Moje pytania na temat Guild Wars 2

Witam, mam do was prośbę, czy mógłby ktoś udzielić odpowiedz na moje pytania:

1. Na jakiej zasadzie wygląda rozwój postaci? (np. czy jest system talentów, przydzielania cech itp.)

2. Czy można zdobyć wszystkie przedmioty z item shopu w grze? (np. z zabijania stworków)

3. Jak wygląda szukanie grup na instancje lub na pvp? (mp. coś jak dungeon finder, czy może na czacie)

4. Jak wielki jest świat - ilość lokacji, kontynentów?

Dziękuję wszystkim osobom, które odpowiedzą na poniższe pytania. Pozdrawiam

1. Cechy są zwiekszane automatycznie, lecz istnieje system talentów (nazwany tutaj traits), gdzie do wyboru masz 5 drzewek rozwoju.

2. Nie

3. Dungeony nie posiadaja wlasnej wyszukiwarki, trzeba szukac poprzez czat. PvP zas juz jest wyposazone w cos takiego, przygotowana jest pula aren na dany serwer i poprzez rozmowe z odpowiednim npc wybieramy na ktorej arenie chcemy sie zmierzyc z innymi ludzmi.

4. Chcesz dokladna odpowiedz wpisz sobie map w gw2 wiki. Ja jedynie moge powiedziec, ze jak na moje standardy jest duza, a contentu do odkrycia mnostwo ( przykladowo vist, czyli punktow widokowych w grze jest 266, a przewaznie nie ma ich wiecej niz 10 na jednej lokacji)

Pozdrowiam, Qintaro

Co do pytania nr 2 to w zasadzie można. Możemy wymienić golda za gemy (waluta w IS). wczoraj jak sprawdzałem to 35silvera było za 100 gemów co nie jest mało (już coś kupimy) także nie jest źle.

Witam, mam do was prośbę, czy mógłby ktoś udzielić odpowiedz na moje pytania:

1. Na jakiej zasadzie wygląda rozwój postaci? (np. czy jest system talentów, przydzielania cech itp.)

2. Czy można zdobyć wszystkie przedmioty z item shopu w grze? (np. z zabijania stworków)

3. Jak wygląda szukanie grup na instancje lub na pvp? (mp. coś jak dungeon finder, czy może na czacie)

4. Jak wielki jest świat - ilość lokacji, kontynentów?

Dziękuję wszystkim osobom, które odpowiedzą na poniższe pytania. Pozdrawiam