Moje osiągnięcia

Więc:

-80 lvl w Tibii,

-76 lvl w Metinie 2,

-78 lvl w Lineage 2 oraz

-111 lvl w DarkOrbit.

Mam tago dużo więcej,ale nie będę pisała wszystkich wyników.Liczę na dużo komci! I jest/była ankieta na tamat Metina 2.

[ Dodano: 2008-05-31, 17:13 ]

aha zapomniałabym o ważnej rzeczy. Grałam jeszcze w MuOnline i miałam 49 lvl.Ale to tyle. PZDR! :->

20lvl GW

Rohan 25lvl

Khan Wars lvl 12 labo 13

plemiona 1000000pkt

Matko mam sie lvl-ami chwalic? podaj tytuł to ci powiem nawet spotkamy sie w grze.......

To mają być osiągnię tak? Więc podałam swoje lvl-ele w grach,które uważam za moje osiagnięcia. Tyle. ;-)

a ja też mam dobre osiągnięcia w grach np. maple story 50 lvl tibia 120lv

50 poziom w MapleStory to jest tydzień roboty jak się umie grać. Hardcore to jest potem, wbij 120 poziom (mój kolega po powrocie ze szkoły nie robi nic tylko gra w Maple, gdzieś już tak z pół roku a ma dopiero 123 poziom ;))

szkoda mi sił na głosowanie, podoba mi sie jak klocek na klacie

ps. nie lubie klockow na klacie

ps2. fajnie ze moge głosować..............(ironia)

Troche bez sesu ten temat bo moge powiedziec ze w RF online osiagnelem 200 lvl badz w Cabalu lvl xxx i jak sprawdza to osoby ktore nie znaja tej gry? Moze zamiast sie chwialic lepiej Screena dac? :D

plemiona 3000pkt tibia 37lvl knights 51,46,27,15lvl i takie tam gry

Guild Wars:(może coRPG, ale zawsze:D)

Paragon lvl 20(max), przeszedł Nightfall, Factions i Eye of the North, ma Norn Armor, tytuł Obrońca Elony, 9/10 lvli sunspear, 6/8 lvli LightBringer, Tormented Shield z DoA, Włócznia Perfect nornów, wszystko to pomalowane na biało(biały barwnik jest prawie najdroższy - droższy jest tylko czarny)(prócz Shielda, on domyślnie pomalowany na czarno i zmienić się nie da).Na biało pomalowałem bo mi się czarny nie podoba, wolę biały:D Ale klata jest na czarno:P.Oprócz tego mam też bandanę(od krasnoludów na głowę, również pomalowane na biało), Smocze Rękawice(oj, drogie drogie...), 6lvl norn, 5lvl krasnoludów, 4lvl asura, wszystkie elite skille dla paragona, 3lvl kurzików, 3lvl awangardy, 70% zwiedzonej Elony.

Ponieważ troszkę tego dużo, napiszę tylko że jeszcze 8 postaci max lvl(nie pvp:P), a Propa wojem przeszedłem.

Oprócz tego Tibia lvl 12:D

metin2 cienkie...

24lvl w Metinie2

102lvl, 103lvl, 86lvl w 2Moons (150lvl max)

148lvl w Chińskim DEKARON (300lvl max, jak dobijesz do 200lvl to jesteś KOZAK)

87lvl w RuneScape (128lvl max, 96 mining lvl, 89 fishing lvl)

87lvl w Thang Global Online (99lvl max)

26lvl w Hero Online

47lvl w Mu Online

23lvl w Dungeon Runners

20lvl w Perfect World

23lvl w Rohan Online

20lvl w Guild Wars (20lvl max)

Grałem jeszcze w duuuuuuużo więcej gier ale zazwyczaj to były mniejsze lvl :D najbardziej mnie wciągneły 2Moons, DEKARON, Thang Global, RuneScape :P

Temat przenoszę do hydepark bo widzę, że sie rozwinął i nie jest to typowy wątek powitalny w stylu "Cześć jestem Asia i lubie gry" :-D

To ja też włączę swoje 5 groszy ^^:

Guild Wars - 20 lvl

Pirate King Online - 65 lvl

Tibia - 56 xD

2Moons - 23 lvl:P

Diablo II LoD - 4 postacie z good items na 87-90 lvl

Dungeon Runners - 44 lvl

Lineage 2 - 56 lvl

Archlord - 45 lvl

To chyba wszystko...

WoW-2x lvl70(oficxjal)

LIneage2- Wl/He 78/76 bishop na retailu lvl72

Perfect World wr lvl66

Rappelz lvl 42shadow hunter

Rf lvl 35 destroyer

Requiem lvl 18 warrior ale ciągle expie:P

resztą niema sie co chwailic

25 lv w Guild wars i wszystkie skile dla każdej profy kto podskoczy (skile są z factions,nightfall i eye of the north)

25 lv w Guild wars i wszystkie skile dla każdej profy kto podskoczy (skile są z factions,nightfall i eye of the north)

odgrzewany klops

a ja miałem pierdziyliond leweli i co?

macie deda w ril :<

Jak w GW 20 jest max, lol kiepska prowokacja...

A czym sie tu chwalic? Wysoki lvl w mmo- duzo spedzonych godzin. Chwalimy sie tym, ile godzin spedzilismy w grze? To nie jest osiagniecie. Jeszcze rozumiem chwalic sie osiagam z innych rodzajow gier, gdzie liczy sie skill, ale mmo?

@Up

Załóżmy że ktos portafi zrobić poczwórne salto jednocześnie jedząc kanapke. Czym tu sie chwalić? Ilością godzin spędzonych żeby to wytrenować? Zaczynasz już przesadzać... <_< Myślisz że jak jest w shooterach? Z reguły kto więcej gra ma lepszego skilla więc na jedno wychodzi... Tylko że skilla nie sprzedasz a postać tak.

153 lvl w cabalu - ciągle gram.

43 lvl w silkroad - wymiękłem.

I wiele wiele innych jednak już nic nie znaczyących lvli w masie gier które mi sie nie spodobały.