Moje Pytanie :DD

Otóż niedawno zacząłem grać w PoE, i zastanawia mnie, jak wylocić unikalne itemki, które nieraz widuje na chacie handlowym.Jakoś dotychczas szczęścia nie miałem, udało mi się zdobyć może z 2 (słabe) :( .Otóż tu nasuwa się moje pytanko, czy moglibyście mi doradzić parę wskazówek odnośnie farmienia itemków?Póki co nawet na multistrike mnie nie stać, a chciałbym zacząć coś zarabiać/mieć dobry gear. :D

Hej,

Staraj się sprzedawać żółte itemki jeśli trafią Ci się dobre, bo takie to mają zawsze popyt. Szukaj szczególnie z resistami w armorach i sporym dmg w broniach. Zarobić też można na rzadkich gemach, zwłaszcza jak mają quality wysokie. Rare biżuteria z wysokim rarity of items found również nieźle schodzi. Natomiast jeśli chcesz znajdować dobre unikaty to musisz mieć sporo mf i albo chodzić na end game mapy albo farmić dwa ostatnie bossy.

P.S. multistrike masz za quest na ostatnim poziomie trudności w 3 akcie

Tak. Potka którą jak wypijesz to masz 60% na rare, plus itemki każdy miniumm 8% na rare, jak masz 70% rare to idziesz na ostatniego bossa, mi on pająka przypomina bądź możesz chaosy zarobić killając mervil i dropiać very good items. Do 10lvl każdemu dropi choć 1 chaos orb na konto.

albo grać na domination tam masz zwiększony drop itemek ja gram od premiery i mam już 10 chaosów i 15 alchemy.

jak brakuje ci orbów na trade za rare itemy sciagnij app do chrome (znajdziesz na forum PoE) apka ta wykrywa co masz w stashu i uklada do tych itemów recepty na orby

A jak się ta aplikacja nazywa :P?

Otóż niedawno zacząłem grać w PoE, i zastanawia mnie, jak wylocić unikalne itemki, które nieraz widuje na chacie handlowym.Jakoś dotychczas szczęścia nie miałem, udało mi się zdobyć może z 2 (słabe) :( .Otóż tu nasuwa się moje pytanko, czy moglibyście mi doradzić parę wskazówek odnośnie farmienia itemków?Póki co nawet na multistrike mnie nie stać, a chciałbym zacząć coś zarabiać/mieć dobry gear. :D