Monitor 800zł

Potrzebny mi monitor do 800zł, max 900.

Grywam w LoLa, CSa amatorsko, i ogólnie lubię pograć we wszystko.

24/27 cali, ZALEŻY MI NA PŁYNNOŚCI, PŁYNNOŚCI !!!

Lepiej brać TN czy IPS w takim razie?

Chciałbym osiągnąć taką płynność jak na tym filmiku:

Może tak... Czy ips czy tn [tft jak wolą niektórzy]? Tn wyciskają lepszy czas reakcji 1-2 ms, ipsy mają lepsze kolory ale nieco mniejszy czas reakcji bo tam chyba [przynajmniej o ile się orientuje, swój monitor kupowałem już prawie rok temu może był jakiś przełom] standardem jest 5ms. Z tego by wynikało że dla płynności kosztem jakości kolorów lepszy TN [chociaż ja może jestem daltonistom ale w tych nowych TN czerń wcale nie jest już taka tragiczna jak krzyczą zwolennicy ips, sam mam iyame TN] Jak chcesz uzyskać taką płynność jak na filmiku najlepiej kup ten właśnie, mieści się w budżecie chyba a efekt będzie dokładnie taki :) A jak coś podobnego [bo dla mnie np ten BenQ ma zbyt grubą ramkę] to masz http://iiyama-sklep.pl/monitory-dla-graczy-iiyama-g-master/249-iiyama-prolite-ge2488hs-b1-24-flicker-free-led-gwarancja-zero-pixeli-4948570113422.html wersja 27 cali już przekracza budżet chyba o parę dyszek. Jak dla mnie wybór monitora zawsze jest między benQ a iyamą, to są dwie firmy które tylko tym się zajmują i z tego żyją.

Pare dyszek.. Możliwie że bym się zmieścił

Potrzebny mi monitor do 800zł, max 900.

Grywam w LoLa, CSa amatorsko, i ogólnie lubię pograć we wszystko.

24/27 cali, ZALEŻY MI NA PŁYNNOŚCI, PŁYNNOŚCI !!!

Lepiej brać TN czy IPS w takim razie?

Chciałbym osiągnąć taką płynność jak na tym filmiku: