Molten WoW

Witam poszukuję kilku aktywnych graczy do wspólnej gry na realmie Sargares x20 w Ally,aktualnie posidam Restro Shamana 2k gs(wczoraj wbita postać).Expi się max 2 dni ,osobiście wyexpiłem się w 1 dzień.Także jeśli się znajdzie kilka osób do wspólnej gry oraz raidowania pisać pod tematem.

Ja chętnie zagram tylko tak:

- nie widzę tego realmu na ich stronie :P To jest Cata czy WotLK ?

- jak się połączyć? wprawdzie kiedyś grałem na Moltenie ale to dawne czasy :)

EDIT:

Ok, już wiem :P

EDIT2:

Ściągam jednak Cataclysm i to tam raczej będę grał :)

EDIT3:

Dobra, instaluję z płyty WotLK'a i zagram z Tobą :P

Ja też mogę zagrać, prawdopodobnie druid albo hunter. Nick : Lollek (jak będzie dostępny).

EDIT1:

Jest na serwerze jakaś polska raidująca gildia u Ally ? Bo ja tylko widzę w hordzie i to całkiem niezłą.

Tak jest a ally, a co do tej w hordzie bylem w niej i nic szczegolnego raczej koledzy z "podwórka".

Pytasz się kogoś o coś to nie doczekasz się na Odpowiedz-.-.

Mój nick:Puszczalska

Pisać do mnie na gg 2539439 podam namiar na ich raidcall

Dobra, ja dociągam patche, instaluje i wchodzę :)

@UP

Ciekawy nick :P

Dziękuję;)

Nick: Lolus

Miodziobrody - Krasnolud Hunter :) Jak ktoś gra teraz to inv me :)

Obecnie jeste i bd aktywny dziś zapewne cały dzionek(Farma PoS FoS),tak więc jeśli ktoś już ma za sobą 2h gry pisać do mnie Puszczalska ;)

Chciał bym poinformować że jednak raty x20 to dla mnie zbyt wysokie,więc wracam na realm x12 jeśli ktoś nadal chętny do gry ze mną niech napisze Deathwing czy Neltharion(na tym 2 jest więcej rodaków i można znaleść aktywne guild PVE/PVP i jeśli się nie mylę jest większy online niz na 1).Tak więc zaczynam grać od nowa,czekam na 2-3 osoby ogarnięte i wiedzące czego chcą oraz mające jakieś pojęcie o MMORPG:)

Jak by ci sie znowu zachciało zmieniać serv, tym razem na x3 albo x1 to moge grac, bo szczerze, to nie widze sensu grania na high ratach.

Mi też jednak jakoś high rate nie pasuje... Jak coś to mogę grać na jakimś mniejszym rate. Może Frostwolf ?

Mi też jednak jakoś high rate nie pasuje... Jak coś to mogę grać na jakimś mniejszym rate. Może Frostwolf ?

Taa, mi też najbardziej pasował by Frostwolf.

To jak coś to ja już gram, ally (palek 32). Jak coś to pisać w grze, nick : Lolu.

Znaczy się, ja bym preferował grę od nowa, każdy 1 lv, najlepiej Horda, ale Alluchy ewentualnie mogą być, no i wiadomo, ekipa tak z 3-5 osób.

No to jak będą te 3 osoby to mogę grać od nowa i bardziej wole ally, ale jeśli większość będzie za horda to zagram :)

A więc mogę zagrać z wami na tym x1 lecz czy jesteście pewni aby nie okazało się za 2-3 dni że jednak wam się nie chce ?

Może na x3? Jednak jeśli to będzie dla Was za dużo to mogę grać na x1. Ja pogram dłużej, do GW2 jeszcze trochę zostało :)

No ale 3 osoby, to tak troszke mało, przydał by sie jeszcze ktos. Prawdopodobnie bede grał drutem.

SpooQ nie spodziewaj się tłumów,osobiście wole 3 osoby które są ogarnięte już 6 które nie mają pojęcia o grze:)).Co do servera moge grać na każdym prócz x20