Moja strona

www.sieciowki.ubf.pl

No spoko.. Tylko co tam robią news'y z mmorpg.org.pl ?

No spoko.. Tylko co tam robią news'y z mmorpg.org.pl ?

Kolega wlazł mi na konto i pododawał. Zaraz je usunę.

Po co to? Zrobiles ta strone tylko po to zeby byc na niej adminem? Przecie jest ta strona, inne nie sa potrzebne ... Zzz 1/10 bo i tak nic tam nie ma i do tego choojowy darmowy hosting.

taka strona nie ma szans na daleki rozwoj :mellow:

Zooker, Twoje komenty są do bani.

Według mnie fajnie, że powstają inne strony, choćby dlatego by była konkurencja.

Nie mówię, że na przykład owa stronka jest konkurencją, lecz odrazu obrzucać mięsem autora to dziecinada i tępota z Twojej strony.

Logo jest za male (chodzi o szerokosc) i kolorystyka tez raczej srednio do niego pasuje (do loga). Osobiscie nie widzimi mi sie layout. Czy to gotowiec? Wiesz, bo to nie ma swojego stylu i charakteru. Popracuj troche nad szata :).

Przed prezentacja strony warto wrzucic pare newsow i artykulow...

Na kniec zycze powodzenia. Mam nadzieje, ze to nie bedzie stronka typu: znajde cos w sieci i wkleje do siebie.

gl hf

Powiedzialem jak jest. Po co go wspierac jak i tak z tego nic nie wyjdzie? Od dwoch dni przybyl tam jeden uzytkownik, 0 aktywnosci na stronie jak i na forum, zero newsow. Po prostu stworzona strona na darmowym hostingu, pozostawiona na pastwe losu. No racja, obrzucam go miesem. A co mam robic? Klamac? Ze strona urosnie jak doda 3-4 newsy? I kto to przeczyta, on sam i jeden dodatkowy gość... Jeśli nie wykupi płatnego hostingu strona NIE ma szans na przebicie ...

Jeśli nie wykupi płatnego hostingu strona NIE ma szans na przebicie ...

Skąd to wiesz? Gdyby włożył w to trochę serca może by coś ruszyło.

Bez przesady. Widzialem juz dobre stronki, na darmowych histingach. Trzeba troszke popracowac, zeby bylo ciekawie. Przy nowych stronach pierwsza rzecz, na ktora ludzie zwracaja uwage, to wyglad. Dopiero potem artykuly i newsy. Musisz pierw cos zrobic z tym layout. Musi pasowac do tematyki MMO. Forum tez powinno byc inne. To wbudowane w strone, jest kiepskie.

Heh przeciez ta strona jest stawiania na darmowym CMS-ie typu Joomla/Mamboo/PHP Nuke itp. Powiem tak to sie instaluje jakies 3 min, a na yoyo nawet sami to wrzucaja wystarczy tylko sobie wybrac z listy, a co do strony totalnie nie pasuja kolory, logo zerzniete z google images (mogles uzyc tylko postaci, a logo zrobic sam nastepnym razem polecam strone www.planetrenders.com i www.gimpuj.info). W podsumowaniu dodam, ze strona jest totalnie do poprawy, ale na początek już cos tam umiesz i utwierdzaj sie w tym co chcesz robic to kiedys ci wyjdzie super.

Ps. Co ma hosting do tego jak wyglada strona mosku???

Między innymi to, że jeśli forum jakimś cudem ruszy (jak i strona) to wysiądzie przy 50'ciu aktywnych uzytkownikach, albo bedzie chodzic jak zolw

Stronka jest ale nic na niej nie ma :/ Trochę samokrytyki, popracuj nad czymś i dopiero potem to reklamuj/pokazuj innym

www.sieciowki.ubf.pl