Moja nuta :D

Siema napiszcie co myslicie o piosence mojego zespolu zmontoany filmik do mp3.

Zapraszam do komentowania ;)

ja gram tam na bebnach :D

http://www.youtube.com/watch?v=DCnpwH4r4-I&playnext=1&list=PLCFE3289709329D19

Nie moj typ muzyki, wiec ciezko mi sie w temacie wypowiadac, bo bedac szczerym, wszystko co uslyszalem pod tym linkiem, jest dla nmnie takie jalowe, jakby bez ikry, pierwiastka duszy, i tak dalej. Ale mowie, nie jest to moj gatunek i pewnie wszystko, co bym z niego uslyszal, uznam za slabe, wiec mojej wypowiedzi nie powinienes traktowac serio.

Ta dziewucha nie pasuje tam. Ja nie czuje tego.

panowie głośniej, ot tak "z power'em"B)

Wokal nie ten...

Całkiem nieźle, jednak jakoś nie trawię kobiecego wokalu ;)

Btw. Więcej mocy ;>

Kobiecy wokal to nie mój styl jednak lubie go tylko w postaci growl'u. Epic solo. Dobry perkusista, więcej mocy. Poogladajcie troche koncertów "zacniejszych" zespołów i zobaczcie ich zachowanie na scenie. W tym już przez monitor czuć moc. Polecam zobaczeć to(

) i zachowywać się chociaż ciut żywiej a nie stać. Pod koniec gitarzysta kręcił troche głową i jest to 1-szy, dobry krok ;D

Jak na zespół istniejący od 11/12 miesięcy (tak, sprawdziłem waszą stronę ;-)) jest dobrze, naprawdę dobrze. Świetna gitara i perkusja. Wokalistka mogłaby włożyć -deczko- więcej "uczucia" w swój śpiew. Ile macie już utworów na stanie?

swoich mamy z 10 juz + cover scorionsowrock you like costam dalej ;P

Pawlikgk bardzo fajnie gracie taki stary dobry hard rock, tylko ten wokal waszej kolezanki nie pasuje, jakis taki slaby, malo "pary".

Robicie kawal dobrej fajnej roboty, takich ludzi potrzeba :P. Troszke ciezej, mocniejszy wokal i kupuje wasza plyte.

Btw fajnie gracie "Hokus Pokus".

Ja również muszę pochwalić dobrze zgrani jesteście, (( gitary extra , perka , czad :))) jak na tak krótki okres wspólnego brzdękania.

Wokal jak wokal dziewczyna ma głos, to trzeba przyznać ... może faktycznie trochę dość spokojny i wyciszony, jak już tu zwrócono uwagę ... ale może się sprawdzić wyśmienicie w zupełnie innej aranżacji Ballad itp.

Jesteście na jak najlepszej drodze, a wszystko przecież przed wami ... jest b.dobrze.

Nieźle nieźle, ale przydałby się taki "Power !!" ;)

Też mi się wydaje, że ten wokal nie pasuje... A tak ogólnie to trochę za łagodnie grane jak dla mnie, ale każdy ma inny gust. Się zobaczy co będzie dalej. ;] Powodzenia.

Słabe .. ;>

Tak ta dziewczyna tam nie pasuje(nie jestem antyfeministą)

Zgadzam się z przedmówcami - ten wokal tu nie pasuje (sam tekst powinien ulec zmianie - za dużo słów i za mało emocji). Ponadto przydałoby się zaserwować ze dwa razy solówkę którejś z gitar na wysokich tonach (mogło by to dać przysłowiowy "pazur"). Naturalnie jestem tylko zwykłym, zielonym odbiorcą ale czy to nie właśnie tacy powinni być oczarowani?

Jeżeli jakiś inny wolkalista się znajdzie(gitarzysta, basista) to możecie coverować Evanescence. Nie wiem jak tam z głosem męskim jest, ale zawsze możecie sprobować.

W dalszych etapach podrzuć nam wersje studyjną waszych kawałków :D. Wierze, że się wam uda.

Dziki. :) wasza opinia bardzo nam sie przyda jak tylko bedzie wiecej wrsji studyjnych naszych kawalkow napewno podesle ;P

Siema napiszcie co myslicie o piosence mojego zespolu zmontoany filmik do mp3.

Zapraszam do komentowania ;)

ja gram tam na bebnach :D

http://www.youtube.com/watch?v=DCnpwH4r4-I&playnext=1&list=PLCFE3289709329D19