Moje osiągnięcia

Osiagniecia to powinny byc raczej na jakichs konkursach pvp czy cus . Przeciez jakis noobek moze sobie tez wbic hlvl i chwalic sie na forum ze wbilem hlvl jestem fajny .

- Silkroad 64lvl , nadal gram

- Cabal 70

- S4League - 14lvl

- Mu online - wiele serwerow jakos nigdy nie ciagnelo mnie do globala ( nie mowcie mi tylko nic "ale rzal jestes nopem nie umjierz graci na lof expje bo ci sie nudzji!" Poprostu nie przepadam za biciem lvli )

- Dragonica Online 30lvl

Wiele innych gier ale to nie na dlugo ;d Czasami ciezko cos rowniez osiagnac przez sprzet np bo chyba np na lagach i scinach gry sie nie bedzie gralo?

Btw. Liczy sie skill i pojecie o grze a nie lvl ...

Skill i pojęcie o grze przychodzi wraz z lvlami.

Teamt to dziecinna przechwałka ,ale co tam. Jak coś to R3m4ke tutaj zarządzi.

Cabal 109 lvl FA

Mu Online Global 320 lvl BK

MU Online priv. ZhyperMu 120 res. Full MG

Silkroad 32 lvl

Myth II 50 lvl Warrior

Ja mam kilka :D

Runescape - 123lvl (jest 136 max a nie jak napisał wyyysoko poprzednik 126)

Rohan- 4 6 lvl

Cabal - 23lvl :D

Mu Online-98 lvl ;}

Trochę mało , ale reszty nie pamiętam , i bardzo żałuję.

Też mam kilka. ;)

Dekaron EU - 147

2Moons - 91, 102, 120, 137, 151 lvl

RuneScape - 111 lvl

Cabal - 65 lvl

W rzadną z tych gier już nie gram (tylko czasami w Dk) zrobiłem sobię przerwę z MMO.

Nie wiem o co tu biega?

To moze tak:

pewne gierki omine bo sa fajne i lv tez :)

Cwierc wieku debilizmu to jest dopiero osiagniecie( czyli giercowania) Ciekawym jest kto to przebije :D

Cabal Online-parę razy 160+ tak to mnóstwo postaci 140+

Tibia-150 lvl +

Dekaron-45(lul)

Metin 2-1 lvl ;)

EDIT:Achh...zapomniałem o legendarnym Diablo 2 LoD BN :P

Na koncie nie mam postaci poniżej 90 lvl =]

Chcecie moje osiągnięcia? W no lifowaniu przy kompie? ;o

http://www.xfire.com/profile/grzesio93

chyba zaczne zapisywać lvle :P

dobra to aoc

Grognak - Rothat, barb lvl 43 chyba :P

Grognak - Two Eagles, zdobywca lvl 49

Flyff

Mevar - bj lvl 79

Kisame - knight aoe co wali z aksa lvl 73

SongoHan - blade lvl 62

SkullCrasher - assist/bp lvl 55

C9 :P

Ilidian lvl 14(dopiero zaczynam)

jak grałem w inne mmo to wielka lipa.

Battlefield 2

http://www.bf2stats.net/player/70250241/

Combat Arms

podpis niżej, imo lipna gra

air soft gun

G3 TM z drewnami od oryginału, upgrade do 350 fps(prowadnica sprężyny hurricane łożyskowana, głowica tłoka łożyskowana hurricane, dysza uszczelniona guardera do g3, lufa precyzyjna CA 6.04, sprężyna PDI 140, bateria intellect, dystanser h, gumka stockowa, więc coś koło 350 fps powinien mieć.

Ładowarka batimexa, mudur woodland, flecktarn, siatka maskująca.

@UpZałóżmy że ktos portafi zrobić poczwórne salto jednocześnie jedząc kanapke. Czym tu sie chwalić? Ilością godzin spędzonych żeby to wytrenować? Zaczynasz już przesadzać... Myślisz że jak jest w shooterach? Z reguły kto więcej gra ma lepszego skilla więc na jedno wychodzi... Tylko że skilla nie sprzedasz a postać tak.I wiele wiele innych jednak już nic nie znaczyących lvli w masie gier które mi sie nie spodobały.

Robiac salta jedzac kanapke, to umiejetnosci wytrenowane przez Ciebie. Dobrze grac w shootera: Nadal Twoje umiejetnosci. Wysoki lvl w Metin: umiejetnosci nie Twoje, a twojej postaci. Widzisz roznice? W sportach i grach innego rodzaju, to Ty musisz byc dobry. To Ty "trenujesz" i zwiekszasz swoje umiejetnosci. Wazny jest twoj refleks, szybkie reagowanie na sytuacje, dobre oko, itp. A w takim mmo? Wysoki lvl= czas spedzony przy grze. Dlatego nie ma sie czym chwalic. Co innego, gdy mowi sie o jakims pvp, zdobyciu jakiegos zamku . Tam juz jest rywalizacja miedzy graczami i umiejetnosci wspolpracy ze swoimi kompanami. Ale wysoki lvl? Pfff!

Debilny temat każdy może pisać co chce,na przykład gość który założył temat pisze że w DarkOrbit wbił 111 lvl a jest to wręcz nie możliwe,mam kolegę który gra w to około roku i chyba ma 18 cz 19 lvl.Na 111lvl wyszła by gigantyczna liczba punktów doświadczenia.

Postanowiłem zamknąć ten temat.

Więc:

-80 lvl w Tibii,

-76 lvl w Metinie 2,

-78 lvl w Lineage 2 oraz

-111 lvl w DarkOrbit.

Mam tago dużo więcej,ale nie będę pisała wszystkich wyników.Liczę na dużo komci! I jest/była ankieta na tamat Metina 2.

[ Dodano: 2008-05-31, 17:13 ]

aha zapomniałabym o ważnej rzeczy. Grałam jeszcze w MuOnline i miałam 49 lvl.Ale to tyle. PZDR! :->