Mój filmik

Ostatnimi czasy zrobiłem z kumplem dwa filmiki i trzeci jest w drodze ;)

Pierwszy filmik

2

Czekam na komentarze.

Całkiem spoko, choć widziałem lepsze. Duży plus za odpowiednią muzykę. Teraz na laptopie właśnie przechodzę Vice City (tak ostatnio mnie naszła chęć na ponowne przejście całej sagi), jak skończę to spróbuję znów przejść San Andreas. Tym razem jednak przechodzę wszystkie części ze spolszczeniami bo się zgłębiam w fabułę ;)

oba filmiki mi sie bardzo podobają. ;-) żałuję tylko, że na obecnym sprzęcie nie pogram sobie w SA i nie poskacze tak na motorkach :-D

Warto sprawdzić. Gry spod znaku R* to według mnie najlepiej zoptymalizowane gry. Mimo, że mają ogromne mapy nie mają ekranów ładowania (jak np. w Postalu) a jeśli takowy się pojawia to na ułamki sekund. Jak obecnie na moim laptopie ze zintegrowaną kartą graficzną mogę krać w Vice City bez najmniejszego zacinania, być może San Andreas też mi pójdzie ;)

Srry, że teraz pisze - ale dziś wróciłem, więc będe mógł napisać co i jak, no to tak:

-Ten napis na początku znacznie za długo się pojawia, skróć do 5s ;P nie lubie się wpatrywać w napisy, tylko w akcję :mrgreen:

I tyle tych błędów, co ja widze ;] - a i żeby nie zmarnował się twój filmik, to radze ci go ładnie zapakować, i wysłać do jednego z programów telewizyjnych, dokładnie do Hyper - kiedyś to oglądałem, jest tam taki show(czy jakby to nazywać ;p), co pokazują różne filmiki z gier, stworzonych przez graczy, własnie takie jak ty zrobiłeś - ostatnio keidy pamiętam, to jakiś koleś wysłał filmik z gry GTA VC, pokazywał tam skoki samochodzików, i ich długieee loty ;]. Polecam tam wysłać te swoje wypocinki, bo może uda Ci się, że zostanie wybrany twój filmik, i pokazany w telewizji ;]. Dam Ci link, byś znalazł sobie ten Show :P i wysłał do nich na maila ten filmik....

Pozdrawiam

http://hyper.pl/show

Ostatnimi czasy zrobiłem z kumplem dwa filmiki i trzeci jest w drodze ;)

Pierwszy filmik

2

Czekam na komentarze.