Zapraszam na mój kanał you tube juz pisałem jeden temat ale chce odnowić nagrywam seriie letsplay z overlord jest dzisjaj 1 odc niedługo nowe będą Minus mam głos dziwny bilet124 zapraszam do ogladania Overlord
Mój Kanał na You Tube
Jeżeli twój komentarz głosowy jest na poziome tego tutaj, to ja podziękuje.
Oglądnij i dopiero skomentuj
Ok, nie przedłużając podam "+" i "-"
Plusy:
+ dobra jakość filmiku
+ gra - w końcu nie MC albo LoL (ale to też widziałem na Twoim kanale, niemniej jednak opisuje tylko filmik z OL)
Minusy:
- głos - co do tego nie będę sie rozpisywał, przejdź mutacje
- komentarz - gadasz o wszystkim i o niczym, mógłbyś nadrobić pierwszy minus komentarzem, ale niestety nie udało Ci się tego dokonać, takim sposobem nie zabłyśniesz
- początek filmiku - powinieneś od razu sprawdzić czy dźwięk nie jest za cichy, a tak przez pierwsze minuty nie słychać Twojego komentarza
- ledwo Cie słychać
Narazie tyle.
Żeby nie było, nie zniechęcam do kręcenia dalszych odcinków, ale jak dalej będą to tego typu filmiki to kariery na YT nie wróże
masz racje ale zrozum jestem początkujący zobacz pierwsze filmy z komentarzem się poprawiłem ale wiem że jeszcze dużo mam do roboty
Myśle, że głos można by przebaczyć pod warunkiem, że byłby ciekawy komentarz zachęcający do oglądania. Spróbuj, może Ci się uda.
próbowałem na róznych mikrofonach i głosu sie nie da zmienic na dodatek mam 12 lat więc wiesz ale spróbuje
Zaczekaj jeszcze te 2 lata aż przejdziesz mutacje, ale duży plus że nie ma minecrafta, bo zwykle osoby w tym wieku kręcą MC
wiem nie lubie nagrywać z minecrafta bo za dużo osób to nagrywa słyszałem też że mikrofon zmienia głos ale nie w moim przypadku :9 w normalnym świecie nie mówie tak, tu mówie jak bym seplenił i dziwny mam głos
Zapraszam na mój kanał you tube juz pisałem jeden temat ale chce odnowić nagrywam seriie letsplay z overlord jest dzisjaj 1 odc niedługo nowe będą Minus mam głos dziwny bilet124 zapraszam do ogladania Overlord