Mój filmik z Guild Wars 2

Witam , jestem nowy na forum i chciałem się was zapytać, czy moje filmiki z GW2 są w miarę dobre ? Głos wystarczający ? I czy robić następne części ?

Na razie zrobiłem tylko z tworzenia postaci - http://www.youtube.com/watch?v=EoUWBaHeI_0

Z góry dzięki za ocenę .

"...w miarę ludzka..." !!! PADŁEM!!! A co do filmiku to może być, aczkolwiek wiedzą na temat klas się nie popisałeś. 6/10 ;] Nagrywaj dalej, potem będzie lepiej ;].

Nie... Klasy będą w następnym odcinku , to miała być wizualna część kreatora postaci .

fajnie, tylko troche tak nienaturalnie mowisz ;)

Mnie się tam podoba, chociaż możesz być trochę luźniejszy :D.

spodobało mi się 7+/10

Super :D Jak będziesz nagrywał gejmpleje z GW2 to masz suba :D

Nie ma to jak robić Pokemona...w sumie z Pokemona.

Dzięki wasze komentarze bardzo mnie zmotywowały , już zacząłem bić poziomy na poszczególnych klasach postaci, teraz mam pytanei do was - czy 5 poziom , oraz 2 zestawy broni starczą aby w miarę pokazać możliwości klasy ? ( mimo wszystko wbicie 5 poziomu na 8 postaciach jest nieco nużącę )

W gw2 akurat poziom za bardzo sie nie liczy ( w poczatkowym pve ) tylko odblokowane skile , bo jak zapewne zauwazyles kazda bronia trzeba ja odblokowac ( kazdy hit daje % progresu skila ) . Jezeli chce juz nagrywac kazdej klasy udaj sie na WvWvW ( wciskasz ikonke "wiezyczki" lub B , oczywiscie po skonczonym tutorialu) , czemu tam bo dostajesz automatycznie 80 lvl i wszytkie skile oraz traitsy. Dzieki temu nie bedziesz musial nabijac wogole lvl zadna klasa tylko aby przejsc tutorial ktory odblokuje WvWvW. Sa tam zarowno moby do farmienia pve jak i gracze , wiec bedzie mogl pokazac 2 aspekty za jednym razem.

T4l4r Geez Dzięki

Absolutnie o tym zapomniałem

Fatalnie gadasz po angielsku, unikaj wiec gadania w tym jezyku, bo troche uszy bola ; f

5 poziomem postaci nie pokażesz zbyt wiele. Ledwo odblokowałeś pierwszego traita i nauczyłeś się skilla, chociaż możesz używać już normalnie wszystkich broni. Postać na 5 poziomie nie jest w pełni wyekwipowana. Możesz za to pokazywać już pierwsze JP i chodzić na WvW. Słyszałem błędy stylistyczne, ale jak na początek idzie ci nienajgorzej :)

Dzięki za rady

Po co na WvWvW są moby do PvE jak ma się 80 poziom ?

Mam nadzieje, że autor wybaczy mi offtop.

Mam jeszcze jedno pytanie - czy według was zamiast mojego gameplayu mogą być wyświetlane filmiki tego typu ? Oczywiście w tle będę opowiadał o danej klasie ( treść w danym momencie będzie pasowała do danego klipu )

PS. Pobrałem już wszystkie filmiki typu Guild Wars 2 'klasa" skill previev - w HD oczywiście

fajnie... za mało trochę o klasach i popełniłeś błędy... np. Thief wymawia się [Fif] a nie "czief", a Physique [fizik] a nie "Physike" czy też Earth, które jest [earf, albo ercz, obie formy są good], a nie "earth", wiedzą na temat ras i klas także się niezbyt popisałeś, słabo ich opisałeś... Asura to nie goblin, tylko typowy odpowiednik gnoma. Enginner to nie tylko gunner, bo potem z gunnów rzadko odpala... To czerwone, przy którym "nic się nie zmieniło" to pattern color, bo sylvari w nocy świecą... Znajomością języków byś się nie pochwalił przed widzami, ale ja Cię pochwalam, żę zdobyłeś 30 lvl, z tego co widzę nie rozumiejąc ani jednego słowa z języka w grze... Daję 4/10... Próbuj dalej, dodawaj więcej opisów i staraj się przemieniać od razu słowa z angielskiego na polski, jeśli wiesz co oznaczają, bo czasem to wychodziło aż komicznie

Edit : to nie bugg jak kolor jest ciemny, a pisze red... przypatrz się dokładniej to zobaczysz, że wygląda tak samo...

Witam , jestem nowy na forum i chciałem się was zapytać, czy moje filmiki z GW2 są w miarę dobre ? Głos wystarczający ? I czy robić następne części ?

Na razie zrobiłem tylko z tworzenia postaci - http://www.youtube.com/watch?v=EoUWBaHeI_0

Z góry dzięki za ocenę .