Mój hostowany server Minecraft na modach. Ktoś chętny?

Siema, założyłem 2dni temu hostowany server na modach który udźwignie i z 30osób bez lagów, aktualnie jest on na paczce modów terra firma punk. Gram tam z jednym kolegą, chciałby ktoś dołączyć? W przyszłości zapewne będą inne paczki modów.
Wymagania by dołączyć to: Discord i minimum 17lat.

Zapraszam chętnych tutaj:
Discord: Herald Rejn#4017

PS: Jest to jedna z najtrudniejszych paczek modów stworzony w minecraft.

1lajk

Serio mogłeś napisać na poczatku posta lub w tytule do jakiej to gry…

1lajk

zmieniłem

Bo przecież ten post jest taki ogromny, że masz lekturę do końca tygodnia! Minecraft to gra jak gra, lekarstw na ból dupy Ci pod dostatkiem w internetach.
@Brzydki kogo obchodzi w co chce grać twój gówniak? Oszczędź sobie opinii, bo odpowiem - nikogo.
Nigdy nie grałem w mc, może jak wyszło to kilka kamieni wykopałem. Więc jak możesz @CzlowiekZInternetow co jest trudnego w tej paczce modów? Opiszesz to jakoś?

1lajk

Po prostu pisanie w PS, co to za gra jest bez sensu. Nie spinaj się już, bo ci naczynko pęknie. A napisałem że mógł to zmienić tylko i wyłącznie dlatego że sam się spruł do typa o taką pierdołę.

wybacz, ciasne spodnie dziś założyłem ;x

Terra firma craft jest znana z tego że zmieniła całkowicie od podstaw minecraft. Jedzenie gnije, nie robisz już głupio narzędzi z kamienia lub drewna musisz je wystrugać w kamieni i założyć na czubek, do tego masz pory roku, konserwowanie jedzenie, do tego jest grawitacja i w pierwsze godziny grania nie zbudujesz domku, zaczynasz w erze kamienia łupanego a potem musisz ciężko pracować by pójść na wyższe poziomy jak epoka brązu, oprócz tego masz średniowieczne bronie które dzielą się na kłute obrażenia, siekane i obuchowe, nie zabijesz przykładowo szkieleta kłutymi a siekanymi będzie ciężko, tak samo masz z rycerzami w zbrojach czy goblinach uzbrojonych, ciężko będzie ci walczyć siekaną bronią na pancerz, najlepsze będą bronie kłute lub obuchowe które dużo nie biją ale biją po równo każdego. Dużo by jeszcze pisać bo paczka jest przeogromna, masz tam też całe wielkie dungeony z bossami, inne wymiary i tak dalej. Oprócz tego masz mody na latające statki parowe, technologie steampunkową, lampy które zasilasz energią bo zwykłe pochodnie gasną.

Przykład tego jak gra jest złożona: Żeby zrobić zbroje z skóry musisz zebrać skórę, wysuszyć ją, włożyć do limewater by stwardniała, wysuszyć, wygarbować, podzielić a potem uszyć zbroje.

Mozna zagrać? bo z tego linka na discord nie da sie dostać

Up. Aktualnie jest nas sześciu.

Gdzie kucharek sześć tam nie ma co jeść :wink:

up

Rzuć na paczce Curse: Life in the Village i będzie pięknie. Bardziej w stronę mmo fantasy, rozwijania miast różnych cywilizacji, zwiedzania lochów etc :stuck_out_tongue:

ja chętnie proszę o kontakt :slight_smile: discord nie działa już :slight_smile: