Mój własny poradnik do heroes of the storm!

Witam was serdecznie!

Jestem niskiej klasy wanna be youtuber'em który chciałby dzielić się z innymi swoimi pokręconymi filmikami.

W związku z tym byłoby mi bardzo miło gdyby ktokolwiek tutaj chciał obejrzeć mój nowy filmik z gry heroes of the storm.

To sekretna wiedza która pomoże wam uzyskać wysoką rangę. Serdecznie zapraszam i dziękuję każdemu który poświęci te kilka minut na obejrzenie.

https://www.youtube.com/watch?v=GjGK-n93Uto

Trochę ,,denne " poczucie humoru jak dla mnie niektóre teksty zbyt na siłe oraz za długi wstęp...

Przykro mi to słyszeć (czytać), ale no cóż nie każdemu dogodzę :P dziękuję za feedback.

Po wstępie myślałem, że będzie to coś ciekawszego. Mam nadzieję, że filmik został zrobiony tylko w celach humorystycznych, bo nie postawiłbym tego koło poradnika.

Chociaż 'humorystyczność' jest też motywem podlegającym dyskusji, bo preferowane przez Ciebie poczucie humoru, dalekie jest od mojego.

Powiedziałbym, że Twój filmik poziomem dorównuje programom telewizyjnym typu 'trudne sprawy', 'szkoła' czy 'dlaczego ja' i dla osób obeznanym z kulturą wysoką, takie rzeczy wydają się żenujące, a nie śmieszne...

Kto co lubi, ale mnie się nie podoba to, że nazywasz swój film poradnikiem, a nic z nauką związanego(pod względem merytorycznym) w nim nie ma, plus nieprofesjonalne, wulgarne słownictwo(co wpływa na to, że w podobny sposób widzi i szanuje Cię odbiorca), w sumie daję nam, tak naprawdę, bezwartościową i niesmaczną mieszankę.

A ja prawdopodobnie nawet nie dowiem się, czy jest tam coś fajnego czy nie. Powód? OGARNIJ MIKROFON. Bez tego nie mamy o czym rozmawiać, bo szumy w tle (za każdym razem kiedy zaczynasz coś mówić) są naprawdę bardzo męczące i to już po minucie oglądania.

Dziekuję za uwagi :)
To ma być poniekąd parodia poradnika. Miałem nadzieję, że ludzie się domyślą. No nic, nie można oczekiwać aby każdy miał takie samo poczucie humoru.

Co do mikrofonu, cały czas próbuję rozkminić jak się tych szumów pozbyć, bo mikrofon jest akurat dosyć "solidny".

wanna be youtuber'em
dziękuję za feedback.

Po tym odechciało mi się oglądać. Głos masz taki, jaki ja zawsze chciałem mieć, ale ten szum mikrofonu wszystko psuje, i te czarne paski po bokach, w ogóle brzmisz trochę jakbyś mówił przez nos, ale przyjemnie się słucha gdyby nie ten szum.

Ogólnie podoba mi się taki humor, naprawdę możesz się wybić, ja Ciebie będe chętnie oglądał.

Kurde nie lubię tego humoru dla mas, ale to tylko moja arogancka opinia więc się nie przejmuj i leć do przodu.

Witam was serdecznie!

Jestem niskiej klasy wanna be youtuber'em który chciałby dzielić się z innymi swoimi pokręconymi filmikami.

W związku z tym byłoby mi bardzo miło gdyby ktokolwiek tutaj chciał obejrzeć mój nowy filmik z gry heroes of the storm.

To sekretna wiedza która pomoże wam uzyskać wysoką rangę. Serdecznie zapraszam i dziękuję każdemu który poświęci te kilka minut na obejrzenie.

https://www.youtube.com/watch?v=GjGK-n93Uto