Moja gra google play- prosba o pomoc

Dobry,

Mam gre dla dzieciaka i szukam pomyslu na jej pewien aspekt.

Gra jest bardzo prosta, jezdzisz autem i rozwalasz skrzynki, z niektorych beda dropic kuleczki ze specjalnymi zdolnosciami. Jedna taka zdonoscia jest dodanie nitro dla auta i teraz pytanie. JAKIE ZDOLNOSCI SPECJALNE MOZE MIEC AUTO? Co jeszcze moglbym dodac? Myslalem nad super skokiem i chwilowa mozliwoscia latania. Prosze, podzielcie sie swoimi pomyslami.

Dzieki!

Link do gry:

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.cutebunny.bibiracing

* Dopompowanie kół przez co będzie łatwiej pokonywać przeszkody. Opony puchną jak balony i mają bardziej elastyczną fizykę, czy cuś.

* Skoro to gra dla dzieci to fajna by była jakaś emotka, pod jakimś przyciskiem, np. że kierowca wychyla się przez szybę i macha do gracza.

* Mega-Spryskiwacz do szyb, który sprawi, że obraz się lekko oddali = lepsza widoczność, większy zasięg obrazu.

* Dodałbym jakieś "przeszkadzajki" na mapach, jeżeli takich nie ma. Z 3 rodzaje. Po wjechaniu na przykład w ognisko, topią się gumy i zwalniasz. Po "wjechaniu w autostopowicza", jakiegoś powiedzmy punka, włącza się muzyczka i coś na przykład inaczej funkcjonuje ze sterowaniem. Może być też stara babcia autostopowicz i też zwalnia.

* Przed ostatnia specjalna zdolność - łyżka spychu/koparki na przedzie i możliwość drążenia ziemii.

* Ostateczna umiejętność, coś na styl transformersów - przemiana w odrzutowiec lub rakietę i błyskawiczne pokonanie dużego dystansu + dużo punktów, ale tylko przez chwilę.

Może coś się przyda z tych pomysłów, pozdrówka :)

Dobry,

Mam gre dla dzieciaka i szukam pomyslu na jej pewien aspekt.

Gra jest bardzo prosta, jezdzisz autem i rozwalasz skrzynki, z niektorych beda dropic kuleczki ze specjalnymi zdolnosciami. Jedna taka zdonoscia jest dodanie nitro dla auta i teraz pytanie. JAKIE ZDOLNOSCI SPECJALNE MOZE MIEC AUTO? Co jeszcze moglbym dodac? Myslalem nad super skokiem i chwilowa mozliwoscia latania. Prosze, podzielcie sie swoimi pomyslami.

Dzieki!

Link do gry:

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.cutebunny.bibiracing