Mój głos - ujdzie?

Hejoł. Razem z kolegą nagrywamy sobie dla czystej zabawy letspleje. Głównie pokazujemy je tylko znajomym, ale chciałbym usłyszeć jakąś obiektywną opinię na temat mojego głosu.

http://www.youtube.com/watch?v=Qty89hNL0dQ

Uwaga, jak ktoś nie grał w ACIII, to... Cóż, mogą pojawić się spoilery. Wiem, że są błędy z dźwiękiem, ale chodzi mi głównie o ocenę głosu. Czy da się go słuchać? Czy zniżyć go? Zgłośnić? Ściszyć? Miło by było, gdyby ktoś oczytany się wypowiedział.

Ogólnie ciężko ocenić najlepiej gdybyś pod podgłośnił

Ujdzie bynajmniej nie piszczysz ^.^

ani ch*jowy ani za***isty normalny nie wyrozniasz sie takze taki zwykly szarak ktorych jesy od groma w necie

^ Agreed

Ha, a myślałem już że kolejny dzieciak chce rozpocząć karierę lektorską swoim głosem, a jednak nie. Głos jak najbardziej spoko, tylko też byłbym za tym aby trochę pogłośnić. ;)

Akceptuję :) miło się słucha

Dzięki za te kilka opinii~. Ogólnie domyślam się, że zbyt medialnego głosu nie posiadam, dlatego raczej sobie nagrywam w kręgu znajomych, ot dla samej zabawy, płynącej z nagrywania, gadania etc. Warto jednak czasem znać zdanie kogoś z zewnątrz.

Ujdzie bynajmniej nie piszczysz ^.^

To piszczy czy nie? Sprawdź sobie, dziecko, znaczenie słowa bynajmniej, po czym zedytuj swój post, bo idiotycznie to wygląda.

Co do głosu, to przyjemnie się słucha komentarza. Głośność też jest dobra moim zdaniem. Jedyny mankament, to że trochę klatkuje obraz. 20 fps to naprawdę mało.

Ujdzie ujdzie tylko głośniej trochę ;d

Durendal do ciebie tego nie pisałem wiec po co sie wpierdzielasz??

Spinasz dupe na forach bo pewnie w rl'u mama po 18 zabrania z domu wychodzić, he?

A żeby nie robić offtopu to stary nagrywaj lets pleye ze starych dobrych rpg'ow to znajdziesz u mnie widza :)

Divine divnity,Lionheart ah piękne gry

Durendal do ciebie tego nie pisałem wiec po co sie wpierdzielasz??Spinasz dupe na forach bo pewnie w rl'u mama po 18 zabrania z domu wychodzić, he?A żeby nie robić offtopu to stary nagrywaj lets pleye ze starych dobrych rpg'ow to znajdziesz u mnie widza Divine divnity,Lionheart ah piękne gry

Myślałem nad Baldur's Gate II, ale to musiałbym mieć nieco więcej czasu.

W każdym razie to już drugi odcinek, większość rzeczy poprawiłem (Płynność, dźwięk), następnych odcinków już nie będę chamsko tu wrzucał, bo nie szukam sztucznego poklasku, ale że poprzedni odcinek był nieco zbugowany, to ten już jest poprawiony.

http://www.youtube.com/watch?v=bM14HpXz14I

A tak Wrota baldura też są b. wporządku jak narazie masz odemnie suba a co potem, zobaczymy.

Najbardziej zapamiętałem powtarzające się pare razy "eeee...." :D ale tak to wporządku

Hejoł. Razem z kolegą nagrywamy sobie dla czystej zabawy letspleje. Głównie pokazujemy je tylko znajomym, ale chciałbym usłyszeć jakąś obiektywną opinię na temat mojego głosu.

http://www.youtube.com/watch?v=Qty89hNL0dQ

Uwaga, jak ktoś nie grał w ACIII, to... Cóż, mogą pojawić się spoilery. Wiem, że są błędy z dźwiękiem, ale chodzi mi głównie o ocenę głosu. Czy da się go słuchać? Czy zniżyć go? Zgłośnić? Ściszyć? Miło by było, gdyby ktoś oczytany się wypowiedział.