Moje poradniki. Ankieta

Pytanie proste, a wpłynie na to, jakie będą moje poradniki w przyszłości, więc proszę zagłosować. Wybór proszę również uzasadnić, pisząc post w tym temacie.

Poradnik jak poradnik, według mnie powinien w jakimś stopniu wskazać drogę, ale nie objaśnić całego systemu działania gry. Dlatego te większe, ukazujące się częściej od tych mega-mega-mega poradników będą dużo lepszym wyborem.

Ja jestem za tym, że jak piszesz poradnik, to żeby znalazły się tam obrazki. Bo to ułatwia pokazanie gry i skilli itp.

A ja jestem za tym, abys nie pisal poradnikow, a raczej wybral droge recenzji, zapowiedzi, beta testow, itp. Takie moje odczucie, bo wydaje mi sie, ze jednak poradnik przeczyta mniej osob, niz beta test gry, ktora jest w fazie cb. To tylko moje czysto subiektywne zdanie, moze inni uwazaja inaczej.

Akurat poradniki to jakby to nie patrzeć moja specjalizacja - praktycznie nich ich nie robi, a ja wpadłem w niszę, którą wykorzystuję.

Wiesz, jesli bedzie to poradnik do czegos trudnego (Wurm?), to OK, ale nie to BF Heroes, ktore jest super prosta gra.

Tak? To przeleć pod mostem :)

Ja jestem za takimi epickimi poradnikami przygotowywanymi kilka miesięcy, rozpatrującymi wszystkie możliwe zagadnienia oraz odpowiadające na jakieś pytania innych graczy, które usłyszysz...

Wybieram odpowiedź B, definitywnie, duże podzielone na części, bo lubie chińszczyznę i sajgony i jak jest podzielone na czesci to przejrzyste jest.

Zdycydowane zwycięstwo drugiej opcji. Wezmę to pod uwagę tworząc mój następny poradnik do Wurm online - będzie on przygotowany w stylu podobnym do tego z Battlefield heroes (chodzi mi o megaporadniki do Battlefield Heroes), ale z racji na to, że ikon w Wurmie jest mało, pojawi się mnóstwo screenów.

PS: Poradźcie jeszcze w jednej rzeczy - wolicie tak, jak jest całość posegregowana na części możliwe do umieszczenia na spisie treści czy ciągiem, bez spisu treści? Postaram się dodać kolejne pytanie do ankiety jeśli to możliwe.

Definitywnie i ostatecznie podzielenie.

Zdycydowane zwycięstwo drugiej opcji. Wezmę to pod uwagę tworząc mój następny poradnik do Wurm online - będzie on przygotowany w stylu podobnym do tego z Battlefield heroes (chodzi mi o megaporadniki do Battlefield Heroes), ale z racji na to, że ikon w Wurmie jest mało, pojawi się mnóstwo screenów.PS: Poradźcie jeszcze w jednej rzeczy - wolicie tak, jak jest całość posegregowana na części możliwe do umieszczenia na spisie treści czy ciągiem, bez spisu treści? Postaram się dodać kolejne pytanie do ankiety jeśli to możliwe.

u57aa.jpg

WYBIERAM ODPOWIEDZ PIERWSZĄ, CZYLI ZE SPISEM TREŚCI

Dobra, myślę, że tyle głosów wystarczy. Temat można zamknąć.

Pytanie proste, a wpłynie na to, jakie będą moje poradniki w przyszłości, więc proszę zagłosować. Wybór proszę również uzasadnić, pisząc post w tym temacie.