Mój filmik na YT z I Am Alive! :)

Sieeeeemanko! :D Obejrzyjcie sobie mój filmik jak gram w i am alive :) [media=]http://www.youtube.com/watch?v=iwNHalYrzEw&feature=plcp Myślę że się spodoba, fajnie by było gdyby jakieś suby doszły :P

Co mógłbym zmienić/ulepszyć w moich filmikach ?

Film dobry, tylko w tym oknie nie za dobrze to wygląda ;>

No właśnie... taki mam problem że mi się ciągle teraz takie robią, nie umiem sobie z tym poradzić :(

a to musisz poczytać na jakiś stronkach :> pomógłbym, ale nie wiem

to jest tak mam ten sam problem ale to juz tylko moja wina :P poprostu nagrywasz w half size w fraps (a przynajmniej tak podejrzewam) a druga sprawa polecam sony vegas pro 9 masz tam taką opcje ( prawym na ścieżkę z video>preferencje>i odznacza się maintan coś tam coś tam nie pamiętam tego ale to usuwa paski w 100% i mówąc usuwa to poprostu formuje się pod rozdzielczość aby była na cały ekran :P) jeśli pomogłem to proszę o subcie na moim kanaliku na youtube do którego macie linka w sygnaturze :D chociaż już od ciebie mam subcia :P

OOOOO Mnichul kurde :D Wielkie dzięki :D

no i widzisz, masz odpowiedź... :)

no i widzisz, masz odpowiedź...

Zajechało lekkim offtopem... ale to nic odrazu polecam ci załatwić jeszcze corel x 4 oraz after effect CS6 można naprawdę upiększyć filmiki w tych wszystkich programach ja narazie zająłem się jakimś lepszym intro w After effects i naprawdę efekt mnie zadowala jak chcesz obejrzeć to intro to jutro będę nagrywać z nowego slendera ( dzisiaj wyszedł :P ) i jak ci się spodoba to załatwię ci parę przydatnych tutków na początek a póżniej powinieneś też coś ogarnąć :P to jak co to śledz mój kanał albo jak chcesz to ci podeślę tu albo privem :P

ołkej ! :D pomogło by mi to i ulepszyło moje filmiki :P @Mag, też mi to offtop przypomina :D

okej to łapaj moje intro z bonusem czyli slenderkiem( tym najnowszym :D)

a tutaj oblukaj tego kolesia ma pare takich tutków na początek powinno starczyć póżniej powinienes jakoś ogarnąć :P

[media=]

Enjoy Bros *brofist*

Dziekki ^^

Nie ma za co! I czekam na twoją nową produkcję :P mam nadzieję że dalej już dasz radę ;] Jak cos to pisz :P

no i widzisz, masz odpowiedź...

Jaki offtop? zwykły post? :)

zwykły ale taki offtopowy :D a tak ogólnie to czekam na twoje intro polinchik :D jestem ciekaw co zmącisz :D

no zmąciłbym ale czasu za bardzo nie mam -,- :D

Sieeeeemanko! :D Obejrzyjcie sobie mój filmik jak gram w i am alive :) [media=]http://www.youtube.com/watch?v=iwNHalYrzEw&feature=plcp Myślę że się spodoba, fajnie by było gdyby jakieś suby doszły :P

Co mógłbym zmienić/ulepszyć w moich filmikach ?