Mój kanał

Witam

Wiem, ze nie pasuje to do tego działu bo nie ma sie czym chwalic, ale mam zamiar robic serie filmikow o róznych ciekawych grach. Na początek gra Soul Order online i sama prezentacja postaci, gre dość malo znana, ale moze komus sie spodoba. Oto link do filmu http://www.youtube.com/watch?v=QHc9mOrlswE&feature=feedu . Srry na jakos, ale jak komuś sie spodoba to licze na łapke w góre i suba. W przyszłości więcej filmow.Dzieki za poświecony mi czas. Pozdrawiam i Cześć

Muza bez sensu. Nie pasuje w ogóle. Filmy? Bez sensu. Jak cała ta produkcja. Jak ktoś ma dylemat z wybraniem postaci, to czyta opisy do niej, czy ogląda GAMEPLAYE z ową postacią, by zobaczyć jak to wygląda w całości.

Może i się powtarzam, ale BEZ SENSU. Zrób coś bardziej konstruktywnego.

Wiem, że w sumie to bez sensu, ale nie ma za bardzo co zrobic by ludzią sie spodobalo bo większosc jest zainteresowana tylko Minecraftem, a tutaj chciałem tylko pokazac, ze istnieje taka gra

Pomijam juz sam filmik, co mial pokazac i jaki wlasciwie jest cel jego istnienia. Bo to nie ma znaczenia, kiedy do uszu docieraja pierwsze takty muzyki, ktora do filmiku doczepiles. Ona jest tragicza, ona tam nie pasuje, ona jest zwyczajnie glupia (sorry za to slowo, ale jestem zmeczony i nie mam sily wymyslac bardziej odpowiednich przymiotnikow). Rada na przyszlosc: zmien muzyke.

Wiem, że w sumie to bez sensu, ale nie ma za bardzo co zrobic by ludzią sie spodobalo bo większosc jest zainteresowana tylko Minecraftem, a tutaj chciałem tylko pokazac, ze istnieje taka gra

To po jaką cholerę robić coś co nie ma najmniejszego sensu? Jeśli chciałeś przedstawić tę grę, nie lepiej było zrobić krótki gameplay z sensowną muzyką, bądź nawet oryginalnymi głosami z gry?

Bo połączenie jakaś tam walka screenów (tak, jeśli chcesz nagrywać to nie na takim sprzęcie) + beznadziejna muzyka (nie obrażając tych którym się podoba)= jedno wielkie g**no.

Dobra to zmienie tą muzyke bo jak widze wiekoszosc osob nie lubi hip hopu, a jutro postraram sie wrzucic cos lepszego tylko jeszcze nie wiem co

Nie tyle "nie lubi" co w ogóle nie pasuje! Zrozum co się do Ciebie mówi! To tak jakbyś do nagrania z pogrzebu/kremacji wstawił dennej produkcji discopolo z lat 80-90...............

Witam

Wiem, ze nie pasuje to do tego działu bo nie ma sie czym chwalic, ale mam zamiar robic serie filmikow o róznych ciekawych grach. Na początek gra Soul Order online i sama prezentacja postaci, gre dość malo znana, ale moze komus sie spodoba. Oto link do filmu http://www.youtube.com/watch?v=QHc9mOrlswE&feature=feedu . Srry na jakos, ale jak komuś sie spodoba to licze na łapke w góre i suba. W przyszłości więcej filmow.Dzieki za poświecony mi czas. Pozdrawiam i Cześć