwecic wiecej uwagi itp.), a inny prosta strzelanina w stylu Rambo. Nie powinno si eporownywac np. CoD do OP. To rozne rodzaje gier. Co z tego, ze tu i tu sie strzela?

Z tych 3 gier wybiore CoD, ale tylko jak patrzec na 1 czesc. Bardzo mi sie podobala, a pozniejsze czesci to powtorka z rozgrywki.

Ja z kolei wybrałem Call of Duty :P najbardziej mi przypadła do gustu, gra ma fajna kampanie jak również multiplayer oto powód dlaczego mój oddałem na tą grę a nie inną. Cyaa!

Wybrałem Call of Duty. Najlepsza seria strzelanek wszech czasów. Duży realizm, fajna kampania, dobra grafika, lecz dobrze zoptymalizowana. Wolf jak dla mnie zbyt science-fiction...

Ja tam koksałem w najnowszego Wolfa i grało się naprawdę miło.

Upgrade broni, fajna fabuła i dużo akcji. Gra świetna, dla mnie cudna, bowiem dawno w żadne Fpp nie grałem, więc czułem się jak w domu. :)

Ja i tak wolę dalej Call of Duty. Podobało mi się, i dalej mi się podoba. CoD2 był fajny, 4 i 5 też. Teraz pasuje zagrać w CoD MW2. W wWolfa nie grałem. Więc się o tej grze nie wypowiem. :P

@cree

Dobrze, może być. Pozostawiam Tobie i reszcie moderatorów sprawę zamykania tematów. Trzymam się interpunkcji i to będę sprawdzał.

Slod, nie obraź się ale otworze ten topic, jeśli ludzie chcą w nim pisać (a wczoraj doszły 3 nowe wpisy), a wątek jest nadal aktualny, to dajmy każdemu sposobność do podzielenia się swoim zdaniem ;) Tym bardziej, że do serii CoD doszedł kolejny tytuł.

Głos na CoD`a! :rolleyes:

Za wspaniałą fabułę w każdej części! :rolleyes: