Piszę się na testera, potrafię programować, lubię skryptować i interesuję się pc'tami
GG: 15913563
lub Skype: mathxknight
Mam parę fajnych pomysłów i chciałbym Tobie pomóc! : )
Pozdrawiam.
Piszę się na testera, potrafię programować, lubię skryptować i interesuję się pc'tami
GG: 15913563
lub Skype: mathxknight
Mam parę fajnych pomysłów i chciałbym Tobie pomóc! : )
Pozdrawiam.
Jak szybko będzie tam upływał czas (np. 1 rok?)
Skrypt jest w fazie testów myślę że w przeciągu normlanego roku w grze minie 6 max 15 lat ( muszę ssynchornizować grę ) - cięzko mi się narazie określić chcę zrobić aby było jak "najoptymalniej"
Zapowiada się niezwykle ciekawie. Chętnie zagram jak rozpoczniesz testy. Staram się grać we wszystkie mało popularne polskie gry via www, poczynając od vojny po craft-online kończąc
Ja tez pisze sie na testy, własnie takiej gry szukam od paru miesiecy
W czym to piszesz?
W czym to piszesz?
W Notepadd++
A języki PHP, HTML,CSS ( Opieram się na bazie MYSQL ) JS oraz myślę nad wdrążeniem ajaxa
Jeżeli jeszcze można załapać się na testy to chętnie się piszę
Nie lubie gier via www ale w to chetnie zagram, propsy!
Uwielbiam serię civilization . Ta twoja gra wygląda naprawdę znakomicie i przyznam, że jak tylko będzie taka opcja to na pewno zagram!
Rewelacyjny pomysł i bardzo dobrze się zapowiada, życzę wytrwałości i wiele cierpliwości w ukończeniu projektu czekam na testy! wtedy każdy będzie mógł zaproponować jakieś zmiany;)
Chętnie zagram
myślałeś już o nazwie?
"Stary, rozwijaj swój projekt. Nie patrz na hejterów."
Dobrze powiedziane Od prostych projektów do trudniejszych.
Takie gierki są doskonałym polem do próbowania swoich umiejętności, szukania rozwiązań i poszerzania wiedzy w zakresie programowania oraz samego tworzenia gier. A przy tym można zrobić coś prostego i przyjemnego.
Wygląda fajnie liczę że gra wyjdzie za parę miechów życzę powodzenia
Szkoda ze tworca nie wchodzi na forum
gra wygląda zajebiaszczo mogę być testerem?
Chciałbym na wstępie bardzo przeprosić wszystkie osoby zainteresowane tematem za brak odzewu niestety dostałem pare projektów w pracy i nie miałem czasu kontyunować projektu.
Dziś mamy 28 stycznia 2014 i muszę przyznać że jest to wielki dzień w dziejach mojego projektu. Po kilku godzinach rozmów z przedstawicielami portalu polakpotrafi.pl udało mi się "wywalczyć" ofertę Croftfundingu z ich strony. aktualnie przygotowuje kampanie reklamową projektu oraz staram się znalejśc kilku sponsorów którzy mogli by mi pomóc w utrzymaniu serwera, fundowaniu nagród itd. Na dniach ruszamy z promocja projektu muszę zebrać ponad 2000 zł które pokryją koszty utrzymiania serwera, nagrody dla osób które zechciały wesprzeć projekt ( Kubki, koszulki, podkladki pod myszkę z logiem gry ) no i co najważniejsze stworzenie Logotypu!
Cześć! Powolutku bo powolutku dopinam wszystko na ostani guzik do mojej "ekipy" dołączył nowy programista który pomoze mi troszkę ogarnąć kod
Aktualnie przygotowuje filmik promujący gre oraz myślę nad nazwą i tutaj moja prośba do was. Chciał bym abyście pomogli mi wymyślić jakąs ciekawą nazwę dla tej gry ( Najlepiej po Angielsku ) i aby nawiązywała do tematyki ( Kosmos, Technologie, Przyszłość ) Czekam na wasze propozycje!
Kampania cały czas jest przygotowywana jeśli ktoś z was może się określić mianem osoby zainteresowanej projektem zapraszam na poniższy link !
http://polakpotrafi.pl/projekt/the-country-games
Oraz do polubienia fanpage na facebooku ( więcej informacji na temat projektu )
https://www.facebook.com/pages/Future-Game/113002015412684#
Szkoda że od 1990 roku, ale bardzo przejrzyście wygląda, co się ceni w tego typu grach, powodzenia i wytrwałości, ale pamiętaj czasem jedna prosta rzecz i minimalizm jest lepszy niż pełno wspaniałych opcji
p.s jak będziesz szukać beta testerów chętnie sobie zagram
p.s2:Zdjęcie na fb wyglądało jak zapowiedź kolejnego ogame
Wygląda znacznie ciekawiej niż te wszystkie obecne przeglądarkowe gierki typu, > nastaw > czekaj X godzin > odbierz > nastaw > czekaj x godzin ... i.t.d.
Jak wyjdzie to chętnie zagram