Moja nowa strona - szmieszne rzeczy

Siema, poczynilem taka oto strone : http://nic-smiesznego.pl/

zbior smiesznych rzeczy, obrazkow, filmikow. Minimalistyczna stylistyka.

Chcialbym sie dowiedziec co o niej sadzicie?

- jak sie laduje?

- czy wszystko dziala jak powinno?

- jak kolorystyka ?

Rzeczywiście minimalna stylistyka :D
Według mnie strona jest po prostu brzydka, zarówno kolorystyka jak i rozplanowanie :)

Świetnie.

Bo jest zdecydowanie za mało stron tego typu. Kwejk, demotywatory, jebzdzidy i inne bzdurne pomysły. Ehhh..

Strona ładuje się kijowo.

Nie wiem czy wszystko działa, bo w sumie nie pytasz o nic konkretnego.

Kolorystyka słaba. Nieprzyjemna dla oka.

W sieci jest mnóstwo stron o podobnej tematyce...

Moim zdaniem powinieneś zabrać się za coś bardziej ambitnego. No chyba, że twoja grupa docelowa to piegowate dzieciaki podniecające się na widok pijanego Rosjanina wymiotującego na środku ulicy...

Odpowiedz sobie na pytanie: "Dla kogo ma być moja strona?"

szablon mozna w kazdej chwili zmienic o 180 stopni. Na poczatku wszystkiego i tak byla biala strona hehe

Obawialem sie o to ladowanie, bedzie trzeba nad tym popracowac.

A takie demotywatory maja piec kolorow na krzyz i sa pieknie ;p

edit: wydaje mi sie, ze powinno w miare szybko teraz smigac i na kazdym urzadzeniu wygladac tak samo

Takie tam moje małe zdanie. Strona lepiej by Ci wyszła gdybyś spróbował ją oprzeć o framework Bootstrap który jest bardzo prosty w wykorzystaniu.

Znając podstawy HTML5 / CSS3 / JS i PHP można z nim zdziałać cuda, a i strony potrafią wyglądać profesjonalnie.

Navbar woła o pomstę do nieba, nie wiem jak go projektowałeś, a z Bootstrapem nie trzeba się męczyć tylko ustawić kolorystykę, czasami można coś tam pozmieniać tworząc własny styl.

Dodatkowo jest coś takiego jak grid layout, ale nie chce mi się tłumaczyć.

Cała reszta wydaję się w porządku. Kolorystyka to nie mój gust.

Ja tam preferuje 9gag, proste nie znaczy złe.

Oprawa graficzna bardzo uboga. Jest dużo stron tego typu, więc raczej ciężko się wybić.

Szablon darmowy z neta . Nic specjalnego szczerze mówiąc. Wszystko się ładuje .

Fioletowe paski po bokach.. Już bym wolał reklamy oglądać

Szablon darmowy z neta . Nic specjalnego szczerze mówiąc. Wszystko się ładuje .

Panie specjalisto robilem ten szablon 3 dni, zeby wszystkie funkcje sprawnie smigaly.

Fioletowe paski po bokach.. Już bym wolał reklamy oglądać

Te fioletowe paski wlasnie temu sluza hehe, poki co zbiore opinie i bede szlifowac ;p

Wybijac wcale sie nie trzeba bo metod promocji strony jest multum

Strona nie jest responsive, popraw to.

Faktycznie, nic śmiesznego. Sądząc po tematyce i opisach, grupa docelowa to gimbazjum, tak? Nie oceniam, pytam z ciekawości.

Co do samej strony - prosta, pusta, a ładuje strasznie długo. A te nieszczęsne 3 zdjęcia na stronę... Poważnie? 3? Idź na całość, wrzucaj pojedynczo.

Kolorystycznie strasznie słabo (ale o tym już wiesz) - klasyczne, czarne tło wyglądałoby o niebo lepiej.

Przyczepiłbym się to pozycji loga - niby elegancko, na środku strony, ale przesunięte względem "rdzenia", co IMO daje średni efekt.

Z samego loga usunąłbym tą panią i trollface - jak dla mnie są zupełnie nie na miejscu. Takie dwa małe pryszcze, dodane bez celu, ładu i składu. Wywal je zupełnie, zmień, dodaj podobne gadżety w innych miejscach strony (że niby taka stylistyka)... nie wiem.

Ok poprawilem szybkosc ladowania. Laduje 2-3x szybciej, faktycznie zamulalo bardzo. Jeszcze bedzie mozna troche przyspieszyc ale to potem.

Strona nie jest responsive bo chce zeby na kazdym urzadzeniu wygladala tak samo. Zreszta moze byc responsive w kazdej chwili.

sprawdzalem tego bootstrapa ale to chyba jest typowo pod urzedzenia mobilne ??

W drodze jest nowe theme skoro tak koli w oczy hehe

Tak Bootstrap jest bardziej skierowany pod multiplatforme pc / tablet / telefon i wykorzystanie responzywności dla szerokośći ekranu.

Chociaż czasami go nie lubię, gdyż niektórzy web diesignerzy tworząc stroną w oparciu o ten framework nie starają się nic zmienić, później strony oparte o to coś wylądają bardzo podobnie. Jeszcze bardziej śmieszniejsze jest jak inni web diesignerzy próbują stworzyć stronę wyglądającą jakby korzystała z technologii bootstrap.

Humor faktycznie niskich lotów.

Od strony wizualnej... Cóż, wygląda jak większość stron tego typu, ale to chyba plus (układy strony, kolorystyka).

Siema, poczynilem taka oto strone : http://nic-smiesznego.pl/

zbior smiesznych rzeczy, obrazkow, filmikow. Minimalistyczna stylistyka.

Chcialbym sie dowiedziec co o niej sadzicie?

- jak sie laduje?

- czy wszystko dziala jak powinno?

- jak kolorystyka ?