Moja strona www

Nie tak dawno "otwarłem"[hihi!] nową strone www :) Tematyka to gra Shattered Galaxy, taka gra mmorpg taktyczna(więcej do poczytania na forum). Jako że strona nie jest jeszcze skonczona to prosze o wyrozumiałość :roll: Co do mhmm błędów? niedoróbek? - Za niedługo poprawie... No ale wszelkie uwagi dotyczące strony prosze tutaj pisać :-P A i tak na koniec to zdradze, że pewno mało kto wie że na stronie jest licznik odwiedzin, jak ktoś mi powie GDZIE jest daje +, bo narazie nikt nie znalazł go :D A i strona

www.sgalaxy.yoyo.pl

Kolejne błędy:

1. Po kliknięciu na Home odsyła na stronę z darmowym templatami.

2. W galerii nie da się kliknąć na zdjęcia.

Nad licznikiem jeszcze pracuje :-D

@Edit. Licznik znajduje się tutaj:

http://www.sgalaxy.yoyo.pl/projedn.html

W galeri? A czegos sie spodziewał.... strona w budowie ^^ a jakbyś uważnie się rozglądnął to byś zauważył, że w galeri są tylko 4 zdjecia, reszta to Ctrl +c, Ctrl + V, no ale zobacz do działu " O grze" tam skrinki powinny działać(w IE działa :P)

Mały Update i podliczenie :P

To tak...

Co zrobiłem....

+(for Mr.Hania) faq na FAQ :D

+Home zmienione na "DOdaj" do ulubionych

+Początek nowego działu w "Informacje" pt. "Atrybuty" - dziś wieczorem postaram się dokonczyć....

+ Tlo strony wczytuje sie 6x szybciej - zmieniony format z .png(600kB) na .jpg(120kB)

Co brakuje:

-Galeria

-Jeszcze raz Galeria..... [nie wiem czemu ale skrypt sie sypie kiedy otwiera sie okienka, u mnie działa wszystko ok, ale kiedy byłem u kumpla i otwieram, to się otworzło na całej stronie....a powinno w małym okienku]

-Dokończenie działu "Informacje"

*Piechota (40% jeszcze)

*Mobilne (100% brak)

*Latające (100% brak)

* Organiczne (5% brak - nagłówek i jedna postać tylko)

No a jeszcze przyszłe plany....: (czyli co będzie)

- Dodatkowy dział w "Informacje"

*Konto Premium a darmowe

- Przebudowa strony startowej [ koniec z NEWS, po prawej buttony będą]

No i jeszcze w między czasie bawie się nad upgradem tła...

PS Chmarus zgadłeś : :-P otrzymujesz

[glow=green:9506288d66]+[/glow:9506288d66]

:D Gratulacje!

+ Tlo strony wczytuje sie 6x szybciej - zmieniony format z .png(600kB) na .jpg(120kB)

Bzdura. Oszukujesz użytkowników strony! 600 : 120 = 5 :P Oj nie ładnie, nie ładnie :mrgreen:

Widać, że strona się rozwija. Dodaj coś zachęcającego do gry, to może to ściągnę :)

Ufffff skończona pewna częśc pracy:

-Kochana galeria :P (nie działają 4 ostatnie skriny (powinny wyskakiwac pozostałe skriny w okienku - sprawdzcie))

-Strona główna

Mhmm coś dodać??

Link do mmorpg.org.pl :F Zdjęcia w galerii mogłyby mieć większą rozdzielczość, bo na tych niewiele widać.

aj nid help,

Ostatnio wchodzę kulturalnie na kolegi kompa, wbijam na moją stronkę i widzę ze na 1024x768 to strasznie dużaaaaa ta strona (ramki i w ogole) a z tego co mi wiadomo w HTMLu istnieje zmniejszenie lub powiekszenie witryny w zaleznosci od ustawionej rozdzielczosci, czy wie ktos jak to zrobic?

Pozdro

Ja mam 1024x768 i wszystko fajnie wygląda. A o to, że można zwiększać wielkość witryny zależnie od rozdziałki pierwsze słyszę. W CSS po prostu zamiast podawać "na sucho" w pikselach podawać w procentach trzeba.

Oki, wszystko ładnie pozapinane na stronce, wszystkie linki powinny działać (prócz jednego zdjecia w galerii), więc klikać gdzie popadnie :> napewno gdzieś was to zaprowadzić (nie powinine wyskoćzyć brak strony czy co takiego), jeżeli nastapi coś takiego to pisać. Większość planu już zrealizowałem, zostało:

-Zrobić ten jeb*** skrypt za pomocą JavyScript, że losuje zdjęcia(3) na stronie głównnej

-Informacje o jednostkach,

- Poszerzenie FAQ,

Tyle :-P

*wygrzebuje stary zakurzony wątek*

No więc dawno nic nie pisałem co się działo z www - otóż już jest prawie skończona, brakuje tylko ostatniego działu (Lotnictwo) i już wszystko działa 100% (choć powinno ;>). No i prośba do Chmarusa -> Umieść wkońcu Shattered Galaxy do Gier 2d!!

Pozdro,

PS proszę o "oceny"

Nie tak dawno "otwarłem"[hihi!] nową strone www :) Tematyka to gra Shattered Galaxy, taka gra mmorpg taktyczna(więcej do poczytania na forum). Jako że strona nie jest jeszcze skonczona to prosze o wyrozumiałość :roll: Co do mhmm błędów? niedoróbek? - Za niedługo poprawie... No ale wszelkie uwagi dotyczące strony prosze tutaj pisać :-P A i tak na koniec to zdradze, że pewno mało kto wie że na stronie jest licznik odwiedzin, jak ktoś mi powie GDZIE jest daje +, bo narazie nikt nie znalazł go :D A i strona

www.sgalaxy.yoyo.pl