Molten-WoW Warsong Cata

Witam. Jako że na realmie pvp Warsong niema zadnej polskiej gildii to wpadłem na pomysł aby taką załozyc. Co wy na to??

Miło by było powalczyć z rodakami w pt ;)

Mowie tu o gildii w Hordzie ;)

Jesli jest ktoś chętny to prosze podac nicki na jakich gracie na tym realmie i godziny w ktorych mniej wiecej was złapie ;)

Ja mam pytanie, grasz tam obecnie, tak? I serv nadal jest tak zbugowany jak pare miesiecy temu, czy ogarneli to, i idzie jakos grac?

molten cata ma zaledwie 4 miesiące, więc "zbugowany jak pare miesięcy temu" jest wyrażeniem co najmniej bez sensu

Wiesz co powiem ci ze niezauwazyłem zadnych bugów. gra sie bardzo przyjemnie i działja chyba wszystkie bg ;) w tym twin peaks;P czy jakos tak :D

molten cata ma zaledwie 4 miesiące, więc "zbugowany jak pare miesięcy temu" jest wyrażeniem co najmniej bez sensu

Aż nie wiem jak odpowiedzieć na tak głupi post, w którym autor sam sobie zaprzecza i właściwie przyznaje mi racje...

@Up. No to widze że poprawili, bo pare miesiecy temu było wprost masakratycznie :) Może pobiore sobie przez noc i bede grał. Jaki Lv masz?

Warsong jest serwerem inst 85 (Tournament Realm). Pograłbym ale na jakimś lowrate ^^

wiesz co gram własnie na warsong nistant 85 ;) wiec robie postac i gram pvp ;)

Ale niam zadnej gldii polskiej i smutno tak bez rodkow w pt grac ;)

Na Warsonga moge wbijac czasem

@Curenor - Frostwolf jest x3, jak chcesz to możemy pykać.

no na Frostwolf tez mam postac palka na 24 lvlu :D

Jak cos to stworzyłem Polską gildie na Warsong "Polska Gwardia" Jeśli ktos jest zainteresowany to pisać w grze do Pannon lub tutaj napisac z jakim nickiem gracie a was dodam ;)

Dodaj mnie nick Stirin :)

dodany ;)

Witam. Jako że na realmie pvp Warsong niema zadnej polskiej gildii to wpadłem na pomysł aby taką załozyc. Co wy na to??

Miło by było powalczyć z rodakami w pt ;)

Mowie tu o gildii w Hordzie ;)

Jesli jest ktoś chętny to prosze podac nicki na jakich gracie na tym realmie i godziny w ktorych mniej wiecej was złapie ;)