Moja gra :)

Piszę się na testera, potrafię programować, lubię skryptować i interesuję się pc'tami :D

GG: 15913563

lub Skype: mathxknight

Mam parę fajnych pomysłów i chciałbym Tobie pomóc! : )

Pozdrawiam.

Jak szybko będzie tam upływał czas (np. 1 rok?)

Skrypt jest w fazie testów myślę że w przeciągu normlanego roku w grze minie 6 max 15 lat ( muszę ssynchornizować grę ) - cięzko mi się narazie określić chcę zrobić aby było jak "najoptymalniej" :)

Zapowiada się niezwykle ciekawie. Chętnie zagram jak rozpoczniesz testy. Staram się grać we wszystkie mało popularne polskie gry via www, poczynając od vojny po craft-online kończąc

Ja tez pisze sie na testy, własnie takiej gry szukam od paru miesiecy :D

W czym to piszesz?

W czym to piszesz?

W Notepadd++

A języki PHP, HTML,CSS ( Opieram się na bazie MYSQL ) JS oraz myślę nad wdrążeniem ajaxa :)

Jeżeli jeszcze można załapać się na testy to chętnie się piszę :)

Nie lubie gier via www ale w to chetnie zagram, propsy!

Uwielbiam serię civilization . Ta twoja gra wygląda naprawdę znakomicie i przyznam, że jak tylko będzie taka opcja to na pewno zagram! :D

Rewelacyjny pomysł i bardzo dobrze się zapowiada, życzę wytrwałości i wiele cierpliwości w ukończeniu projektu ;) czekam na testy! wtedy każdy będzie mógł zaproponować jakieś zmiany;)

Chętnie zagram :)

myślałeś już o nazwie?

"Stary, rozwijaj swój projekt. Nie patrz na hejterów."

Dobrze powiedziane :) Od prostych projektów do trudniejszych.

Takie gierki są doskonałym polem do próbowania swoich umiejętności, szukania rozwiązań i poszerzania wiedzy w zakresie programowania oraz samego tworzenia gier. A przy tym można zrobić coś prostego i przyjemnego.

Wygląda fajnie liczę że gra wyjdzie za parę miechów życzę powodzenia

Szkoda ze tworca nie wchodzi na forum :(

gra wygląda zajebiaszczo mogę być testerem?

Chciałbym na wstępie bardzo przeprosić wszystkie osoby zainteresowane tematem za brak odzewu niestety dostałem pare projektów w pracy i nie miałem czasu kontyunować projektu.

ok.png

Dziś mamy 28 stycznia 2014 i muszę przyznać że jest to wielki dzień w dziejach mojego projektu. Po kilku godzinach rozmów z przedstawicielami portalu polakpotrafi.pl udało mi się "wywalczyć" ofertę Croftfundingu z ich strony. aktualnie przygotowuje kampanie reklamową projektu oraz staram się znalejśc kilku sponsorów którzy mogli by mi pomóc w utrzymaniu serwera, fundowaniu nagród itd. Na dniach ruszamy z promocja projektu muszę zebrać ponad 2000 zł które pokryją koszty utrzymiania serwera, nagrody dla osób które zechciały wesprzeć projekt ( Kubki, koszulki, podkladki pod myszkę z logiem gry ) no i co najważniejsze stworzenie Logotypu!

Cześć! Powolutku bo powolutku dopinam wszystko na ostani guzik do mojej "ekipy" dołączył nowy programista który pomoze mi troszkę ogarnąć kod :)
Aktualnie przygotowuje filmik promujący gre oraz myślę nad nazwą i tutaj moja prośba do was. Chciał bym abyście pomogli mi wymyślić jakąs ciekawą nazwę dla tej gry ( Najlepiej po Angielsku ) i aby nawiązywała do tematyki ( Kosmos, Technologie, Przyszłość ) Czekam na wasze propozycje!

Kampania cały czas jest przygotowywana jeśli ktoś z was może się określić mianem osoby zainteresowanej projektem zapraszam na poniższy link ! :)
http://polakpotrafi.pl/projekt/the-country-games

Oraz do polubienia fanpage na facebooku ( więcej informacji na temat projektu )

https://www.facebook.com/pages/Future-Game/113002015412684#

mod_ico.png
Posty można edytować...~ NS

Szkoda że od 1990 roku, ale bardzo przejrzyście wygląda, co się ceni w tego typu grach, powodzenia i wytrwałości, ale pamiętaj czasem jedna prosta rzecz i minimalizm jest lepszy niż pełno wspaniałych opcji :)

p.s jak będziesz szukać beta testerów chętnie sobie zagram :)

p.s2:Zdjęcie na fb wyglądało jak zapowiedź kolejnego ogame :P

Wygląda znacznie ciekawiej niż te wszystkie obecne przeglądarkowe gierki typu, > nastaw > czekaj X godzin > odbierz > nastaw > czekaj x godzin ... i.t.d.

Jak wyjdzie to chętnie zagram :3