Tak z 5 osób, żeby można było inste ogarnąć czy coś. Ja szamanem enh, a później resto.
Molten WoW
Ja Hunterem ma ktoś z was może TS lub jakikolwiek komunikator ewentualnie Skype.
Ja przez Skype mam lagi zawsze, TS3 może?
Btw. A ja wpadłem na inny pomysł. Może pogramy pod TBC na Hellgroundzie? Dobry to serv. ALe oczywiscie na WOTLK'u tez moge grac, jednak chetnie wrócił bym na stare, dobre TBC.
Nie gram na TBC,grałem 3 lata tam i mam dosyć pozatym moim zdaniem jak i wielu z którymi tam grałem "Server schodzi coraz bardziej na psy"
Dobra, to na którym gramy ? Ja mic'a nie mam... ale na TS'ie /mumble mogę być Na TBC też się już nagrałem.
Proponuję wyselekcjonować x1,x5,x12(najbardziej odpowiadało by mi x5 , x12 ponieważ nie mam zbyt wiele czasu na grę a na x5 spokojnie w 2 tyg 80 się wbije)
*Jeśli chcesz to zapraszam na TS- ts3.magicts.pl "Strefa private" kanał 24 hasło takie samo jak nazwa kanału.
Jestem za Frostwolf (jak już wcześniej pisałem) tam są raty x3. I jak coś to koło 20 już bym mógł grać Nick zapewne: Loluss
Chcialbym tylko udzielic rady dla graczy. Ostatnio byl topic apropo upgradu serwerow z wotlka na cata. glosowanie zakonczylo sie mniej wiecej fifty/fifty. Nie ma oficjalnego posta od adminow co w takim razie zamierzaja zrobic. Nie trudno jednak pojac ze prawdopodobnie przyszloscia Molten WoW bedzie Cata. Nie polecam wiec grac na realmach wysoko ratowych na moltenie poniewaz to one pradopodobnie pierwsze zaostana upgradowane jak to wiekszosc osob na forum proponowalo.
Oczywiscie nie bedzie to tak ze konta znikna, zostana jednak przeniesone na inny realm z niewiadomo jakimi ratami. Osobiscie polecalbym zaczac przygode z Cata poniewaz jest ciekawsze od Wotlka i minimalnie trudniejsze. Ostatnio wiele updatow do klas sie pojawilo, jak i roznorodnosc dungeonow robi sie coraz wieksza. BG dzialaja (nie jestem zorientowany w arenach ale chyba 2vs2 dziala). Updaty sa srednio co tydzien i mozna sie spodziewac ze za kilka tygodni klasy beda juz w pelni dzialaly oraz pojawia sie pierwsze raidy.
Ja gralem na Deepholmie. Po dostaniu sie do bety diablo 3 zrezygnowalem jednak z gry poniewaz nie mam juz czasu na siedzenie na instach kilka godzin i wole gameplay diablo gdzie mozna posiedziec 5 godzin jak i pol godziny
EDIT: oba cata realmy sa z ratami x5, tak dla wyjasnienia
@Up jak bym chciał grać pod cata to wrócił bym na globala
Ktoś tam pisał, że na x5 to w 2 tygodnie wbije sie 80 - Kolego, takie rzeczy to sa na globalu już
Wydaje mi się, że x3 będzie najlepszym rozwiązaniem.
w 2 tygodnie na x5 nie wbijesz 80 ^^ to widocznie nie potrafisz grać.A na marginesie na Molten wow nie ma x5.A teraz dosyc spamu kto gra niech wbija na ts lub mam to gdzieś i sam zaczynam grę bo nie bd dwa dni wypisywał jaki real i czy może chce grac na wotlk tbc czy cata -.-.
Mi chodziło o to, że już na globalu można wbić max lv w 2 tygodnie, a nie, że na x5 nie wbije. A x5 tam rzeczywiscie nie ma. Czyli chyba zostaje x3. Frostwolf sie zwie.
No to gramy na Frostwolf, już stworzyłem shama w ally. Nick Loluss.
Witam poszukuję kilku aktywnych graczy do wspólnej gry na realmie Sargares x20 w Ally,aktualnie posidam Restro Shamana 2k gs(wczoraj wbita postać).Expi się max 2 dni ,osobiście wyexpiłem się w 1 dzień.Także jeśli się znajdzie kilka osób do wspólnej gry oraz raidowania pisać pod tematem.