Moja aplikacja Builds - League of Legends

Witajcie,

Tworzę aplikację na androida o Lolu. Na chwilę obecną apka posiada:

- informację o championach (statystyki, opis umiejętności, tips&tricks)

- counter picki

- buildy dla wszystkich podstawowych ról postaci (runy, masterki, summoner spelle, itemizacja , skill order)

- Patch Notes obecne

Zachęcam do pobrania:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.builds.leagueoflegends

A dlaczego nie po polsku? Nie znam angielskiego.

Z utrzymaniem masterek , buildów i masterek aktualnych będziesz miał problem po każdym patchu . Ogólnie wygląda na ładnie napisaną i nie ma z nią żadnych problemów . Lekka koloryzacja czy jakiś mały pattern w tle byłby mile widziany .

Z utrzymaniem masterek , buildów i masterek aktualnych będziesz miał problem po każdym patchu

Niekoniecznie, wystarczy że uda mu się "podpiąć" apkę pod np. champion.gg, skąd sama będzie ściągać aktualizacje najpopularniejszych/najczęściej wygrywających bulidów.

Z utrzymaniem masterek , buildów i masterek aktualnych będziesz miał problem po każdym patchu . Ogólnie wygląda na ładnie napisaną i nie ma z nią żadnych problemów . Lekka koloryzacja czy jakiś mały pattern w tle byłby mile widziany .

Liczę się z tym że będę musiał troche czasu poświęcać na aktualizację :) Ale myślę, że po ostatnich zmianach masterki zostawią w spokoju, to samo runy duża część jest uniwersalna. Nie mniej jednak każdy patch coś zmienia. A co do wyglądu masz rację coś muszę zmienić ale jeszcze nie mam pomysłu.

Niekoniecznie, wystarczy że uda mu się "podpiąć" apkę pod np. champion.gg, skąd sama będzie ściągać aktualizacje najpopularniejszych/najczęściej wygrywających bulidów.

To pozostaje jeszcze poza moimi umiejętnościami. A idea apki też jest taka, że wszystkie buildy sam wprowadzam. Sprawdzam porównuję i układam najbardziej uniwersalny build na podstawie buildów pro graczy i własnego doświadczenia. Przez to build do każdej postaci jest aktualny i na pewno poprawny.

Programu już nie ma, tak?

Wstawiłem nowy link.

Niestety Google postanowiło usunąć moje pierwsze konto więc musiałem wszystko zaczynać od początku. Jeśli kogoś interesuje gorąco zapraszam do pobrania :)

Witajcie,

Tworzę aplikację na androida o Lolu. Na chwilę obecną apka posiada:

- informację o championach (statystyki, opis umiejętności, tips&tricks)

- counter picki

- buildy dla wszystkich podstawowych ról postaci (runy, masterki, summoner spelle, itemizacja , skill order)

- Patch Notes obecne

Zachęcam do pobrania:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.builds.leagueoflegends